- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.901
merhaba takımcığım
bugün akşama doğru ayağa kalkabildim. Tam 1 gün sürdü ama , süründürdü yani. geçmiş olsun diyen demeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...
melise bilgilerimi verdiğimi de ekleyeyim.
bu arada bu aytaşı inanılmaz gerçekten. bugün annemler filan burdaydı,beni görmeye gelmişler hastaydım ya.annem hamur filan kızarttı ve ben 1 tane yedim. mutlaka hastalığın da etkisi var ama kendimi biliyorum ben bu kadar iştahsız olamam yani... şoklardayım !
azıcık geçmişe bakayım yerimseniben
günaydııınnn
cumanız mübarek olsun umarım herkes güzel güzel kilocuklarını vermiştir bu hafta canlarım
sizinle mutlu bir haberimi paylaşmaya geldim
bugün oğlum 1 yaşına girdi :kedi:
cococum maşallah oğluşuna sağlıklı yaşlarında büyüsün inşallah. sen iyisin umarım canıma.s.
iyiki doğmuş canımopuyorumnanaktan doğum gününüz kutlu olsun..ilk yaş daha bi önemlidir yaa..bende 1 yaşına bastığında çok heyecanlı olurum herhaldegünaydııınnn
cumanız mübarek olsun umarım herkes güzel güzel kilocuklarını vermiştir bu hafta canlarım
sizinle mutlu bir haberimi paylaşmaya geldim
bugün oğlum 1 yaşına girdi :kedi:
sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..moralini bozma kendini strese de sokms..ben strese girdikçe yerim:sinifsinif:gunaydın arkadaslar kusura bakmayın bıraz yogunum bugun ve yarın evlılık yıldonumumuz.dun ev temızlıgı vardı bugunde benım hazırlıklarım var. 5 yılı bırlıkde aynı evde bıtırdık.su gunlerın gecıcek olması benı cok mutlu edıyor cunku evet motıve ettı benı ama aynı zamanda da strese sokdu cok fena.esıme soz vermısdım ıkı hanelere dusucem dıye.azıcık kaldı ama yarın sabaha kadar gıder dıye umuyorum:Saruboceq:.bıde aılem benı strese sokdu ekstra.tel de soruyorlar zayıfladınmı hayır dıyorum ınanmıyorlar.bayramda onlarda benı merakla beklıyor ama hayal kırıklıgı yasıyacaklar.dun yedıklerımı de yazayım
sabah 2 dl tb ekmegı yumurta peynır domates salatalık bıber
ara 1/2 muz
ogle 1 cipura
ara 1parmak kalınlıgında elmalı kek
aksam 1 kase domates corbası a tatlı kasıgı kasar ıle 4 yk taze faulye 1 lokma mısır ekmegı
ara 1 mandalına 1/2 armut
Selam arkadaşlar
handecim ilk hastalığınız demek ay kıyamam canım umarım anlamadan atlatırsınız huysuzluğuda bundanmış demek
evet kaliste ondanmış huysuzluğu dr a gittik şurup verdi işte boğazlarında hafif kızarıklık var dedi, öksürüyü geçmedi hala üzülüyorum işte, sürekli ilgi istiyo ondan uğrayamadım. Yiyenin gelmiş galiba gözün aydın, Geçmişi okudum hastalara çok geçmiş olsun.Cedric, Çikolata ,opuyorumnanaktan
Mustang doğru insanlar kazanır her zaman merak etme arkadaşım.
Canzi, Mersa geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürlera.s.
iyiki doğmuş canımopuyorumnanaktan doğum gününüz kutlu olsun..ilk yaş daha bi önemlidir yaa..bende 1 yaşına bastığında çok heyecanlı olurum herhalde
[/I][/B]benim kilomda da hiçbir değişiklik yok...reglim bitmedi bitsin bide öyle bakarım:çok üzgünüm:[/I][/B]
ayy cedric ne yapicaksniz? her 13. yilin icerisindeyiz (ben cok kücük evendim :ecrin_bebek:) her yil guzel süprizler yapmak isterim ama hic yapamadim..hep isim biseyler alir süpriz yapar ben bayan öküz olarak "tesekkür ederim":1ninca: der otururum-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?