- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.881
selam arkadaşlar canım çok sıkkın. okulla alakalı. 2 hafta kadar önce kaymakamın yasal olmayan şekilde bizden raporlarımızı imzatlatmak için makamına çağırması ve eşimi bekletmesi üzerine makamına kabul etmemesi üzerine eşim kaymakamı bakanlığa ve valiliğe şikayet etmişti.
yasala olarak bana yapabileceği hiç bişi yok ancak 3 gündür müdürümü sıkıştırıyormuş bu kadın hakkında soruşturma açacaksın bişileri bahane edip soruşturma açacaksın demiş yoksa biz senin hakkında soruşturma açarız diyerek tehdit ediyormuş . bugun müdürüm köşeye sıkışmış canı sıkılmış şekilde konuyu bana açtı. eften püften bi sebeple soruşturma açsam sana dedi bende tabi kabul edemiyeceğmi böyle davranırsam onun haklı old kabul etmek demek old. söyledim ve diğer taraftan henüz bişi yapmadığı için şikayette edemiyorum çünkü müdürümü yalancı çıkarması mümkün. bugun müdürüm kaymakamla konuşmaya gidecekti ben bişi yapamam istiyosan buyur bana soruşturma aç diye konuşacak bakalım yarın müdürümden gelecek cevabı bekliyorum ona göre yasal yolla ne yapabilirsem yapıcağım .
bu çok adice bir davranış değil mi. makamını ve yetkini kullanarak insanları zora sokmaya çalışmak ne kadar meselek ahlakına sığar ya. çok sinirliyim çok
geçmiş olsun arkadaşım bende aynı durumdayım atlattım sandım ama daha kötü oldum .bol c vitamini al.merhaba kızlar bıkac kez geldım ama bısey yazmadan cıkdım.bu saate kadar ıyıyım duzgun beslendım.canım portakal suyu ıstıyor.burnum akmaya basladı bugun keyıfsızlıgım suruyor.saatlerce uyudum zaten.uff kısı sevmıyorum ya.hergun hava kapalı erkenden gunes batıyor soguk.daha ne dıyım yaz gelsın:Saruboceq:
Selam arkadaşlar
Canzi cevabına teşekkür ederim canım, çikolota geçmiş olsun canım.
Masal hapşuruyo arkasından öksürüyo, 3 te randevumuz var dr a gidicez uyanmasını bekliyorum.
Canım sıkkın ilk hastalığımız umarım kısa sürede atlatırız, ciddi bişey değildir inşallah, dua edin bize, öptüm hepinizi
günaydın takımcığm,
dün akşam rahatsızlandım ve bugün nefes almakta zorlanıyorum.. nezlemidir grip mdr illet birşey bu,burnum tıkandı açılmıyor. ses desen boru gibi çıkıyor... yataktan kalktım mı düşecek gibi oluyorum.insanın parmak uçları bile ağrır mı...?
kısaca ;
hastayım ve geçene kadar izin istiyorum.(bir iki güne geçer inş)
görüşürz...
gunaydın mersa hımm kahve cok ıyı geldı.bu arada kahve aclık hıssını bastırıyor bende bunu farkettım.ben oturupda farmvılle yı ınceleyemedım bır turlugünaydın millet kimseler gelmemiş .herkes benim gibi sabahın köründe hortlamıyor heralde.hala çok hastayım kızları okula gönderdim uykum kaçtı geri yatamadım bir buraya girim dedim bide şu farmville ye bulaştım ya aklım orda ekiyorum biçiyorum bide bahçeme bakim deyip oturdum buraya .arkadaşlar kahve yaptım sıcacık kallistem kahve sever hadi içmek isteyenlere afiyet olsun.
Hımmm mersam günaydın şekerim bende elimde kahve oturdum inan ki pc başına ama hadi senin yaptığını kabul edip içeyim :)) teşekkür ederim.. demek sende kaptın şifayı geçmişler olsun çabucak atlatırsın inşallah... bende farmvilleye kaç gündür bakamadım benim ufaklık yaşını büyük gösterip kayıt olmuş facebooka o yapıyor girdikçe anne ekip biçiyorum sen işine bak ben sana para kazandırıyorum deyip duruyor :))
hastalık diyince, dün dışarı çıktık yeğnimle tual ısmarlamıştım onları almaya.. dönerken pazara uğradık ucundan.. birbirimize bakakaldık öylece.. kadınlar pazarda dolaşıyorlar ağızlarında maske ellerinde kolonya şişeleri her baktıkları tezgatan sonra bir güzel kolonyolar sürüp dökünüp bir diğer tarafa geçiyorlar bu tür görüntü ile kaynıyordu pazar.. bu insanların yüzünden okula çocuklarını yollamayan veliler yüzünden çocukların bir yılı boşa geçiyor haberleri yok ama sorarsan çok bilinçli anne baba bunlar bilinçli veliler... nasıl sinir oldum... tamam bir hastalık vakası var ortada ama zaten her yıl ağır grip vakaları yaşamıyormuyuz her yıl yüzlerce insanı bu gripten kaybetmiyormuyuz...ama bizim yönetimimizde suç.. doğru dürüst bir açıklama yapmadıktan sonra cahil insan çok büyük çoğunluğuda bu cahilliklere takılıp gidiyor işte.. akşam nasıl sinir oldum malum kişimiz diyor ki benim ailemin grip tehdidi yok ben güzel besleniyorum ailem ve benim aşı olmama gerek yok.. zıkkımın pekini ye güzel besleniyormuş.. insanlar açlıktan kıvranırken başımız güzel beslendiği için aşı olmayacakmış.. eh ne diyelim boğazına tek tek dizilsin o güzel besinler...
amannn sabah sabah ne sinir oldum...
handecim ilk hastalığınız demek ay kıyamam canım umarım anlamadan atlatırsınız huysuzluğuda bundanmış demek:sinifsinif:Selam arkadaşlar
Canzi cevabına teşekkür ederim canım, çikolota geçmiş olsun canım.
Masal hapşuruyo arkasından öksürüyo, 3 te randevumuz var dr a gidicez uyanmasını bekliyorum.
Canım sıkkın ilk hastalığımız umarım kısa sürede atlatırız, ciddi bişey değildir inşallah, dua edin bize, öptüm hepinizi
sitede sorun vardı canım u yüzden ekleyememişsinzidr...
kalistecim..yaptığım takıları ekleyeceğim birazdan
evet evet ceylanım hasta olduk hepimiz akannehirOyyy oyy takımım hasta olmuş çikolatam geçmiş olsun..
Mustang'M görüşemez olduk neler yapıyorsun??ayy burayı çok özlüyorum bu farmvile ve işlerimden bir vakit bulsam Cocoooo'm nerelerdesin facede de konuşamaz olduk..
ohcanımaDeğsin afiyet olsun kısıra bayılırım helede bijoux'n yaptığına daha çok =))
kısır dendikçe aklıma infilite geliyor allahım ne aklıma mukahit ol =))
diyetin iyi gidiyor demek maşallah diyelim piacım... benim beslenme yeğenle beraber yine suya düştükafamçokkarıştı kendi çok zayıf 36 beden:gitme: zaten minyon tipi var istediğini yiyor... bizede değişik lezzetler sundukça onun tadına bakayım bunuda yiyeyim dedimmafoldumben kötü oldu yine ama sayılı gün geçiyor bir kaç gün sonra yollayınca yine eski düzenimi alırım elime..chokocum gecmis olsun..evet arkadaslarin dedigi gibi en etkili ilac istirahata.s.
kallistemm (melegim demek istiyorumda , (kesinlikle icten gelerek ) ama okadar samimi olmadigimiz icin bunun alti bos laubali bi kelime olabilme ihtimaliyle demiyorum ) kaydirigubbakcemile3 ama öyle... her neyse iste bakalim kolyem ne zaman gelicek bekliyorum... örgümü bu sabah yine söktüm.. daha kalin sisle basladim .. aslinda buda hosuma gitmedi 8 numara sis tam iyi olucakmis ama neyse busefer sökmiycem belki ilerldikce bude iyi olur...
diyetime gelinceeee
bu günün nazar boncugu aksam ögününde sadece avuc ici kadar buyuklugunde pizza yedim .. onun disinda 3. günüde atlattim
yarin 4. gün:lepi:
cuma günü tam regl günüm 21. günde regl oluyorum ve tam cuma ya denk geliyor.. ben bu listye bagli diyetleri hep böyle tam regl gunume denk getiriyorum dalginlikla...:mymeka: sinir oldum aslinda ama olsun artik
tamam ablam bul bakalımzemuszemuscok begendigim bir at resmi var kallisim ebayden bulayimda sana linkini göndereyim bir baksin ayca cok büyük bir resim etkileyici ve cok güzel ben cok begeniyorum acikcasi
:
günaydinnnnnnn.kaydirigubbakcemile2
gönülaydin günaydinnnnnnn..
erken geldim okula önce size bir günaydin diyeyim dedim.
ya bu grip sadece türkiyede varmis gibi paniklettiler milleti. baska hicbiryerde bu boyuta ulacmadi saniyorum. hatta kaynagi denilen meksikada bile.. neyse ben sonra yine ugrarim. öptüm kocaman..opuyorumnanaktan
ceylanım ben misafirim var diye onunla vakit geçirebilmek adına pek açmıyorum pc hele faceyi hiç açmıyorum ufak kızım bakım yapıyor bahçeme ama eklemesini söylerim sen üzülme şekerciğim...Çok geçmişler olsun aman kızlar c vitamini almayı ihmal etmeyin ..Kalliste'm seni bekliyorum ama hala komşum yapmamışsın :gitme:
Canlarım sizleri farmvile komşum olmanızı çok istiyorum bu takımın ayrı bir yeri var Özelden yazın hadi gayriiii=))
canım benim bizim alişin öğretmeni bak son yılında çocuklar ilk yılda 1. sınıfta çocukların bir tanesine bağırdı diye baba gidip savcılığa verdi öğretmenimizi ama ne vermek, adamın şikayette bulunmadığı yer kalmadı öğretmenimizi tanıyan veliler olarak hep arkasında durduk okul yönetimi ve müdür parmağını bile kıpırdatmadı inan ki ama öğretmenimiz son dakikaya dek duruşunu hiç bozmadı 30 yıldır bu şerefli mesleği lekesiz götürdüm leke sürmeye kalkanla sonuna dek savaşırım dedi girdikleri her olayı öğretmenimiz kazanarak çıktılar en başta öğretmeni buradan sürdüreeğim diyen veli bu yıl çocuklarını alıp memleketlerine gitti bizde rahat nefes aldık ama bu geçen 4 yıl öğretmenimizi tüketti belki bu yıl bırakabilir bile mesleğini bu yüzden... yani sonuna dek hakkını savunacaksın elbette ben zaten bildiğimden sesimi çıkartmadım dün sana... yürrrüüüü arkandayızyerimsenibendestem verici sözleriniz için çok tşk ederim ama susmaya yada sinmeye hiç niyetim yok ne olursa olsun. eğer sinirsem ben bu olamam olmıcamda. görünen oki müdürmde yanımda olacak ama bana soruşturma açmadığı için müdürüme soruşturma açacaklar sanırım. bende aç hocam dedim sen at üstünden sorumluğu ben mahkeme yoluyla dönderirim olayı dedim bakalım bugun müdürüm küykakamla görüşmeye gidecek
ceylanım ben misafirim var diye onunla vakit geçirebilmek adına pek açmıyorum pc hele faceyi hiç açmıyorum ufak kızım bakım yapıyor bahçeme ama eklemesini söylerim sen üzülme şekerciğim...Çok geçmişler olsun aman kızlar c vitamini almayı ihmal etmeyin ..Kalliste'm seni bekliyorum ama hala komşum yapmamışsın :gitme:
Canlarım sizleri farmvile komşum olmanızı çok istiyorum bu takımın ayrı bir yeri var Özelden yazın hadi gayriiii=))
canım benim bizim alişin öğretmeni bak son yılında çocuklar ilk yılda 1. sınıfta çocukların bir tanesine bağırdı diye baba gidip savcılığa verdi öğretmenimizi ama ne vermek, adamın şikayette bulunmadığı yer kalmadı öğretmenimizi tanıyan veliler olarak hep arkasında durduk okul yönetimi ve müdür parmağını bile kıpırdatmadı inan ki ama öğretmenimiz son dakikaya dek duruşunu hiç bozmadı 30 yıldır bu şerefli mesleği lekesiz götürdüm leke sürmeye kalkanla sonuna dek savaşırım dedi girdikleri her olayı öğretmenimiz kazanarak çıktılar en başta öğretmeni buradan sürdüreeğim diyen veli bu yıl çocuklarını alıp memleketlerine gitti bizde rahat nefes aldık ama bu geçen 4 yıl öğretmenimizi tüketti belki bu yıl bırakabilir bile mesleğini bu yüzden... yani sonuna dek hakkını savunacaksın elbette ben zaten bildiğimden sesimi çıkartmadım dün sana... yürrrüüüü arkandayızyerimsenibendestem verici sözleriniz için çok tşk ederim ama susmaya yada sinmeye hiç niyetim yok ne olursa olsun. eğer sinirsem ben bu olamam olmıcamda. görünen oki müdürmde yanımda olacak ama bana soruşturma açmadığı için müdürüme soruşturma açacaklar sanırım. bende aç hocam dedim sen at üstünden sorumluğu ben mahkeme yoluyla dönderirim olayı dedim bakalım bugun müdürüm küykakamla görüşmeye gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?