- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.761
Bence çok güzel bi menü olmuş.Hem sıgara böreği incecik bişey midene bile kavuşmamıştır üzülmekollontai , nilsub
bugünki menüm
sabah limonlu su ,100 ip atlama
kahvaltı 1 yumurta, 3 siyah zeytin, 1/2 kk peynir ,yarım domates, yarım salatalık ,1 dl kepek ekmeği ve şekersiz 1 fincan çay
ara 1 fincan şekersiz türk kahvesi 1 adet kuru kayısı
öğlen 1 adet sigara böreği fırında üstü yağsız ıspanaklı
yanında 3 adet ızgara köfte 1 tabak yağsız salata
ara: 2 badem
akşam :1 kase tavuk suyu çorba
3 lt su içtim
spor 2 mil + 300 ip atlama 1 mil daha yapmayı düşünüyorum ..
@muska77 puanım 2 spor ve suyum tam ama kaçamağım var malesef
He valllaha yandı ama hak etti bu hafta çok iyiydi.Sende haftaya bizi kurtarıcan kuzum.
açtın mı iftarını allah kabul etsin şekerimBence çok güzel bi menü olmuş.Hem sıgara böreği incecik bişey midene bile kavuşmamıştır üzülme
aman diyim çok görev yüklemeyin üstüme baskı altında hissediyorumHe valllaha yandı ama hak etti bu hafta çok iyiydi.Sende haftaya bizi kurtarıcan kuzum.
Kaptanım bugunü çok iyi kurtarmışsınız. Batırma harika görünüyor.Ayy canım çekti. :))kizlar gecmisi okumadan menu yazayimkollontai ve btlbetul
sabah 9
1 haslanmis yumurta
1/2 dilim ekmek
ikindi saat15,30
2 tabak batirma yoresel bir yemek icinde buldur ceviz ve domates var sulu corba
bol yesillik domates lahana
1/2 ev yapimi poaca
su su ana kadar 2 lt oldu ama yatana kadar 3 u gecer
spor
50 ziplama
80 squat
leslie 1 mil
az sonrada leslie 1 veya 2 mil yapacam yapinca yazarim diger pastalari paket yaptirdim bebelere yedirecem ucuz atlattim
kaptanım leslie 3mile kaç kolari yaktırıyor biliyormusunuz?kizlar gecmisi okumadan menu yazayimkollontai ve btlbetul
sabah 9
1 haslanmis yumurta
1/2 dilim ekmek
ikindi saat15,30
2 tabak batirma yoresel bir yemek icinde buldur ceviz ve domates var sulu corba
bol yesillik domates lahana
1/2 ev yapimi poaca
su su ana kadar 2 lt oldu ama yatana kadar 3 u gecer
spor
50 ziplama
80 squat
leslie 1 mil
az sonrada leslie 1 veya 2 mil yapacam yapinca yazarim diger pastalari paket yaptirdim bebelere yedirecem ucuz atlattim
ebru benim menüme bakmadın mıHe valllaha yandı ama hak etti bu hafta çok iyiydi.Sende haftaya bizi kurtarıcan kuzum.
Açtım kuzum. Teşekkür ederim.1 kepçe haşlama suyu - 4 çatal tavuk- ve salata yedim. 1 saat olmadan da 1 kase şehriye çorbası içeceğim.açtın mı iftarını allah kabul etsin şekerim
Tamm kuzum çok yüklenmeyelim. Bende bu hafta 59 göreceğim inşallah :)) Birlikte yüzdeyi yükseltirizaman diyim çok görev yüklemeyin üstüme baskı altında hissediyorum
ama iftarda hep yavaş başlayın diyor doktorlar iyi yapıyosunAçtım kuzum. Teşekkür ederim.1 kepçe haşlama suyu - 4 çatal tavuk- ve salata yedim. 1 saat olmadan da 1 kase şehriye çorbası içeceğim.
Hepsini biranda yiyince midem çok ağrıyor malum butun gun bos kaldı. Bende ara vere vere indiriyorumm..
SAnırım kaçırdım hemen bakıyorum.ebru benim menüme bakmadın mısen bakım
aayy ben valla 80 den düşeyimde bıktım tartılarda hep 80 görmektenTamm kuzum çok yüklenmeyelim. Bende bu hafta 59 göreceğim inşallah :)) Birlikte yüzdeyi yükseltiriz
Ohh ohh süper vallaha taş çıkarırsın sen bana :))kollontai @d_mndc
menüm
sabah 2 kayısı 1 hurma 2 bardak ılık su
kahvaltı 1 yumurta 5 zeytin 2-3 dilim domates salatalık 1 yk lor 1 dilim tbe 2 bardak şekersiz çay
ara şekersiz türk kahvesi 1 kuru incir 1 ceviz
öğlen 1 tabak kapuska
ara 1 elma 2 kuru incir 2 ceviz
akşam 1 tabak yeşil mercimek salatası
su 2 litre
spor leslie 3 mil hemde:)
şimdide bir demlik yeşil çay
@muska77 bugun puanım tam çok şükür
Ohh ohh süper vallaha taş çıkarırsın sen bana :))
Sporda çok çok iyi :)
Bu hafta veda partisi yapalım o zamn.Malum artık görmemek üzere uğurlayacağızz..aayy ben valla 80 den düşeyimde bıktım tartılarda hep 80 görmekten
Bence bu olay cok mantıklı. Örnegin ben öglen vs kacamak yapsam bile aksam yemegi ile ya da spor ile dengeleme taraftarıyım. Dengeleyemiyorsam da cezam zaten tartıdaki artı olur. Evet, diyetteyim ama saglıklı bir sekilde ve nispeten zamana yayarak kilo vermeyi istiyorum, öyle hop diye 3'er 5'er kilo vermek pek bana göre degil. Canım bi tatlıyı cok cektiyse örnegin, abartmadan yemek taraftarıyım. Bence insanın kendi metabolizmasını bilmesi ve ona göre davranması gerek. Ben kacamagı abartarak yapıyorsam ya da en ufak bir kacamak bile bünyeme artı kilo olarak yansıyorsa kacamak yapmamalıyım. Ama tolere edebiliyorsam bunu bi sekilde, bence yapılabilir. Sonucta haftalık tartılıyoruz. Kacamak yaptıgım günü puanımdan düserimkollontai bu listeyi takip etmiyor bunda ceza yazmak yok..... herkez kendi puanını akşam olunca @muska77 ye söylicek.... herkez kendinden sorumlu...
gün içerisinde 3 sorumluluğun var ve her biri 1 puan yapmadğın iş 0 puan
kaçamak yaptın 0 puan
kaçamak yapmadın 1 puan
yarım saat spor yaptın 1 puan
spor yapmadın veya yarım saatten azdı 0 puan
en az 2 lt su içtin 1 puan
2 lt den az su içtin 0 puan
toplam puanın neyse menünün altında muskayı etiketleyerek yazarsın....
bu yani olay ceza yok... kaçamak yapmak isteyen yapar... kaçamak yapan kilo alır veya kilo veremez bu yeterli bir ceza bence...
yahu hiç mi test çözmedin bi saat yazdırıyon bana :)
Kızmıyorum canım, cok iyi bi kilo verdin gecen hafta ve ögleyin yedigin bir börekten bi sey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?