Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence çok güzel bi menü olmuş.Hem sıgara böreği incecik bişey midene bile kavuşmamıştır üzülme

kizlar gecmisi okumadan menu yazayim kollontai ve btlbetul
sabah 9
1 haslanmis yumurta
1/2 dilim ekmek
ikindi saat15,30
2 tabak batirma yoresel bir yemek icinde buldur ceviz ve domates var sulu corba
bol yesillik domates lahana
1/2 ev yapimi poaca
su su ana kadar 2 lt oldu ama yatana kadar 3 u gecer
spor
50 ziplama
80 squat
leslie 1 mil
az sonrada leslie 1 veya 2 mil yapacam yapinca yazarim diger pastalari paket yaptirdim bebelere yedirecem ucuz atlattim

Kaptanım bugunü çok iyi kurtarmışsınız. Batırma harika görünüyor.Ayy canım çekti. :))
Nerenin yemeği yöre olarak.
Suyunuz sporunuz menünüz çok iyi ayakta alkışlıyorumm.

kaptanım leslie 3mile kaç kolari yaktırıyor biliyormusunuz?

açtın mı iftarını allah kabul etsin şekerim
Açtım kuzum. Teşekkür ederim.1 kepçe haşlama suyu - 4 çatal tavuk- ve salata yedim. 1 saat olmadan da 1 kase şehriye çorbası içeceğim.
Hepsini biranda yiyince midem çok ağrıyor malum butun gun bos kaldı. Bende ara vere vere indiriyorumm..

ama iftarda hep yavaş başlayın diyor doktorlar iyi yapıyosun

Ohh ohh süper vallaha taş çıkarırsın sen bana :))
Sporda çok çok iyi :)

Bence bu olay cok mantıklı. Örnegin ben öglen vs kacamak yapsam bile aksam yemegi ile ya da spor ile dengeleme taraftarıyım. Dengeleyemiyorsam da cezam zaten tartıdaki artı olur. Evet, diyetteyim ama saglıklı bir sekilde ve nispeten zamana yayarak kilo vermeyi istiyorum, öyle hop diye 3'er 5'er kilo vermek pek bana göre degil. Canım bi tatlıyı cok cektiyse örnegin, abartmadan yemek taraftarıyım. Bence insanın kendi metabolizmasını bilmesi ve ona göre davranması gerek. Ben kacamagı abartarak yapıyorsam ya da en ufak bir kacamak bile bünyeme artı kilo olarak yansıyorsa kacamak yapmamalıyım. Ama tolere edebiliyorsam bunu bi sekilde, bence yapılabilir. Sonucta haftalık tartılıyoruz. Kacamak yaptıgım günü puanımdan düserim
Kızmıyorum canım, cok iyi bi kilo verdin gecen hafta ve ögleyin yedigin bir börekten bi sey olmaz Alışkanlık haline getirmedigin sürece bence haftada bir yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…