Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

melisim bak bir arkadaşta hata vardı maviyle yaptım o satırı ve sonuç satırınıda değiştirdim canım

canım çok özür dilerim ben hata yapmışım macthigallin geçen haftaki kiosuda 60.6 imiş yani sabit, elim 60.6 basacağına 60.0 basmış.
şimdi doğrudur herhalde eski hali sağol kallistem bir daha bakarmısın onu değiştirip iş çıkarıyorum sana da

13.TAKIM 131. ETAP
ad1 ( 54.0 / 54.0 / 0.0 / 0.00%)
dosba (65.5 / 65.8 / -0.3 / -0.46%)
melis08 (61.6 / 60.6 / 1.0 / 1.62%)
fikriye_bg (70.8 / 70.8 / 0.0 / 0.00%)
güzelimm ( 63.0 / 63.0 / 0.0 / 0.00%)
Nachtigall ( 60.6 / 60.6 / 0.0 / 0.00%)
aSkiTo (66.4 / 68.3 / -1.9 / -2.86%)
genciza (63.0 / 64.1 / -1.1 / -1.75%)
acıbiber2053 (61.8, geri gönmek üzere ayrıldı)
emirel (61.0, geri dönmek üzere ayrıldı)
bhr.87 (82.9 / 81.9 / 1.0 / 1.21%)
karamanlı (68.8 / 67.5 / 1.3 / 1.89%)

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 656.0 / 656.0 / 0.0 / 0.00%)

yani böyle doğrumu.
önemli değil kallistecim editleyebilirsin mesajlarıma :))

sizinle mutlu bir haberimi paylaşmaya geldim
bugün oğlum 1 yaşına girdi :kedi:

Ne güzel darısı bizim başımıza, nice yaşlara mutlu sağlıklı girmenizi dilerim

Nice senelere, üzülme cedric az kalmış, 20 kilo az mı?

handecim ben geçmişi okuyamıyordum ondan hastalardan falan fazla haberim yoktu..
masal kız hasta mı oldu ya kıyamam bebişe..en kısa zamanda atlatır inşallah..Allah şifa versin

Sağol canım, öksürüyo hala inşallah geçer, şurupta içiremiyorum açmıyo ağzını sevmedi hiç

Aynen bende hiç almam hediye falan aldığımda çok mutlu olur, ama o hep alır

Bende bişeyler yapmayı düşünüyorum kızım için ama bir türlü başlayamadım

selam diyettaşlarım

79,5 kg olmuşum, üç haftada 5,5 kg gitti hızlı oluyo maşallah, ama kızım hiç kilo almamış gerçi bu sefer farklı bir dr a gittik tartı farklıydı ama benim diyetten sanırım, aslında diyet yapmadan önce hiç düzenli bişey yemiyorum sadece kalorisi yüksek şeyler atıştırıyodum, akşam yemeyine yükleniyodumekmek çok fazla yiyodum, sizce yaptığım diyetle bir alakası var mıdır kızımın kilo almaıyışının

dr ayına göre kilosu iyi dedi, bu aylarda azalıyo kilo almaları 300-600 gr normal ama bizimki hiç almamış işte, diyeti kesmek istemiyorum çok iyi gidiyo tam alıştım canım hiçbirşey istemiyo diyetin dışına çıkmıyorum hiç, ama korkuyorum ya benim yüzümden mi kilo almıyo kuzum

Bu arada çok güzel bişey sonunda 80 lerden kurtuldum galiba ilk hedef 78

handecim kilosu iyi dediyse doktor sorun yok bence..devam et.. diyette olmak hic birsey yemeyip vitaminsiz kalmak demek degil ki, bence tam tersi normal sartlarda yemedigimiz bazi sebze ve meyveleri yiyoruz ozellikle daha saglikli besleniyoruz.. bence aynen devam:lepi:

of esim balik almis gelmis..bugun son günüm ama aksam balik yiycem galiba..baliklara ayip olur dimi?

kallistem senin hamsili pilavina bakarken tesadüf esimde görmüstü.. (kiyamam) aaaa ne guzel oofff falan demisti.. bugün o baliklari temizlerken " söz sana o gecen gördügün hamsili pilavi yapicam" dedim :))

aeben hosgeldinnna.s. nasilsin?

canım cok saol bu haftadan sonra kendımı kasmayı dusunmuyorum pek..o psıkolojıye gırdımmı kıtlenıyorum.en ıyı sen anlarsın benı sanırım.aynı seylerı yasadıgını yazmısdın.gozum herseyde kalıyor o zaman.hırslanıp cok kılo vermeye calısıyorum verıyorumda ama ertesı hafta mutlaka kılo alıyorum.haftada 1,5 un ustune cıkmamaya calısıyorum.cok sukur ısteyınce gıdıyor kılolar.
ah handecıgım az degıl ama yolum o kadar uzun kı hala yolun basındayım neysekı yazın uzun bır ara verdım.kaldıgım yerden devam edıcem
hande ben anne degılım bılemıyorum ama yedıklerınle degıl de ıcdıgın suyla ılgılı degılmı sut verme oranın.bıde dusun 3. dunya ulkelerınde bıle aclık sınırının altında yasayan anneler sut verebılıyor bebeklerıne.allah ın en buyuk mucızesı.proteın zengını bır dıyet yaparsan bence zararlı olmaz.doktoru kardesıme bebegı besleme saatlerının arasını acmasını soylemıs.yavrum teyzesının yolunu ızledı sımdıden dobıslesmeye baslamıs

afıyet olsun pia balıgı bende asla affetmem bıraz once balıklarda kaldı aklım tezgahlarda ama almadım.sebze yıyebılmek ıcın yoksa balıkdan baska bısey gozum gormuyor

canım senin kız kaç aylık kaç kilo..benimki 8 oldu ama 7-8 arası hiç almamış..çokta yiyor ama..bakalım bu ayda hiç almazsa tahlil yapacaklar

Ne güzel darısı bizim başımıza, nice yaşlara mutlu sağlıklı girmenizi dilerim

hepinize tek tek teşekkür ediyorum canlarım
öpüyorum hepinizi
çikolatam canı msenin yerine öpücem oğlumu :)

iyi akşamlar hepinize..

handecim kızın hastaydı dışarıdaydın biliyorum canım ama cuma günleri saat 12.00 a kadar bildirimleri yapmaya özen gösterirsek sevinirim çünkü bende bekliyorum bildirim yapılacak gelinecek filan diye bildirim yapılmazsada takımı olumsuz etkiliyor...

çoluk çocuk dışarı çıkıyoruz öptüm hepinizi...

merhabalar.
dileklerinizmi yardim etti benmi birseyler ögrendim gercekten bilmiyorum güzellerim ama 100 üzerinden 94 puan aldim hemde hic sevmedigim konudan.hihoyyyt
bu yasta sinav heyecani okul tutkusu oooo cok güzel ya.bayildim ben bu okul isine. ne güzel kilolar verdiniz tebrikler sekerlerime.a.s.

tamam Kaliste, öğlene kaar deyince 1 falandır diye düşündüm, gerçi sabahtan yapıcaktım ama önce Masal la uğraştım sonrada uyuyakalmışım bundan sonra 12 ye kadar veririm, kusura bakmayın

2.liğinizi tebrik ederim kardeş takımcım.
kallistecim gelince paylaşıma bir bakarsın karışık işler oldu mantık kullandık umarım doğrudur.

o-o-o-o-oooooo ablam benim yaa kaydirigubbakcemile5 maşallah... tebrik ederim.. :lepi:
tamam Kaliste, öğlene kaar deyince 1 falandır diye düşündüm, gerçi sabahtan yapıcaktım ama önce Masal la uğraştım sonrada uyuyakalmışım bundan sonra 12 ye kadar veririm, kusura bakmayın
tamam handecim ilk haftan sorun değil alışkanlık yapmasın diye şettirdimdi yerimseniben masal hatun iyidir umarımnaniknaniknaniknanik öpücüklerimizi iletiriz...

2.liğinizi tebrik ederim kardeş takımcım.
kallistecim gelince paylaşıma bir bakarsın karışık işler oldu mantık kullandık umarım doğrudur.
melisim baktım şekerciğim cevapladım soru ve sorunları sengözlerimebaksanab

papatya 5 gün oldu uğramıyor arkadaşlar ama siteye gelmiş... sorun yoktur umarım..
gezdik geldik yemek yedik azıcık dolaştık yeğenime dönüş biletini aldık salı günü yolu edeceğim kısmetse... ayçacım gelemedi yarın sabah için yüklü ödevi vardı :çok üzgünüm:
ayçanın bölümü ciddi ağır yani bölümde değil ama teknik dersinden bir hocaya denk geldi aman aman sabahlara dek çizim yapıyor uyku yok kafamçokkarıştı buna rağmen birde açık öğretime yazıldı :dance: fotoğraf ve kameramanlık okuyacak iç mimarlığın yanında :1hug: gurur duydum kızımla bugün yazıldı yeni eğitiminede..

canım benim afiyet olsunopuyorumnanaktan bu haftada verdiğin kilo için tebrik ederimkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar hepinizi tebrik ederimvereliniortak maşallah güzel gidiyor..

oyyy kallisim masallah ya kizina. gercekten gurur verici . evladim yasitlari bir okulla basedemiyor gezme tozma derdine düsüyor. senin cicegine okul yetmiyor. kutluyorum tatlim senide kizinida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…