- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.861
Ooohh ohhh ben 4 mile yaptım. Yanlıs yağlarr.. Gelsin 59yok tatlim ama 3 mile 4,5-5 km yurume ile esdeger en az 350-400 calori yakar
bende yarın yapıcam internetten akım bakalım 4 mil kaç kalori yakıyorOoohh ohhh ben 4 mile yaptım. Yanlıs yağlarr.. Gelsin 59
Bi hindiyi tek başına mı yedin yoksa
vaoooaaavvineği çatalına takan birine sorduğun soruya bak :)))shrek gibiyim maşallah....
Ama bu sadece yürüyüş değil ki kuzum onca hareketi sen yürürkende mi yapıyon.kızlar 1 mil 1,690 km imiş 1 km yürümek 12 dakika sürüyormuş 40 50 kalori yaktırıyormuş 1 mil ortalama 75 kalori
yaktırıyor o zaman 4 mil 300 kalori azmış
Dengeli olmamış ama iyi bence yani az ve özİyi akşamlar karman çorman bugün menüm.
Kahvaltı yok
Öğle
1 kase patates salatası
Akşam
Tavuklu salata
Şu an
1 kase cacık
Su: 2.5 litre
Spor: 1.5 saat kadar yürüyüş
Gündüz iştahım olmuyor ama ah şu akşamlar. Deli gibi kazınıyor karnım. Gündüz resmen zorla çiğniyorum ağzıma attığım herşeyi :SDengeli olmamış ama iyi bence yani az ve öz
bunu da deniycem güzel görünüyor :))ayrıca brokoli salatasıda harika oluyo limonlu içine biraz patates yeşil soğan dereotu maydonoz nane biraz ısırgamn otu ve bol limon yada elma sirkesi ayrıca sumak ta yağ yakıcı
yaww de get 900 kaloriyle yaşamını sürdüren insanlar var 300 kalori vermiş azmış diyokızlar 1 mil 1,690 km imiş 1 km yürümek 12 dakika sürüyormuş 40 50 kalori yaktırıyormuş 1 mil ortalama 75 kalori
yaktırıyor o zaman 4 mil 300 kalori azmış
bu dediğimi yapma ama hee aman bu kiloda 900 kalori az en azından 1200 civarında yemn lazım yavaş yavaş azalt kalorini..yaww de get 900 kaloriyle yaşamını sürdüren insanlar var 300 kalori vermiş azmış diyo900 kalori alsan 300 gitse al sana mis gibi 600 kalori gelde zayıflama
testi yapan sonuçları yazsın
dediğin yerde baktım bana 2,251.29 kcal/gün diyo ben bunu yesem var yaa
benimki az çıktı niyeki 1800 kaloridediğin yerde baktım bana 2,251.29 kcal/gün diyo ben bunu yesem var yaa
1200 civarında yiyorum ben gayette rahat ediyorum bu kalori çok fazla..
boyun kaç canım ?benimki az çıktı niyeki 1800 kalori
http://www.m5bilisim.com/tr/hesaplamalar/gunluk-kalori-ihtiyaci-hesaplama/dediğin yerde baktım bana 2,251.29 kcal/gün diyo ben bunu yesem var yaa
1200 civarında yiyorum ben gayette rahat ediyorum bu kalori çok fazla..
Umarım şekerim, hafta sonları kendimi pek tutamıyorum maalesefTatlım menün çok hoş ben beğendim akşam hafif ya öğlenki pastayı eritirsin bence
Düsünceli rakibem benim, yerime de atla, senden gitsin kilolarTamm bende kaçar spor yapayımm.Bugun ördekimin yerine de ip atlayayım.
Birbirinizi degil, beni yiyosunuz habirecanım biz şuan pusuya yatmış aç kurtlar gibiyiz aç kalsak birbirimizi bile yicez
Bence mercimekli salata cok saglıklı, ye istedigin kadarsalata canavarları haftaya misafir kabul edicem salata yapıyım diyorum mercimekli limonlu salata yapıcam öğün olarak ondan yemeyi düşünüyorum 3 kaşık sorun olurmu ki ?
Katılıyorum vallahi..yaa çok kasarsan sıkılıp bırakırsın zaten... sonra işte görüyoruz baağğzıları 3 dilim pastayı oturup yiyiyor falan yani... onu öyle yapçağına her haftanın bir gününün ufak bir dilim ye misal... nefsin körlensin :))
Olur yiyeyimbeni de yeeee.........
Kalori İhtiyacınız: 1,711.70 kcal/günkızlar link atıcam vudunuzun kaç kaloriye ihtiyacı var diye ben baktım ideal kilom 52 günlük kalori ihtiyacım 1,872 kaloriymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?