- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.841
Bence bu olay cok mantıklı. Örnegin ben öglen vs kacamak yapsam bile aksam yemegi ile ya da spor ile dengeleme taraftarıyım. Dengeleyemiyorsam da cezam zaten tartıdaki artı olur. Evet, diyetteyim ama saglıklı bir sekilde ve nispeten zamana yayarak kilo vermeyi istiyorum, öyle hop diye 3'er 5'er kilo vermek pek bana göre degil. Canım bi tatlıyı cok cektiyse örnegin, abartmadan yemek taraftarıyım. Bence insanın kendi metabolizmasını bilmesi ve ona göre davranması gerek. Ben kacamagı abartarak yapıyorsam ya da en ufak bir kacamak bile bünyeme artı kilo olarak yansıyorsa kacamak yapmamalıyım. Ama tolere edebiliyorsam bunu bi sekilde, bence yapılabilir. Sonucta haftalık tartılıyoruz. Kacamak yaptıgım günü puanımdan düserim
Kızmıyorum canım, cok iyi bi kilo verdin gecen hafta ve ögleyin yedigin bir börekten bi sey olmazAlışkanlık haline getirmedigin sürece bence haftada bir yiyebilirsin
merhaba hanımlar bugün youndum önce menümü yazayım
sabah
bitki çayı ile başladım
2 dilim tahıl ekmeği 1 bardak şekersiz cay
2 çatal paeynir yumurta
öğlen
1 dilim ekmak az peynir çay
akşam brokoli patates salatası
çay gün boyu 1.5 lt su
3 km yürüyüş
kollontai ebrusonmez @ycfa
Sabah limonlu ılık su
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kücük domates, 1 kücük salatalık, 2 siyah zeytin, yarım kk süzme peynir, 1.5 dilim tb ekmegi, 1 cay kasıgı tereyagı, 2 cay kasıgı bal
Ogle: 3 mercimek köftesi, 2 yk barbunya salatası, 1 haşlanmıs brüksel lahanası 1 tane patatesli gül böregi, 1 kucuk dilim limonlu kek
Aksam: 1 kase mercimek corbası, salata
Su: 2.5-3 lt kadar
3 fincan yeşil çay içtim.
Spor: 30 dk yürüyüs + 10 dk eliptik bisiklet
Bu hafta zıplama yapamayacagım malum sebeplerden ötürü
tşkler kibar olmak zorunda yaz geldi nasıl bikini giyeceğiz:)ne kibar menü....kollontai azcık örnek al :))
tşkler kibar olmak zorunda yaz geldi nasıl bikini giyeceğiz:)
hımm anladım aynıymış cidden bunuda düşüniyim benaynı şekilde buğdayları haşlıyosun yiyebilecek şekide piştimi süzüp soğutunca yeşilliklerini koyuyorsun maydonoz dere otu yeşil soğan tuz zeytinyağı limon isteğe göre pul biber
netten baksana salata çeşitleri diyehımm anladım aynıymış cidden bunuda düşüniyim ben
sütü içmeseydin iyiymiş:)kollontai toplight
menüm
sabah 1 yumurtadan sucuklu yumurta
1 doamtes 1 salatalıktan salata yaptım
biraz da peynir
öğlen 2 minik muz
akşam hindi haşlama -- bunu çok yedim
yoğurt
az önce de 1 bardak süt içtim
su 2lt
spor : 1 saat yürüyüş
@muska77 +3 puan istersen benimkileri takip etme ben kendim yazıyorum zaten excele söylerim size puanım bu kadar oldu diye....
yok ben mercimek salatası yapcam kendime gelen bebek emziriyoda ona farklı yaparım artık bebişe gaz olmasın...netten baksana
ara vermemiş ara olmayınca şekersiz 1 bardak sütten zarar gelmez diye düşünüyorum .. spor yapıyo hatun o kadar :)sütü içmeseydin iyiymiş:)
valla tombiş monbiş giyiyom bikiniyi...aayyyşşş ben daha mini giycek kıvama bile gelmedim :)
ben süt için demedim yoğurt yemiş yaa yoğurdun üstüne süt olmamış demek istedim midede yoğurt sütü kesiyo ve rahatsızlık veriyor o yüzden en az arasında 2 3 saat olması lazımara vermemiş ara olmayınca şekersiz 1 bardak sütten zarar gelmez diye düşünüyorum .. spor yapıyo hatun o kadar :)
seni kirmayayim tatlim sik suk burda olcamseni daha sık görmek istiyorum yoksa ciyak ciyak bağrırım burlarda her mesajımda etiketlerim 1500 bildirim görürsün orda ona göre :)
iyidir canim sen nasilsinMerhaba arkadaşlarım nasilsiniz bugün?
canim ben konya ermenekliyim bizim yoresel yemegimizdir ankaraya gelirsen sana da yaparimKaptanım bugunü çok iyi kurtarmışsınız. Batırma harika görünüyor.Ayy canım çekti. :))
Nerenin yemeği yöre olarak.
Suyunuz sporunuz menünüz çok iyi ayakta alkışlıyorumm.
yok tatlim ama 3 mile 4,5-5 km yurume ile esdeger en az 350-400 calori yakarkaptanım leslie 3mile kaç kolari yaktırıyor biliyormusunuz?
canim bu cezaya girmez o ogunde ekmek yemezsen hatta saglikli bilebir yufkayı 8 e bölüyosun ben yağsız yaptım içini de dışınıda kendim yiğeceğim 1 dilimi ... ıspanağı doğradım pul biber azıcık içine lor koydum sonra o 1 kaşığ ıspanaklı lorlu karışımı o 8 e böldüğüm yufhadan 1 parçasına koydum sardım diğer böreklerle beraber fırın kağıdında üstüne bişey sürmeden pişirdim içide dışıda yağsızdı anlıyacağın gerisini anneme bıraktım o sardı yağ koymuştur dışına benim tek ilgilendiğim o tek ıspanaklı börekti başkasını gözüm görmedi :))
.Mercimek bişey yapmaz daha çok ye bencesalata canavarları haftaya misafir kabul edicem salata yapıyım diyorum mercimekli limonlu salata yapıcam öğün olarak ondan yemeyi düşünüyorum 3 kaşık sorun olurmu ki ?
ben yoğurdu farketmedim canım.. sabah ki sucuklu yumurtayı görünce gözümden kaçmışben süt için demedim yoğurt yemiş yaa yoğurdun üstüne süt olmamış demek istedim midede yoğurt sütü kesiyo ve rahatsızlık veriyor o yüzden en az arasında 2 3 saat olması lazım
Bi hindiyi tek başına mı yedin yoksakollontai toplight
menüm
sabah 1 yumurtadan sucuklu yumurta
1 doamtes 1 salatalıktan salata yaptım
biraz da peynir
öğlen 2 minik muz
akşam hindi haşlama -- bunu çok yedim
yoğurt
az önce de 1 bardak süt içtim
su 2lt
spor : 1 saat yürüyüş
@muska77 +3 puan istersen benimkileri takip etme ben kendim yazıyorum zaten excele söylerim size puanım bu kadar oldu diye....
bencede ben bu akşam bir tabak yedim çok güzeldi.Mercimek bişey yapmaz daha çok ye bence
Ayy sizinde ne tarifleriniz varmış.Yani fotonuz olmasa teyzem diyecem yanii.Çok benziyorsunuz.ayrıca brokoli salatasıda harika oluyo limonlu içine biraz patates yeşil soğan dereotu maydonoz nane biraz ısırgamn otu ve bol limon yada elma sirkesi ayrıca sumak ta yağ yakıcı
Çok isterimmm...canim ben konya ermenekliyim bizim yoresel yemegimizdir ankaraya gelirsen sana da yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?