Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kaptanım o batırık mı ölürüm biterim bennnn

toplight batırıkı siz cevizlimi yapıyosunuz biz fıstıklı yaparız. Fıstık ne kadar bolsa o kadar lezzetli geliyor bana O da diyete hiç uymuyor.
canim sen silifkelimisin anamurlu mu genelde onlar fistikli yapar canim ben soyle dusunuyorum icine koydugun ceviz yada fistik ne kadar fazla olsbilir ki bir yemege koydugun yagla kiyaslarsan bol sebze ile yenince de fazla kalorili oldugunu dusunmuyorum bi de bulgur sisiriyor ya mesela ben saat 3 gibi yemistim yaninda bol lahana domates sogan salatalik olunca sisiyor mide

kızlar bugun jıllıan level 1 yaptım üstelik tam olarak. Sadece 3 kere ara verdimnm.Ama resmen bittim yaa Bi ara terlerim damlıyordu o kadar yanii
bende jilian yapmak istiyorum ama duvarlar o kadar ince ki acaba zıplasam hoplasam alt kattakinin avizesi sallanırmı diyee düşünmüyo değilim ..

kollontai ycfa morordek
Orucumu açtığım gibi soda kürü içtim.
1 kepçe haşlama
Tavuk azıcık
1 kepçe erişte
Bol yağsız tuzsuz salata
2 şekersiz kahve
1 avuç tut ve fındık
Su: 3 litre
Spor:
leslie 4 mile
Jillian level 1
Tiffany set 1
yan yağ. video 10 dk
900 ipsiz ip atlama
15 dizler katlı mekik

muska77 ben 3 puanı çoktan hakettim.
btlbetul canım jillian bitirdim ne haber

Eeee yorum yok mu çok heyacanlıyımmm.. btlbetul çok mu kıskandın.Dilin mi tutuldu yoka betüşüm.

Memleketimle alakası yok. Ama silifkeli bi dostumuz sayesinde tanıştık. Annem onlardan güzel yapar oldu yıllar içinde
İçimi rahatlattın o zaman bi batırık günü yapabilirim diyetteyken gönül rahatlığıyla. Dediğin gibi çiğ sebze yanında bol olunca bi kase batırık dolu dolu hatta çatlarcasına doyuruyor.
Sen nerelisin?

valla bende anlamadım canım nasıl oluyor ben de sporu agırlıkla yapıyorum 10 aydır crosfit yapıyorum cok sıkı bi vucudum var ancak 36 oldum hadi boyu uzun olanda 62 kiloda 36 beden olsun, o nasıl is ben anlamadım valla

kızlar lesli 3 mil kaç kalori yakıyo bilen varmı?
300-350 arası en fazla

Sizin aklınıza giresi varmış ben napim
dogru soze ne denir

yaaaaaw bi bırak yakamı be bacım !!!!

yaww de get 900 kaloriyle yaşamını sürdüren insanlar var 300 kalori vermiş azmış diyo 900 kalori alsan 300 gitse al sana mis gibi 600 kalori gelde zayıflama
aaaaa benim o 700 kalorilik menulerin kralıyımdır

kızlar link atıcam vudunuzun kaç kaloriye ihtiyacı var diye ben baktım ideal kilom 52 günlük kalori ihtiyacım 1,872 kaloriymiş
tatlım kalori hesabına bu kadar meraklıysan yarından itibaren beni takiple benim menulerim 1000 kaloriyi gecmez genelde, ama unutma saglıklı olan 1200 kalori benim menulerim genelde acayip saglıksız olur

kollontai benim çok pis belim ağrıyor yaa
Normalmidir.
şınavların tamamını cekmek icin kendini zorladıysan belin agrır, ayrıca bel kasların muhtemelen cok zayıf mekik cekerken de yanlıs cekip karın yerine bele yuklendiysen cok agrı yapar, yarım mekik de dogru cekmek onemli tatlım, gecmis olsun, bi kas gevsetici hap al ya da merhem sur varsa

kızlar yarın menulere ceza yazmada son gunumuz, artık herkes az cok ne yiyip ne yememesi gerektigini, kacamak yaptıgında nasıl telafi edecegini kavradı, iki hafta sonra ameliyat surecim baslayacak, bi anda ceza sistemini bırakıp gitmek istemiyorum, iki haftada ceza yazmadan menuleri tek tek yorumlayarak devam edeyim, herkes kendi telafi edecegi sporu kendi belirlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…