- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.941
melisim bak bir arkadaşta hata vardı maviyle yaptım o satırı ve sonuç satırınıda değiştirdim canım
şimdi tamam melisim :))
aebenim hoşgeldin canım....
sizinle mutlu bir haberimi paylaşmaya geldim
bugün oğlum 1 yaşına girdi :kedi:
gunaydın arkadaslar kusura bakmayın bıraz yogunum bugun ve yarın evlılık yıldonumumuz.dun ev temızlıgı vardı bugunde benım hazırlıklarım var. 5 yılı bırlıkde aynı evde bıtırdık.su gunlerın gecıcek olması benı cok mutlu edıyor cunku evet motıve ettı benı ama aynı zamanda da strese sokdu cok fena.esıme soz vermısdım ıkı hanelere dusucem dıye.azıcık kaldı ama yarın sabaha kadar gıder dıye umuyorum:Saruboceq:.bıde aılem benı strese sokdu ekstra.tel de soruyorlar zayıfladınmı hayır dıyorum ınanmıyorlar.bayramda onlarda benı merakla beklıyor ama hayal kırıklıgı yasıyacaklar.dun yedıklerımı de yazayım
sabah 2 dl tb ekmegı yumurta peynır domates salatalık bıber
ara 1/2 muz
ogle 1 cipura
ara 1parmak kalınlıgında elmalı kek
aksam 1 kase domates corbası a tatlı kasıgı kasar ıle 4 yk taze faulye 1 lokma mısır ekmegı
ara 1 mandalına 1/2 armut
handecim ben geçmişi okuyamıyordum ondan hastalardan falan fazla haberim yoktu..
masal kız hasta mı oldu ya kıyamam bebişe..en kısa zamanda atlatır inşallah..Allah şifa versin
ya ama düsünüyorum hep biz bekliyoruz.. yani ben öyleyim ..bu konuda kendime cok kiziyorum .. biseyler yapsam o kadar mutlu olucak ki..bunu bildigim halde:mymeka:
gercekten bu konuda kendime cok kiziyorum.. ve bende sirf bu yüzden destek almayi bile dusundum..derin biraz
belki sizde yapiyosunuzdur.. ben bir defter tutuyorum iki kuzum icinde
her yil dgum gunlerinde ve ozel günlerinde farkli onemli birseyler yasadiysak o resimlerini yapistirip altlarina ufak notlar düsüyorum.. ileride hediye edicemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım cok saol bu haftadan sonra kendımı kasmayı dusunmuyorum pek..o psıkolojıye gırdımmı kıtlenıyorum.en ıyı sen anlarsın benı sanırım.aynı seylerı yasadıgını yazmısdın.gozum herseyde kalıyor o zaman.hırslanıp cok kılo vermeye calısıyorum verıyorumda ama ertesı hafta mutlaka kılo alıyorum.haftada 1,5 un ustune cıkmamaya calısıyorum.cok sukur ısteyınce gıdıyor kılolar.kilom 75.500 ... 300 gr gitmiş ,aman gitsin de yerimseniben
üzülme cedricim,kimse için de kilo verme..kendin için yavaş yavaş ver... bak 20 ye yakın kg vermişsin,yine vereceksin.ben sana inanıyorum. onların değil,senin kendine güvenmen lazım... geçmiş olsun dileğin için de teşekkürler canımın içi
ooo başarılar reyhan ablam,öpüyorum opuyorumnanaktan
ah handecıgım az degıl ama yolum o kadar uzun kı hala yolun basındayım neysekı yazın uzun bır ara verdım.kaldıgım yerden devam edıcemNe güzel darısı bizim başımıza, nice yaşlara mutlu sağlıklı girmenizi dilerim
Nice senelere, üzülme cedric az kalmış, 20 kilo az mı?
Sağol canım, öksürüyo hala inşallah geçer, şurupta içiremiyorum açmıyo ağzını sevmedi hiç
Aynen bende hiç almam hediye falan aldığımda çok mutlu olur, ama o hep alır
Bende bişeyler yapmayı düşünüyorum kızım için ama bir türlü başlayamadım
hande ben anne degılım bılemıyorum ama yedıklerınle degıl de ıcdıgın suyla ılgılı degılmı sut verme oranın.bıde dusun 3. dunya ulkelerınde bıle aclık sınırının altında yasayan anneler sut verebılıyor bebeklerıne.allah ın en buyuk mucızesı.proteın zengını bır dıyet yaparsan bence zararlı olmaz.doktoru kardesıme bebegı besleme saatlerının arasını acmasını soylemıs.yavrum teyzesının yolunu ızledı sımdıden dobıslesmeye baslamısselam diyettaşlarım
79,5 kg olmuşum, üç haftada 5,5 kg gitti hızlı oluyo maşallah, ama kızım hiç kilo almamış gerçi bu sefer farklı bir dr a gittik tartı farklıydı ama benim diyetten sanırım, aslında diyet yapmadan önce hiç düzenli bişey yemiyorum sadece kalorisi yüksek şeyler atıştırıyodum, akşam yemeyine yükleniyodumekmek çok fazla yiyodum, sizce yaptığım diyetle bir alakası var mıdır kızımın kilo almaıyışının
dr ayına göre kilosu iyi dedi, bu aylarda azalıyo kilo almaları 300-600 gr normal ama bizimki hiç almamış işte, diyeti kesmek istemiyorum çok iyi gidiyo tam alıştım canım hiçbirşey istemiyo diyetin dışına çıkmıyorum hiç, ama korkuyorum ya benim yüzümden mi kilo almıyo kuzum
Bu arada çok güzel bişey sonunda 80 lerden kurtuldum galiba ilk hedef 78
handecim kilosu iyi dediyse doktor sorun yok bence..devam et.. diyette olmak hic birsey yemeyip vitaminsiz kalmak demek degil ki, bence tam tersi normal sartlarda yemedigimiz bazi sebze ve meyveleri yiyoruz ozellikle daha saglikli besleniyoruz.. bence aynen devam:lepi:
of esim balik almis gelmis..bugun son günüm ama aksam balik yiycem galiba..baliklara ayip olur dimi?
kallistem senin hamsili pilavina bakarken tesadüf esimde görmüstü.. (kiyamam) aaaa ne guzel oofff falan demisti.. bugün o baliklari temizlerken " söz sana o gecen gördügün hamsili pilavi yapicam" dedim :))
aeben hosgeldinnna.s. nasilsin?
canım senin kız kaç aylık kaç kilo..benimki 8 oldu ama 7-8 arası hiç almamış..çokta yiyor ama..bakalım bu ayda hiç almazsa tahlil yapacaklarselam diyettaşlarım
79,5 kg olmuşum, üç haftada 5,5 kg gitti hızlı oluyo maşallah, ama kızım hiç kilo almamış gerçi bu sefer farklı bir dr a gittik tartı farklıydı ama benim diyetten sanırım, aslında diyet yapmadan önce hiç düzenli bişey yemiyorum sadece kalorisi yüksek şeyler atıştırıyodum, akşam yemeyine yükleniyodumekmek çok fazla yiyodum, sizce yaptığım diyetle bir alakası var mıdır kızımın kilo almaıyışının
dr ayına göre kilosu iyi dedi, bu aylarda azalıyo kilo almaları 300-600 gr normal ama bizimki hiç almamış işte, diyeti kesmek istemiyorum çok iyi gidiyo tam alıştım canım hiçbirşey istemiyo diyetin dışına çıkmıyorum hiç, ama korkuyorum ya benim yüzümden mi kilo almıyo kuzum
Bu arada çok güzel bişey sonunda 80 lerden kurtuldum galiba ilk hedef 78
belki sizde yapiyosunuzdur.. ben bir defter tutuyorum iki kuzum icinde
her yil dgum gunlerinde ve ozel günlerinde farkli onemli birseyler yasadiysak o resimlerini yapistirip altlarina ufak notlar düsüyorum.. ileride hediye edicemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kilom 75.500 ... 300 gr gitmiş ,aman gitsin de yerimseniben
çok teşekkür ederim canım.
tatlım valla beni çok olumlu etkiledi... denemen lazım diye düşünüyorum yerimseniben
sağol canım ... üzülme,her çocuk hastalanır,baksana herkes hasta... size de geçmişler olsun
günaydın kallisim(tünaydın mı desem acep :)) he vallah kolyemi çok seviyom ben ,beni bu kolyeyle tanıştırdığın için seni de sefiyom opuyorumnanaktan
o zaman oğluşunu benim yerime öp adaşım,nice güzel yıllara inşallah
üzülme cedricim,kimse için de kilo verme..kendin için yavaş yavaş ver... bak 20 ye yakın kg vermişsin,yine vereceksin.ben sana inanıyorum. onların değil,senin kendine güvenmen lazım... geçmiş olsun dileğin için de teşekkürler canımın içi
ooo başarılar reyhan ablam,öpüyorum opuyorumnanaktan
Ne güzel darısı bizim başımıza, nice yaşlara mutlu sağlıklı girmenizi dilerim
iyi akşamlar hepinize..
handecim kızın hastaydı dışarıdaydın biliyorum canım ama cuma günleri saat 12.00 a kadar bildirimleri yapmaya özen gösterirsek sevinirim çünkü bende bekliyorum bildirim yapılacak gelinecek filan diye bildirim yapılmazsada takımı olumsuz etkiliyor...
çoluk çocuk dışarı çıkıyoruz öptüm hepinizi...
o-o-o-o-oooooo ablam benim yaa kaydirigubbakcemile5 maşallah... tebrik ederim.. :lepi:merhabalar.
dileklerinizmi yardim etti benmi birseyler ögrendim gercekten bilmiyorum güzellerim ama 100 üzerinden 94 puan aldim hemde hic sevmedigim konudan.hihoyyyt
bu yasta sinav heyecani okul tutkusu oooo cok güzel ya.bayildim ben bu okul isine. ne güzel kilolar verdiniz tebrikler sekerlerime.a.s.
tamam handecim ilk haftan sorun değil alışkanlık yapmasın diye şettirdimdi yerimseniben masal hatun iyidir umarımnaniknaniknaniknanik öpücüklerimizi iletiriz...tamam Kaliste, öğlene kaar deyince 1 falandır diye düşündüm, gerçi sabahtan yapıcaktım ama önce Masal la uğraştım sonrada uyuyakalmışımbundan sonra 12 ye kadar veririm, kusura bakmayın
melisim baktım şekerciğim cevapladım soru ve sorunları sengözlerimebaksanab2.liğinizi tebrik ederim kardeş takımcım.
kallistecim gelince paylaşıma bir bakarsın karışık işler oldu mantık kullandık umarım doğrudur.
of esim balik almis gelmis..bugun son günüm ama aksam balik yiycem galiba..baliklara ayip olur dimi?
kallistem senin hamsili pilavina bakarken tesadüf esimde görmüstü.. (kiyamam) aaaa ne guzel oofff falan demisti.. bugün o baliklari temizlerken " söz sana o gecen gördügün hamsili pilavi yapicam" dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?