- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.801
Olabilir canımmm.Eee hakettik o rahatlamayıbugun bi rahatlık var takımda birincilikten galibaaaaaaaaa
Valla pek öyle agır seyler yoktu rakibem, bizim iş arkadaşlarının neredeyse hepsi dogum yaptı o yüzden onlar da kilo vermeye çalışıyorlar. Öyle bi karar aldık, salata agırlıklı gün yapacagız diyeSende iyi kurtarmışsın bence.Şimdi neler neler yapmışlardır.
Bende iyiyim.Kaçamaksız bi gün oldu inşallah :))
Sonra bi de bana derler "kacamaga tesvik ediyor" diye. Oku bunlarıtamam işte her hafta bahanemiz olur 79 olunca pasta yeriz 80 olurum sonra 79 olunca yine yeriz size kıyak geçiyorum bak
Voooaaavvv iyi kız yap tabii :))yarın bende 4 mil yapıcam bakalım
bende senin yamakçın oldum galiba eee ne demişler körle yatan şaşı kalkarSonra bi de bana derler "kacamaga tesvik ediyor" diye. Oku bunlarıkollontai !! Haftalık pasta partileri veriyorlar
Kız zaten senin boyun uzun kilonda iyi vermeye çokda ihtiyacın yokki :))Kendim de kacamak yapınca kızmaya yüzüm olmuyor :)
Siz bana bakmayın yavrular, sonra adım cıkıyor "kacamaga tesvik eden mor martı" diye. Uslu uslu diyetinize devam edinHem hafta ici sıkı tutuyorum diyetimi
Vayy vayy vayyybana fazla bile geldi öğleden sonraki arada keşke elma ile bıraksaydım bile dedim
ben geçtim bugun 3 mile sıkıldım 2 mildenben kalkıyımda biraz daha spor yapayım .. leslie teyzeyle pek anlaştık julıana daha geçmeye korkuyorum bu hafta 2 mil haftaya bekle beni 3 mil... haydeee ben kaçtımm
tamam işte her hafta bahanemiz olur 79 olunca pasta yeriz 80 olurum sonra 79 olunca yine yeriz size kıyak geçiyorum bak
stresmi olmuştunvalla hee bende bağırcaklar diye hazırladım kendimi ölee kaldım klavyenin başında
Sen yinede kollontaiyi bekle hemen gevşemevalla hee bende bağırcaklar diye hazırladım kendimi ölee kaldım klavyenin başında
bencedeSen yinede kollontaiyi bekle hemen gevşeme
Ohh ohh öyle güzel zaten.Hep birlikte olunca daha iyiiValla pek öyle agır seyler yoktu rakibem, bizim iş arkadaşlarının neredeyse hepsi dogum yaptı o yüzden onlar da kilo vermeye çalışıyorlar. Öyle bi karar aldık, salata agırlıklı gün yapacagız diyeO yüzden kacamaklar sınırlı kalıyor :)
Hiiiç sucunu benimle paylasmaya calısma, ben boyumun ölcüsünü aldım kollontai'den artık öyle teşvik edici konusmucambende senin yamakçın oldum galiba eee ne demişler körle yatan şaşı kalkar
Ebruşum işte kendimce dengelemeye çalışıyorum da, kaçamak yaptıgım an adım cıkıyor burda, onu ne yapıcaz bilemiyorumKız zaten senin boyun uzun kilonda iyi vermeye çokda ihtiyacın yokki :))
Kesinlikle cok etkisi olur, öyle yapın. Eskiden bizde de pastalar börekler havada ucusurdu. Şimdi salataya abandı herkes mecburen :)Ohh ohh öyle güzel zaten.Hep birlikte olunca daha iyii
Bizdepazardan pazara komşularla yapıyorduk.Artık ya yapmayalım yada tavuklu falan yemek türü yapalım dedim.Bakalım yarın ne olacak.
Hayali bilenem yasak olmuşşş. Karışmayın hayalimizeeSonra bi de bana derler "kacamaga tesvik ediyor" diye. Oku bunlarıkollontai !! Haftalık pasta partileri veriyorlar
hiç kendini acındırma simitleri sen soktun aklımıza hepHiiiç sucunu benimle paylasmaya calısma, ben boyumun ölcüsünü aldım kollontai'den artık öyle teşvik edici konusmucam
Ebruşum işte kendimce dengelemeye çalışıyorum da, kaçamak yaptıgım an adım cıkıyor burda, onu ne yapıcaz bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?