Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hasta olan herkese çoook geçmiş olsun..

benimde bugün sabahtan akşama kadar arkadaş vardı.
sabah adliyeye staja gidecekmiş merdivenlerden çok kötü düşmüş..
evdede yatılı misafir varmış..evde gidip dinlemem diye geldi..morarmış falan sağı solu..yattı dinlendi biraz..
kısır yedik:kedi:
ama akşama sadece meyve yedim ve soda içtim
kalistecim..yaptığım takıları ekleyeceğim birazdan

Oyyy oyy takımım hasta olmuş çikolatam geçmiş olsun..
Mustang'M görüşemez olduk neler yapıyorsun??ayy burayı çok özlüyorum bu farmvile ve işlerimden bir vakit bulsam Cocoooo'm nerelerdesin facede de konuşamaz olduk..
ohcanımaDeğsin afiyet olsun kısıra bayılırım helede bijoux'n yaptığına daha çok =))
kısır dendikçe aklıma infilite geliyor allahım ne aklıma mukahit ol =))

chokocum gecmis olsun..evet arkadaslarin dedigi gibi en etkili ilac istirahata.s.

mustang gecmis olsun canim.. benzeri bir olayi bende yasadim... cok israrci olma canim .. %100 hakli oldugum konularda haksiz gorüldüm kimse kilini kipirdatmadi .. olay ancak 2 sene icind cözüldü.. ama o iki senede bendenden cok sey gitti..cok üzüldüm ..kesinlikle cok ADICEEE dilerim kolay ve sorunsuz atlatirsin

cedric sanada gecmis olsun canim.. bayramda 2 haneleri bekliyoruz canim.. cok az kalmisa.s.

kallistemm (melegim demek istiyorumda , (kesinlikle icten gelerek ) ama okadar samimi olmadigimiz icin bunun alti bos laubali bi kelime olabilme ihtimaliyle demiyorum ) kaydirigubbakcemile3 ama öyle... her neyse iste bakalim kolyem ne zaman gelicek bekliyorum... örgümü bu sabah yine söktüm.. daha kalin sisle basladim .. aslinda buda hosuma gitmedi 8 numara sis tam iyi olucakmis ama neyse busefer sökmiycem belki ilerldikce bude iyi olur...

ohcanimadegsin takilarini okuyrdum bende,, bekliyorum merakla.. galiba sorun var yine sitede gecince ekle mutlaka..merak ediyoruz

diyetime gelinceeee
bu günün nazar boncugu aksam ögününde sadece avuc ici kadar buyuklugunde pizza yedim .. onun disinda 3. günüde atlattim
yarin 4. gün:lepi:

cuma günü tam regl günüm 21. günde regl oluyorum ve tam cuma ya denk geliyor.. ben bu listye bagli diyetleri hep böyle tam regl gunume denk getiriyorum dalginlikla...:mymeka: sinir oldum aslinda ama olsun artik

kallistecim geldi mesaj.
ben de cuma listesi sanmıştım.
çekilişi yaparım tabi büyük bir zevle hem de kızıma çektiririm :) siz bana listeyi yollayın yeter.

günaydın millet kimseler gelmemiş .herkes benim gibi sabahın köründe hortlamıyor heralde.hala çok hastayım kızları okula gönderdim uykum kaçtı geri yatamadım bir buraya girim dedim bide şu farmville ye bulaştım ya aklım orda ekiyorum biçiyorum bide bahçeme bakim deyip oturdum buraya .arkadaşlar kahve yaptım sıcacık kallistem kahve sever hadi içmek isteyenlere afiyet olsun.

Hımmm mersam günaydın şekerim bende elimde kahve oturdum inan ki pc başına ama hadi senin yaptığını kabul edip içeyim :)) teşekkür ederim.. demek sende kaptın şifayı geçmişler olsun çabucak atlatırsın inşallah... bende farmvilleye kaç gündür bakamadım benim ufaklık yaşını büyük gösterip kayıt olmuş facebooka o yapıyor girdikçe anne ekip biçiyorum sen işine bak ben sana para kazandırıyorum deyip duruyor :))

hastalık diyince, dün dışarı çıktık yeğnimle tual ısmarlamıştım onları almaya.. dönerken pazara uğradık ucundan.. birbirimize bakakaldık öylece.. kadınlar pazarda dolaşıyorlar ağızlarında maske ellerinde kolonya şişeleri her baktıkları tezgatan sonra bir güzel kolonyolar sürüp dökünüp bir diğer tarafa geçiyorlar bu tür görüntü ile kaynıyordu pazar.. bu insanların yüzünden okula çocuklarını yollamayan veliler yüzünden çocukların bir yılı boşa geçiyor haberleri yok ama sorarsan çok bilinçli anne baba bunlar bilinçli veliler... nasıl sinir oldum... tamam bir hastalık vakası var ortada ama zaten her yıl ağır grip vakaları yaşamıyormuyuz her yıl yüzlerce insanı bu gripten kaybetmiyormuyuz...ama bizim yönetimimizde suç.. doğru dürüst bir açıklama yapmadıktan sonra cahil insan çok büyük çoğunluğuda bu cahilliklere takılıp gidiyor işte.. akşam nasıl sinir oldum malum kişimiz diyor ki benim ailemin grip tehdidi yok ben güzel besleniyorum ailem ve benim aşı olmama gerek yok.. zıkkımın pekini ye güzel besleniyormuş.. insanlar açlıktan kıvranırken başımız güzel beslendiği için aşı olmayacakmış.. eh ne diyelim boğazına tek tek dizilsin o güzel besinler...
amannn sabah sabah ne sinir oldum...

arkadaşım okuyunca bende sinirlendim .bu memlekette koyun gibi yaşıycaksın biraz hakkını aradınmı başını azıcık kaldırdınmı hemen ezmeye kalkarlar.yapılan ne meslek ahlakına nede insan ahlakına sığar .yılma savaş diycem ama zıtlaşmayada gelmez mesleğini zora sokmak için uğraşırlar.işte memleketimizi idare edn insanların hali diyecek bişey bulamıyorum .

geçmiş olsun arkadaşım bende aynı durumdayım atlattım sandım ama daha kötü oldum .bol c vitamini al.

oy oy kıyamam ben bebeklere allahım çocuklarımıza vereceği hastalığı bize versin .ben bu konuda çok paniğim hele bebeklerken onlar hastalandımı bende üzüntüden hastalanırdım.geçmiş olsun canım inşallah çok kolay atlatırsınız.

canım geçmiş olsun .keşke gripli olanlar siteye giremez diye kocaman bir yazı assaydık heralde birbirimize bulaştırdık.benim saçlarımın dibi bile ağrıyordu dün bu gün biraz daha iyi gibiyim .yapılacak tek şey dinlenip bol c vitamini almak .geçmiş olsun arkadaşım.

gunaydın bu sabah gayet dınc ve mutlu uyandım nıhayet.5 den berı ayakdayım ama gece erken yattım.gunduzde uyudugumdan kendılıgımden uyandım.mutfakda degısıklık yapdım bıraz.benım oturdugum yerde yakında market vs yok.aslında var ama kucuk herseyı tozlu alabılecegınız yerler.bıde oyle alısmısım herseyı cok alıyorum.hatta tasınırken en yakın arkadasım cedrıc sankı ıst da kıtlık cıkıcak kıtlıgıda sen evınden yonetceksın gıbı alısverıs yapmıssın demısdı.haklıda ama napıym takıntılıyım gıda konusunda.ekmek unum bır marka olacak makarnam pırıncım baklıyatlarım kavanozlu urunlerım.yoksa yemeklerım guzel olmuyor gıbı hıssedıyorum.ama bu aralar bıraz abartmısım.ust dolapdan 3 paket cay cıkınca anladım bunu .oyle sıradan bır cay degıl ılk hasat mayıs cayı ama alma sebebımde buydu.ısde yıyecek dolaplarını bosalttım bır an once tuketmek ıcın.dıyet yapmanın kotu tarafıda aldıgınız hıcbıseyı bı defada pısıremıyorsunuz.1 paket makarnayı 4 kerede ancak bıtırıyoruz.eskıden 1 pakedı bı defada lupletırdık.esımde bu sabah dıkkatlı beslencegını soledı ama bakalım pek ınandırıcı degılopuyorumnanaktan

gunaydın mersa hımm kahve cok ıyı geldı.bu arada kahve aclık hıssını bastırıyor bende bunu farkettım.ben oturupda farmvılle yı ınceleyemedım bır turlu

asıl kotusu grıp gecıren cocuklara vebalı gıbı davranılması sıtede komsum cocugunu gondermıyomus dıger bır cocugun evıne hastanede yattı grıpden dıye.cocuk tedavı olmus gelmıs.bu nasıl cahıllık anlamadım.hıjyenıl jellerle ılgılı de bır suru rısk varmıs aslında.kolonyalar bıle cakma olabılır haberlerı yok.bende bu grıpden korkuyorum.hatta ası olmayı da dusunuyorum .esım olmazmıs .adamda haklı bas nereye gıderse kuyrukda oraya gıdıyor

günaydinnnnnnn.kaydirigubbakcemile2
gönülaydin günaydinnnnnnn..
erken geldim okula önce size bir günaydin diyeyim dedim.
ya bu grip sadece türkiyede varmis gibi paniklettiler milleti. baska hicbiryerde bu boyuta ulacmadi saniyorum. hatta kaynagi denilen meksikada bile.. neyse ben sonra yine ugrarim. öptüm kocaman..opuyorumnanaktan

günaydın cedricim ha-ha bende gıdada öyleyim.. çok sıkıntılı dönemleride yaşadık maddi açıdan ama ödün vermeyeceğim tek şey gıdada markamdır ve çocuklarımın besinleridir.. makarnamın bile markası şaşmaz.. her yeni çıkan ürünü denerim denemeden yapamam sonra karar veririm kullanılıp kullanılmayacağına dair..

eşinde beslenmesini değiştirse sana çok daha yardımcı our yemek pişirme olayın değişirse kendi beslenmenede daha özen gösterirsin daha fazla yoğunlaşırsın gibi geliyor bana inşallah öyle olur eşin dediğini yapar.. benimkindede bir göbek oluşmaya başladı yaş geçtikçe etkileniyor sanırım erkekler, işyerinde ki arkadaşlarıyla spora yazılsak diye karar aşamaları başlamış haydi hayırlısı :)) onlar bu tür davranışlara eğişirse biz daha çabuk toparlarız kendimizi...

handecim ilk hastalığınız demek ay kıyamam canım umarım anlamadan atlatırsınız huysuzluğuda bundanmış demek:sinifsinif:

kalistecim..yaptığım takıları ekleyeceğim birazdan
sitede sorun vardı canım u yüzden ekleyememişsinzidr...

evet evet ceylanım hasta olduk hepimiz akannehir
ohh facede sohbetmi ediyorsunuz ne alaaaakafamçokkarıştı biz vakit bulup bakamadık halakafamçokkarıştı

diyetin iyi gidiyor demek maşallah diyelim piacım... benim beslenme yeğenle beraber yine suya düştükafamçokkarıştı kendi çok zayıf 36 beden:gitme: zaten minyon tipi var istediğini yiyor... bizede değişik lezzetler sundukça onun tadına bakayım bunuda yiyeyim dedimmafoldumben kötü oldu yine ama sayılı gün geçiyor bir kaç gün sonra yollayınca yine eski düzenimi alırım elime..

kolyen çabuk gelsin de bak bakalım nasıl etki edecek ben çok merak ediyorum..
bu arada kızım bir kolye almıştı tatile gittiğinde arkadaşıyla opal mi ne ona yanlış söylemişler dün baktığımda taşın olumsuz etkileri olduğunu okudum buna fazlasıyla inanmaya başladım çocuktan kolyeyi aldım:roflol:

cok begendigim bir at resmi var kallisim ebayden bulayimda sana linkini göndereyim bir baksin ayca cok büyük bir resim etkileyici ve cok güzel ben cok begeniyorum acikcasi
:
tamam ablam bul bakalımzemuszemus
dersinide çalışmaya başlamışsın aperim sanaopuyorumnanaktan birde üstelik hoşlanmışsın buda mustanga olsun o zamanŞeniz o sana çalış dedi.. gerçi morali bozuk ama :çok üzgünüm: o atlatır çabucak...

ablam günaydın.. evet sadece burada aşırı panik var tamam hastalıkta büyük boyutta ilerliyor ama hasta olan olmayan karıştı yurdun yarısı raporlu oldu çok yazdım artık sinirlerim zıplıyor yazmayayımyerimseniben
karnım acıktı yaa kalkmadı bizimkiler dün geç saate dek film izledik ama ben son anlarda izlerken uyumuşum son hatırladığım sahne çocukların ve eşimin filmi değilde beni izleyip güldükleriydi:roflol: bende kızdım size diyerek yattım..:icecream: şimdide uyuyorlar ama ben acıktımmmmmmmm:çok üzgünüm:

Çok geçmişler olsun aman kızlar c vitamini almayı ihmal etmeyin ..Kalliste'm seni bekliyorum ama hala komşum yapmamışsın :gitme:
Canlarım sizleri farmvile komşum olmanızı çok istiyorum bu takımın ayrı bir yeri var Özelden yazın hadi gayriiii=))

destem verici sözleriniz için çok tşk ederim ama susmaya yada sinmeye hiç niyetim yok ne olursa olsun. eğer sinirsem ben bu olamam olmıcamda. görünen oki müdürmde yanımda olacak ama bana soruşturma açmadığı için müdürüme soruşturma açacaklar sanırım. bende aç hocam dedim sen at üstünden sorumluğu ben mahkeme yoluyla dönderirim olayı dedim bakalım bugun müdürüm küykakamla görüşmeye gidecek

ceylanım ben misafirim var diye onunla vakit geçirebilmek adına pek açmıyorum pc hele faceyi hiç açmıyorum ufak kızım bakım yapıyor bahçeme ama eklemesini söylerim sen üzülme şekerciğim...
canım benim bizim alişin öğretmeni bak son yılında çocuklar ilk yılda 1. sınıfta çocukların bir tanesine bağırdı diye baba gidip savcılığa verdi öğretmenimizi ama ne vermek, adamın şikayette bulunmadığı yer kalmadı öğretmenimizi tanıyan veliler olarak hep arkasında durduk okul yönetimi ve müdür parmağını bile kıpırdatmadı inan ki ama öğretmenimiz son dakikaya dek duruşunu hiç bozmadı 30 yıldır bu şerefli mesleği lekesiz götürdüm leke sürmeye kalkanla sonuna dek savaşırım dedi girdikleri her olayı öğretmenimiz kazanarak çıktılar en başta öğretmeni buradan sürdüreeğim diyen veli bu yıl çocuklarını alıp memleketlerine gitti bizde rahat nefes aldık ama bu geçen 4 yıl öğretmenimizi tüketti belki bu yıl bırakabilir bile mesleğini bu yüzden... yani sonuna dek hakkını savunacaksın elbette ben zaten bildiğimden sesimi çıkartmadım dün sana... yürrrüüüü arkandayızyerimseniben

arkadaşlar melise özel mesaj ile isim adres telefonlarınızı lütfen iletiniz kargo bilgilerini iletecek çünkü... sadece size kim çıktığını bileceksiniz çeklişte sizin kime çıktığınızı bilmeyeceksiniz tabiki bende sositososito melise rüşvet vermeyi düşünüyorum öğrenebilmek içindelikafadulden

adres ve bilgilerini her veren lütfen buradan yazsın verdim diyede tekrar tekrar uyarmayalımvereliniortak

ceylanım ben misafirim var diye onunla vakit geçirebilmek adına pek açmıyorum pc hele faceyi hiç açmıyorum ufak kızım bakım yapıyor bahçeme ama eklemesini söylerim sen üzülme şekerciğim...
canım benim bizim alişin öğretmeni bak son yılında çocuklar ilk yılda 1. sınıfta çocukların bir tanesine bağırdı diye baba gidip savcılığa verdi öğretmenimizi ama ne vermek, adamın şikayette bulunmadığı yer kalmadı öğretmenimizi tanıyan veliler olarak hep arkasında durduk okul yönetimi ve müdür parmağını bile kıpırdatmadı inan ki ama öğretmenimiz son dakikaya dek duruşunu hiç bozmadı 30 yıldır bu şerefli mesleği lekesiz götürdüm leke sürmeye kalkanla sonuna dek savaşırım dedi girdikleri her olayı öğretmenimiz kazanarak çıktılar en başta öğretmeni buradan sürdüreeğim diyen veli bu yıl çocuklarını alıp memleketlerine gitti bizde rahat nefes aldık ama bu geçen 4 yıl öğretmenimizi tüketti belki bu yıl bırakabilir bile mesleğini bu yüzden... yani sonuna dek hakkını savunacaksın elbette ben zaten bildiğimden sesimi çıkartmadım dün sana... yürrrüüüü arkandayızyerimseniben

arkadaşlar melise özel mesaj ile isim adres telefonlarınızı lütfen iletiniz kargo bilgilerini iletecek çünkü... sadece size kim çıktığını bileceksiniz çeklişte sizin kime çıktığınızı bilmeyeceksiniz tabiki bende sositososito melise rüşvet vermeyi düşünüyorum öğrenebilmek içindelikafadulden

adres ve bilgilerini her veren lütfen buradan yazsın verdim diyede tekrar tekrar uyarmayalımvereliniortak

tabiiki hakli oldugun davada sonuna kadar gitmelisin mustangim ama bu seni cok hirpalar diye pek birsey diyemiyorum. hayirlisi olsun canim
kallisim verdim bilgilerimi melise.

site çok sorunlu ya sinir oldum geliyorum geliyorum yazamıyorum :umursamaz:

annem bana bi motif ögretti ondan bişeyler yapmaya çalışıyorum olur da yapmak istediğimi meydana getirirsem koyucam buraya kaydirigubbakcemile3

melise adımı adresimi ve telefonumu yazdım kallisim bilgine

bugün 4. günüm aksam pirinc pilavi yapmistim cok guzel olmus iki kasik aldim
onun disinda 4. günüde atlattim .. yarin 5 . gün akannehir

bugün regl oldum ins kiloya cok yansimaz.. hep böyle hesap hatasi yapiyorum .. zor diyetler regl gunume denk geliyor .. ama etkilemesine izin vermiycem beni
bisekilde bittigindede yine farki cikicak ortaya:Saruboceq:

simdi bende melise yazayim adresimi fln ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…