Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar 1 mil 1,690 km imiş 1 km yürümek 12 dakika sürüyormuş 40 50 kalori yaktırıyormuş 1 mil ortalama 75 kalori
yaktırıyor o zaman 4 mil 300 kalori azmış
yaww de get 900 kaloriyle yaşamını sürdüren insanlar var 300 kalori vermiş azmış diyo 900 kalori alsan 300 gitse al sana mis gibi 600 kalori gelde zayıflama

yaww de get 900 kaloriyle yaşamını sürdüren insanlar var 300 kalori vermiş azmış diyo 900 kalori alsan 300 gitse al sana mis gibi 600 kalori gelde zayıflama
bu dediğimi yapma ama hee aman bu kiloda 900 kalori az en azından 1200 civarında yemn lazım yavaş yavaş azalt kalorini..

Tatlım menün çok hoş ben beğendim akşam hafif ya öğlenki pastayı eritirsin bence
Umarım şekerim, hafta sonları kendimi pek tutamıyorum maalesef
Tamm bende kaçar spor yapayımm.Bugun ördekimin yerine de ip atlayayım.
Düsünceli rakibem benim, yerime de atla, senden gitsin kilolar
canım biz şuan pusuya yatmış aç kurtlar gibiyiz aç kalsak birbirimizi bile yicez
Birbirinizi degil, beni yiyosunuz habire
salata canavarları haftaya misafir kabul edicem salata yapıyım diyorum mercimekli limonlu salata yapıcam öğün olarak ondan yemeyi düşünüyorum 3 kaşık sorun olurmu ki ?
Bence mercimekli salata cok saglıklı, ye istedigin kadar
Katılıyorum vallahi..
beni de yeeee.........
Olur yiyeyim
kızlar link atıcam vudunuzun kaç kaloriye ihtiyacı var diye ben baktım ideal kilom 52 günlük kalori ihtiyacım 1,872 kaloriymiş
Kalori İhtiyacınız: 1,711.70 kcal/gün
Ben günde bu kadar kalori alsam kollontai peşimde terlikle koşar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…