- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.901
iyi gecelerr kaptanım ..kizlar ben spor yerine 3 tane hali sildim kol kaslarim iyi calisti yarin hamlamasam bari
bu arada ben diyetisyene gittigimde 1200 -1300 cal civari veriyirdu o cal iyi bence
kizlar ben cok yiruldum accik dinlenip yatacam size iyi geceler
canim o normal yuruyus leslie oyle degil ki kosu tarzinda nerdeyse o yuzden sen ona bakmakızlar 1 mil 1,690 km imiş 1 km yürümek 12 dakika sürüyormuş 40 50 kalori yaktırıyormuş 1 mil ortalama 75 kalori
yaktırıyor o zaman 4 mil 300 kalori azmış
İyi geceler kaptanımkizlar ben spor yerine 3 tane hali sildim kol kaslarim iyi calisti yarin hamlamasam bari
bu arada ben diyetisyene gittigimde 1200 -1300 cal civari veriyirdu o cal iyi bence
kizlar ben cok yiruldum accik dinlenip yatacam size iyi geceler
ben zayıflamak için iyice sapıttım kaptanım ondan sağa sola saldırıyorumcanim o normal yuruyus leslie oyle degil ki kosu tarzinda nerdeyse o yuzden sen ona bakma
Korumak için mi günde 500 cal??ben kilo verince korumak içinde 500 kalori aldım mı yeter
anamm hatun raydan çıktıben kilo verince korumak içinde 500 kalori aldım mı yeter
aayyy deliricem ben sabah olsada tartılsam bide 1000 kalorilik diyet bulmak lazım şimdiKorumak için mi günde 500 cal??
Nasıl koruma o öyle? Sıfır kiloyu mu korumak istiyosun?
gece gece yaptığın işmi kaptanım yaaaaaa
dur ben sana site tavsiye edicem bekleaayyy deliricem ben sabah olsada tartılsam bide 1000 kalorilik diyet bulmak lazım şimdi
Afiyet olsun kaptanım, sofra cok güzel gorunuyor :)
Cidden biri durdursun şuanamm hatun raydan çıktı
kız bir kahvaltı öğünü 300-400 kalori oluyo 500 le ne ara yaşıycaksın
ne sitesi kızz ne oluyo amacın ne ne yapcan banadur ben sana site tavsiye edicem beklegel özele
Biz de isteriz, ne o öyle özelden konuşmalardur ben sana site tavsiye edicem beklegel özele
simitçi başı bi simit kaç kalori? günde bir simit yesem yaşarmıyım
https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/susamli-simit/simitçi başı bi simit kaç kalori? günde bir simit yesem yaşarmıyım
kıskanma canım senin ortin nerde ?Biz de isteriz, ne o öyle özelden konuşmalar
şimdi birşey derdimde neysene sitesi kızz ne oluyo amacın ne ne yapcan bana
site adı yazmak yasak falansa diye özele çektim yavrum ben kalori takip ederek bir ara 12 kilo vermiştim o sitenin adı eğer sorun olmıycaksa burayada yazarım fittingo diye bir site yediğini içtiğini yazıyosun sana aldığın kaloriyi sölüyo..Biz de isteriz, ne o öyle özelden konuşmalar
tam bana göre işte 500 kalorinin altında birde elma yerim yaşar giderim
yokya ne sorunu bakım bişimdi birşey derdimde neyse
site adı yazmak yasak falansa diye özele çektim yavrum ben kalori takip ederek bir ara 12 kilo vermiştim o sitenin adı eğer sorun olmıycaksa burayada yazarım fittingo diye bir site yediğini içtiğini yazıyosun sana aldığın kaloriyi sölüyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?