- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.941
Boydan olabilirbenimki az çıktı niyeki 1800 kalori
Haftada 1kg vermek için Kalori İhtiyacınız
Ay kaptanım o batırık mı ölürüm biterim bennnn
canim sen silifkelimisin anamurlu mu genelde onlar fistikli yapar canim ben soyle dusunuyorum icine koydugun ceviz yada fistik ne kadar fazla olsbilir ki bir yemege koydugun yagla kiyaslarsan bol sebze ile yenince de fazla kalorili oldugunu dusunmuyorum bi de bulgur sisiriyor ya mesela ben saat 3 gibi yemistim yaninda bol lahana domates sogan salatalik olunca sisiyor midetoplight batırıkı siz cevizlimi yapıyosunuz biz fıstıklı yaparız. Fıstık ne kadar bolsa o kadar lezzetli geliyor bana O da diyete hiç uymuyor.
İyi geceler kaptanımmcanim o normal yuruyus leslie oyle degil ki kosu tarzinda nerdeyse o yuzden sen ona bakma
Kızlar bence şu kalori işini saymayın.Böyle çok iyi gidiyorsunuz aynen devam edin yeterKorumak için mi günde 500 cal??
Nasıl koruma o öyle? Sıfır kiloyu mu korumak istiyosun?
Çok güzel görünüyor kaptanım.Ellerinize sağlık
n kalori sayımı yapınca bir noktada sıkılıp bırakıyorum yapmıycam ben öyle anca 60 a gelince falan ..Kızlar bence şu kalori işini saymayın.Böyle çok iyi gidiyorsunuz aynen devam edin yeter
Bencede yaniii :))Biz de isteriz, ne o öyle özelden konuşmalar
Bence yaşayamazsın.Vaz geç şu sevdadansimitçi başı bi simit kaç kalori? günde bir simit yesem yaşarmıyım
Bencede yapma hayatım hem sıkıcı hem moral bozucube
n kalori sayımı yapınca bir noktada sıkılıp bırakıyorum yapmıycam ben öyle anca 60 a gelince falan ..
bende jilian yapmak istiyorum ama duvarlar o kadar ince ki acaba zıplasam hoplasam alt kattakinin avizesi sallanırmı diyee düşünmüyo değilim ..kızlar bugun jıllıan level 1 yaptım üstelik tam olarak. Sadece 3 kere ara verdimnm.Ama resmen bittim yaa Bi ara terlerim damlıyordu o kadar yanii
Bilemedim ki.Alt katın kullanmadığı odası varmı ? Boş oda mahiyyetinde biyer.bende jilian yapmak istiyorum ama duvarlar o kadar ince ki acaba zıplasam hoplasam alt kattakinin avizesi sallanırmı diyee düşünmüyo değilim ..
Eeee yorum yok mu çok heyacanlıyımmm..kollontai ycfa morordek
Orucumu açtığım gibi soda kürü içtim.
1 kepçe haşlama
Tavuk azıcık
1 kepçe erişte
Bol yağsız tuzsuz salata
2 şekersiz kahve
1 avuç tut ve fındık
Su: 3 litre
Spor:
leslie 4 mile
Jillian level 1
Tiffany set 1
yan yağ. video 10 dk
900 ipsiz ip atlama
15 dizler katlı mekik
muska77 ben 3 puanı çoktan hakettim.
btlbetul canım jillian bitirdim ne haber
Memleketimle alakası yok. Ama silifkeli bi dostumuz sayesinde tanıştık. Annem onlardan güzel yapar oldu yıllar içindecanim sen silifkelimisin anamurlu mu genelde onlar fistikli yapar canim ben soyle dusunuyorum icine koydugun ceviz yada fistik ne kadar fazla olsbilir ki bir yemege koydugun yagla kiyaslarsan bol sebze ile yenince de fazla kalorili oldugunu dusunmuyorum bi de bulgur sisiriyor ya mesela ben saat 3 gibi yemistim yaninda bol lahana domates sogan salatalik olunca sisiyor mide
valla bende anlamadım canım nasıl oluyortatlım sporda olsa 40 beden olsun nere 38 oluyosun ben kaç yıl lisanslı voleybol oynadım 62 lerde geziyodumda 40 bedendim.. fazla spor kas yapar hatta şişirir yeri gelince .. spor olamaz kemikleri ince desem o da olamaz 1 cm mi eni kemiklerin ?
300-350 arası en fazlakızlar lesli 3 mil kaç kalori yakıyo bilen varmı?
dogru soze ne denirSizin aklınıza giresi varmış ben napim
yaaaaaw bi bırak yakamı be bacım !!!!yaa çok kasarsan sıkılıp bırakırsın zaten... sonra işte görüyoruz baağğzıları 3 dilim pastayı oturup yiyiyor falan yani... onu öyle yapçağına her haftanın bir gününün ufak bir dilim ye misal... nefsin körlensin :))
aaaaa benim oyaww de get 900 kaloriyle yaşamını sürdüren insanlar var 300 kalori vermiş azmış diyo900 kalori alsan 300 gitse al sana mis gibi 600 kalori gelde zayıflama
tatlım kalori hesabına bu kadar meraklıysan yarından itibaren beni takiple benim menulerim 1000 kaloriyi gecmez genelde, ama unutma saglıklı olan 1200 kalori benim menulerim genelde acayip saglıksız olurkızlar link atıcam vudunuzun kaç kaloriye ihtiyacı var diye ben baktım ideal kilom 52 günlük kalori ihtiyacım 1,872 kaloriymiş
şınavların tamamını cekmek icin kendini zorladıysan belin agrır, ayrıca bel kasların muhtemelen cok zayıf mekik cekerken de yanlıs cekip karın yerine bele yuklendiysen cok agrı yapar, yarım mekik de dogru cekmek onemli tatlım, gecmis olsun, bi kas gevsetici hap al ya da merhem sur varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?