- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.821
Ben hayal kurarken bana da karısıyolardı, ben de size karısırımHayali bilenem yasak olmuşşş. Karışmayın hayalimizee
Kolay gelsin canımmm...Ama hani sen 2 kere 2 mill.. 2 kere 1 mil yapıyorsun ya bazen.Onun yerine direkt 3-4 mil yap aynı şeyben kalkıyımda biraz daha spor yapayım .. leslie teyzeyle pek anlaştık julıana daha geçmeye korkuyorum bu hafta 2 mil haftaya bekle beni 3 mil... haydeee ben kaçtımm
Sizin aklınıza giresi varmış ben napimhiç kendini acındırma simitleri sen soktun aklımıza hep
Tatlım menün çok hoş ben beğendim akşam hafif ya öğlenki pastayı eritirsin bencekollontai ebrusonmez @ycfa
Sabah limonlu ılık su
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kücük domates, 1 kücük salatalık, 2 siyah zeytin, yarım kk süzme peynir, 1.5 dilim tb ekmegi, 1 cay kasıgı tereyagı, 2 cay kasıgı bal
Ogle: 3 mercimek köftesi, 2 yk barbunya salatası, 1 haşlanmıs brüksel lahanası 1 tane patatesli gül böregi, 1 kucuk dilim limonlu kek
Aksam: 1 kase mercimek corbası, salata
Su: 2.5-3 lt kadar
3 fincan yeşil çay içtim.
Spor: 30 dk yürüyüs + 10 dk eliptik bisiklet
Bu hafta zıplama yapamayacagım malum sebeplerden ötürü
Valla ona yapacak bişey yok..Hiiiç sucunu benimle paylasmaya calısma, ben boyumun ölcüsünü aldım kollontai'den artık öyle teşvik edici konusmucam
Ebruşum işte kendimce dengelemeye çalışıyorum da, kaçamak yaptıgım an adım cıkıyor burda, onu ne yapıcaz bilemiyorum
Tamm bende kaçar spor yapayımm.Bugun ördekimin yerine de ip atlayayım.hadi kızlar bende kaçar birazdan gelirim müsait olursam
Daha iyi ya hem sağlıklı hem güzell salata missKesinlikle cok etkisi olur, öyle yapın. Eskiden bizde de pastalar börekler havada ucusurdu. Şimdi salataya abandı herkes mecburen :)
canım biz şuan pusuya yatmış aç kurtlar gibiyiz aç kalsak birbirimizi bile yicezSizin aklınıza giresi varmış ben napim
ona göre tarif bekliyorum salata tarifi kızlarr..salata canavarları haftaya misafir kabul edicem salata yapıyım diyorum mercimekli limonlu salata yapıcam öğün olarak ondan yemeyi düşünüyorum 3 kaşık sorun olurmu ki ?
ben yeşil mercimek salatasını çok severim buğday salatası da var ikiside çok güzel oluyorona göre tarif bekliyorum salata tarifi kızlarr..
buğday salatası nasıl oluyo ki?ben yeşil mercimek salatasını çok severim buğday salatası da var ikiside çok güzel oluyor
aynı şekilde buğdayları haşlıyosun yiyebilecek şekide piştimi süzüp soğutunca yeşilliklerini koyuyorsun maydonoz dere otu yeşil soğan tuz zeytinyağı limon isteğe göre pul biberbuğday salatası nasıl oluyo ki?
haha ay benimde aklımdan o geçti 46 bedenleri atsam olmazmıı
kızlar lesli 3 mil kaç kalori yakıyo bilen varmı?
kizlar gecmisi okumadan menu yazayimkollontai ve btlbetul
sabah 9
1 haslanmis yumurta
1/2 dilim ekmek
ikindi saat15,30
2 tabak batirma yoresel bir yemek icinde buldur ceviz ve domates var sulu corba
bol yesillik domates lahana
1/2 ev yapimi poaca
su su ana kadar 2 lt oldu ama yatana kadar 3 u gecer
spor
50 ziplama
80 squat
leslie 1 mil
az sonrada leslie 1 veya 2 mil yapacam yapinca yazarim diger pastalari paket yaptirdim bebelere yedirecem ucuz atlattim
yeşil mercimek salatası çok sağlıklıben yeşil mercimek salatasını çok severim buğday salatası da var ikiside çok güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?