- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.781
bir yufkayı 8 e bölüyosun ben yağsız yaptım içini de dışınıda kendim yiğeceğim 1 dilimi ... ıspanağı doğradım pul biber azıcık içine lor koydum sonra o 1 kaşığ ıspanaklı lorlu karışımı o 8 e böldüğüm yufhadan 1 parçasına koydum sardım diğer böreklerle beraber fırın kağıdında üstüne bişey sürmeden pişirdim içide dışıda yağsızdı anlıyacağın gerisini anneme bıraktım o sardı yağ koymuştur dışına benim tek ilgilendiğim o tek ıspanaklı börekti başkasını gözüm görmedi :))Ispanaklı herşeyi çok severim yaa
Ama sıgara böreği nasıl oluyor. Daha önce yemedim.Normal börek gibi mi? Birde fırında mı yağda mı kızarttın.?
aay sen ne tatlısın kızzzzz güle güle 80 hoşgeldin 70 li rakamlar pasta yiyek o günnnBu hafta veda partisi yapalım o zamn.Malum artık görmemek üzere uğurlayacağızz..
İyiyim rakibem, yeni gecebildim bilgisayar başına. Ögleden sonra iş arkadaşlarımla gündeydik. Bir patatesli börek ve bir kücük dilim de limonlu kek yedim. Kacamak yaptım yani bugun
Pasta yiyerek 80'lere veda degil, hosgeldin partisi yaparsın anca :))aay sen ne tatlısın kızzzzz güle güle 80 hoşgeldin 70 li rakamlar pasta yiyek o günnn
Bugun herkes sağ tarafından kalkmış.Bence bu olay cok mantıklı. Örnegin ben öglen vs kacamak yapsam bile aksam yemegi ile ya da spor ile dengeleme taraftarıyım. Dengeleyemiyorsam da cezam zaten tartıdaki artı olur. Evet, diyetteyim ama saglıklı bir sekilde ve nispeten zamana yayarak kilo vermeyi istiyorum, öyle hop diye 3'er 5'er kilo vermek pek bana göre degil. Canım bi tatlıyı cok cektiyse örnegin, abartmadan yemek taraftarıyım. Bence insanın kendi metabolizmasını bilmesi ve ona göre davranması gerek. Ben kacamagı abartarak yapıyorsam ya da en ufak bir kacamak bile bünyeme artı kilo olarak yansıyorsa kacamak yapmamalıyım. Ama tolere edebiliyorsam bunu bi sekilde, bence yapılabilir. Sonucta haftalık tartılıyoruz. Kacamak yaptıgım günü puanımdan düserim
Kızmıyorum canım, cok iyi bi kilo verdin gecen hafta ve ögleyin yedigin bir börekten bi sey olmazAlışkanlık haline getirmedigin sürece bence haftada bir yiyebilirsin
kaçamaklar kraliçesi mormartıda geldiiiiiiiiiiiiİyiyim rakibem, yeni gecebildim bilgisayar başına. Ögleden sonra iş arkadaşlarımla gündeydik. Bir patatesli börek ve bir kücük dilim de limonlu kek yedim. Kacamak yaptım yani bugunSen nasılsın?
bugun bi rahatlık var takımda birincilikten galibaaaaaaaaa
afiyet olsun tatlım süpersin ..@kollontaid_mndc
menüm
sabah 2 kayısı 1 hurma 2 bardak ılık su
kahvaltı 1 yumurta 5 zeytin 2-3 dilim domates salatalık 1 yk lor 1 dilim tbe 2 bardak şekersiz çay
ara şekersiz türk kahvesi 1 kuru incir 1 ceviz
öğlen 1 tabak kapuska
ara 1 elma 2 kuru incir 2 ceviz
akşam 1 tabak yeşil mercimek salatası
su 2 litre
spor leslie 3 mil hemde:)
şimdide bir demlik yeşil çay
@muska77 bugun puanım tam çok şükür
Tarif için teşekkür ederim.Bi kaçamak günü denene bilir.bir yufkayı 8 e bölüyosun ben yağsız yaptım içini de dışınıda kendim yiğeceğim 1 dilimi ... ıspanağı doğradım pul biber azıcık içine lor koydum sonra o 1 kaşığ ıspanaklı lorlu karışımı o 8 e böldüğüm yufhadan 1 parçasına koydum sardım diğer böreklerle beraber fırın kağıdında üstüne bişey sürmeden pişirdim içide dışıda yağsızdı anlıyacağın gerisini anneme bıraktım o sardı yağ koymuştur dışına benim tek ilgilendiğim o tek ıspanaklı börekti başkasını gözüm görmedi :))
yarın bende 4 mil yapıcam bakalımHadi bendekendime gelmişken 4 miil yapayımda havam olsun
Kendim de kacamak yapınca kızmaya yüzüm olmuyor :)
Siz bana bakmayın yavrular, sonra adım cıkıyor "kacamaga tesvik eden mor martı" diye. Uslu uslu diyetinize devam edinkaçamaklar kraliçesi mormartıda geldiiiiiiiiiiii
bana fazla bile geldi öğleden sonraki arada keşke elma ile bıraksaydım bile dedimafiyet olsun tatlım süpersin ..
Kız o zamn 80 geri gelirr.aay sen ne tatlısın kızzzzz güle güle 80 hoşgeldin 70 li rakamlar pasta yiyek o günnn
geç kaldın takımın isyancısı ilan ettik seniKendim de kacamak yapınca kızmaya yüzüm olmuyor :)
Siz bana bakmayın yavrular, sonra adım cıkıyor "kacamaga tesvik eden mor martı" diye. Uslu uslu diyetinize devam edinHem hafta ici sıkı tutuyorum diyetimi
Sende iyi kurtarmışsın bence.Şimdi neler neler yapmışlardır.İyiyim rakibem, yeni gecebildim bilgisayar başına. Ögleden sonra iş arkadaşlarımla gündeydik. Bir patatesli börek ve bir kücük dilim de limonlu kek yedim. Kacamak yaptım yani bugunSen nasılsın?
Boşuna dememişler adım cıkmıs dokuza, inmez sekize diye...geç kaldın takımın isyancısı ilan ettik seni
tamam işte her hafta bahanemiz olur 79 olunca pasta yeriz 80 olurum sonra 79 olunca yine yeriz size kıyak geçiyorum bakKız o zamn 80 geri gelirr.
78 olduğunda yeriz. :))
valla hee bende bağırcaklar diye hazırladım kendimi ölee kaldım klavyenin başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?