Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydin sekerlerime

bende burayi sevmemistim ilk geldigimde 3 milyonluk sehirden orta boy bir kasabaya gelmisti... yasim 18 di... kalabaliga alisiktim ve seviyordum ben....ilk 15 kadar yil hep gurbet acisi duydum...?:sinifsinif:

Sabah sabah diyceksin acımı daha da deşme ama merak ettim nerde oturyosun almanya'da die (eğer sormamın bir sakıncası yoksa tabii)

Ben de çeşitli seferler çeşitli uzunluklarla gittim almanyaya. gerçi hiçbiri seninki kadar uzun diil ama gene de bana da hep oraların yeşili, havası, sakinliği cazip gelmiştir. en büyük şehri berlin bile bizinkine göre sakin geliyor bana. hele de istanbula kıyasla hayat daha rahat diye sanki oralarda çekici geliyor belki de bana. ama ailen nerdeyse orası evi oluyor galiba gerçekten de insanın...

5. TAKIM GÜZELLERı......
Şimdiden hayırlı bayramlar .. sevdiklerinizle mutlulukla inşallah....

nasılsınız arkadaşlar
Canzicim tebrik ederim , ilk kalp atşını duyma heyecanını çok iyi bilirim inşallah bir an önce duyarsın, Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin, cetvelini görünce içim tuaf oldu o kadar iyi anlıyorumki seni çok heyecanlı çokkk:CüvCüv:

Mersa bende beylikdüzünde oturuyorum inşallah bigün dinleriz senia.s.

biz iyiyiz çok şükür, yalnız dün akşam çok kötüydüm bir sürü abur cubur yedim Masal hiç kilo almamış diye kafaya taktım, farklı dr a gittik tek umudum tartıdan fark etmesi çok vicdan azqbı çekiyorum ben diyet yaptım çocuk kilo almadı diye, resmen yemek için zorladım kendimi, diyetime öle alıştım öle güzel dgidiyoki ama psikolojim bozuk işte yiyimde alsım diyorum hep, 6 kiloya yakın gitti heralde daha tartılmadım ama aslında ayda 2 kilo versem bana yeter çocuğumun gelişimi herleyden önemli böle sapıtarak değilde diyette birşeyler artırarak yapsam diyorum, kilo bildirimini yine yarın sabah mı yapıcaz
geçmişi tam okuyamadım daha fırsat bulursam okuycam,

herkese selamlar sevgiler, bayram mesajı yazarım daha ama inşallah herksein bayramı çok güzel , mutlu huzrlu sağlıklı geçer diyetler bozulmaz

selam arkadaşlar öncelikle bende bayarmınızı kutlarım hepinizide kocaman öperim.
annemya hakikaten kaldığınız yer muhteşemmiş nettten resimlerine baktımda muhteşem manzaralar var.hele bazı resimler aynen karadeniz trabzon tarafını hatırlattı bana:))

bende evdeyim bu arada öğleden sonra tatil malum ev nasıl iş istiyor önce temizlik ama bende hiçç yapacak göz yok. yarın yapacam vallaha. yarın eşim sabahtan kurbana gider akşama kadar gelmez bende ev temizlerim artık

selamlarr...

mesajlara şöyle bir göz attım ama yazamayacağım kardeş takımın çekiliş sonuçlarını yollamaya uğraşıyorum ama sayfalarım açılmıyor, eşimde işten çıkmış yoldaymış az sonra gelir takılmayayım yemek hazırlamadım henüz...
yarın gitmeye karar verdik ama yırtık için pansiyon bulamadım yanımıza alacağız mecburen...

Forumumuzdan bana hediye çıkmış kaydirigubbakcemile3 bu gün kargo geldi çok şaşırdım araştırınca buldum nereden olduğunu yerimseniben ay pek sevindim..

tıss kallis ben gördümde sen görmüşündür diye dememiştim yahu nasıl kaçmış gözünden . ahanda kıskançlıktan çatladım resmennn:)))))
güle güle kullan kuzum

işte arkadaşlar amatör bir atkı bere kaydirigubbakcemile3 annem gösterdi ben yaptım hepsini tığla :hulya: kötü eleştirilere de açığım :kedi:

bijom nefis olmuş eline koluna sağlık geçen geldiğinde bende yeğenime öğrettimdi bu motifi çanta yapmıştı bu seferde örümcek örneğini öğrettim tığla kendine 2 şal yapıp öyle gitti... yanyana gelmeniz gerek :))

tekrar çok beğendiğimi söylemek isterim ciddi beğendim....

5.takımın güzelleriiiiiii
salı günü doğum yaptım oğluşumu kucağıma aldım haber vereyim dedim oğlumda bende iyiyiz çok şükür memelerimdeki dayanılmaz acıyı saymazsak tabiii :)
maalesef resim ekleyemeyeceğim şimdilik bayramdan sonra eklerim inşallah
herkese iyi bayramlaaaaaaaaaar

amaninnn 2 gündür ne hoş haberler alıyoruz böyle maşallah nazar değmesin, a.s.

canlarım hepinize huzurlu sağlıklı bayramlar dilerim şimdiden.. yarın sabah hazırlanma telaşı ardından kahvaltı derken yola çıkarız kısmetse bu yüzden gelemem buraya belki diğer gün gelirim yarın akşam sohbet muhabbet derken anlamadan geçip gider ablamla çünkü....hepinizi kocaman kocaman öpüyorum şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…