Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sende iyi kurtarmışsın bence.Şimdi neler neler yapmışlardır.
Bende iyiyim.Kaçamaksız bi gün oldu inşallah :))
Valla pek öyle agır seyler yoktu rakibem, bizim iş arkadaşlarının neredeyse hepsi dogum yaptı o yüzden onlar da kilo vermeye çalışıyorlar. Öyle bi karar aldık, salata agırlıklı gün yapacagız diye O yüzden kacamaklar sınırlı kalıyor :)

Kendim de kacamak yapınca kızmaya yüzüm olmuyor :)

Siz bana bakmayın yavrular, sonra adım cıkıyor "kacamaga tesvik eden mor martı" diye. Uslu uslu diyetinize devam edin Hem hafta ici sıkı tutuyorum diyetimi
Kız zaten senin boyun uzun kilonda iyi vermeye çokda ihtiyacın yokki :))

kollontai ebrusonmez ycfa
Sabah limonlu ılık su
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kücük domates, 1 kücük salatalık, 2 siyah zeytin, yarım kk süzme peynir, 1.5 dilim tb ekmegi, 1 cay kasıgı tereyagı, 2 cay kasıgı bal
Ogle: 3 mercimek köftesi, 2 yk barbunya salatası, 1 haşlanmıs brüksel lahanası 1 tane patatesli gül böregi, 1 kucuk dilim limonlu kek
Aksam: 1 kase mercimek corbası, salata
Su: 2.5-3 lt kadar
3 fincan yeşil çay içtim.
Spor: 30 dk yürüyüs + 10 dk eliptik bisiklet
Bu hafta zıplama yapamayacagım malum sebeplerden ötürü

Ohh ohh öyle güzel zaten.Hep birlikte olunca daha iyii
Bizdepazardan pazara komşularla yapıyorduk.Artık ya yapmayalım yada tavuklu falan yemek türü yapalım dedim.Bakalım yarın ne olacak.

bende senin yamakçın oldum galiba eee ne demişler körle yatan şaşı kalkar
Hiiiç sucunu benimle paylasmaya calısma, ben boyumun ölcüsünü aldım kollontai'den artık öyle teşvik edici konusmucam
Kız zaten senin boyun uzun kilonda iyi vermeye çokda ihtiyacın yokki :))
Ebruşum işte kendimce dengelemeye çalışıyorum da, kaçamak yaptıgım an adım cıkıyor burda, onu ne yapıcaz bilemiyorum

Ohh ohh öyle güzel zaten.Hep birlikte olunca daha iyii
Bizdepazardan pazara komşularla yapıyorduk.Artık ya yapmayalım yada tavuklu falan yemek türü yapalım dedim.Bakalım yarın ne olacak.
Kesinlikle cok etkisi olur, öyle yapın. Eskiden bizde de pastalar börekler havada ucusurdu. Şimdi salataya abandı herkes mecburen :)

hiç kendini acındırma simitleri sen soktun aklımıza hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…