Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaa çok kasarsan sıkılıp bırakırsın zaten... sonra işte görüyoruz baağğzıları 3 dilim pastayı oturup yiyiyor falan yani... onu öyle yapçağına her haftanın bir gününün ufak bir dilim ye misal... nefsin körlensin :))

ne kibar menü.... kollontai azcık örnek al :))

beni de yeeee.........

sütü içmeseydin iyiymiş:)

ara vermemiş ara olmayınca şekersiz 1 bardak sütten zarar gelmez diye düşünüyorum .. spor yapıyo hatun o kadar :)
ben süt için demedim yoğurt yemiş yaa yoğurdun üstüne süt olmamış demek istedim midede yoğurt sütü kesiyo ve rahatsızlık veriyor o yüzden en az arasında 2 3 saat olması lazım

seni daha sık görmek istiyorum yoksa ciyak ciyak bağrırım burlarda her mesajımda etiketlerim 1500 bildirim görürsün orda ona göre :)
seni kirmayayim tatlim sik suk burda olcam
Merhaba arkadaşlarım nasilsiniz bugün?
iyidir canim sen nasilsin
Kaptanım bugunü çok iyi kurtarmışsınız. Batırma harika görünüyor.Ayy canım çekti. :))
Nerenin yemeği yöre olarak.
Suyunuz sporunuz menünüz çok iyi ayakta alkışlıyorumm.
canim ben konya ermenekliyim bizim yoresel yemegimizdir ankaraya gelirsen sana da yaparim
kaptanım leslie 3mile kaç kolari yaktırıyor biliyormusunuz?
yok tatlim ama 3 mile 4,5-5 km yurume ile esdeger en az 350-400 calori yakar
canim bu cezaya girmez o ogunde ekmek yemezsen hatta saglikli bile
kizlar ben biraz sipalarla ugrasayim sporumun kalanini da yapayim gelmeye calisirim

ben süt için demedim yoğurt yemiş yaa yoğurdun üstüne süt olmamış demek istedim midede yoğurt sütü kesiyo ve rahatsızlık veriyor o yüzden en az arasında 2 3 saat olması lazım
ben yoğurdu farketmedim canım.. sabah ki sucuklu yumurtayı görünce gözümden kaçmış
doğru söylüyosun üstüne içilmez mideyi bozar..

Bi hindiyi tek başına mı yedin yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…