- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.921
2 ayda bir wc gidersin artık anca birikir içinde tövbee tövbee benimde ağzımı bozuyosunuztam bana göre işte 500 kalorinin altında birde elma yerim yaşar giderim
kafayı bozdum ben iyice2 ayda bir wc gidersin artık anca birikir içinde tövbee tövbee benimde ağzımı bozuyosunuz
ücretsiz yazıyor sen üyemisin?nilsub sporunu yazıyosun kaç kalori harcadığıunıda sölüyo artı fazlasıyla yemek çeşidi var yediklerini bulmakta zorlanmıyorsun ..
evet üyeyim :)ama şuan oradan takip etmiyorumücretsiz yazıyor sen üyemisin?
bugun takımın isyancısı ben oldum galibabencede dur daha 3 haftan yaaww şöyle 2-3 ay sonra bu kıvama gelmeliydik
kollontaiden öncede yoldan çıkmıştık biz kabul edelim :) bence o bize uydum 3 dilim pastayla
tatlim zararli olmadigi icin resmini koydum domates salatalik haslanmis lahana bilimum yesillik batirik icinde de kisir gibi degil soyle tarif edeyim 10 bardak ince bulgura 2-3 yemek kasigi ezilmis ceviz ve bolca 2-3 kg domates konuyor yag yok kisir gibi 10 bardak ince bulgurla da en az 15- 16 kisi doyar ben 2 tabak yedim maksimum 3-4 kasik bulgur vardir icindepismemis iyice cigkofte gibi yogrulur icine de bol cig sebze aslinda tam karatay usulugece gece yaptığın işmi kaptanım yaaaaaa
o daha güzelmişkollontaiden öncede yoldan çıkmıştık biz kabul edelim :) bence o bize uydum 3 dilim pastayla
tatlim zararli olmadigi icin resmini koydum domates salatalik haslanmis lahana bilimum yesillik batirik icinde de kisir gibi degil soyle tarif edeyim 10 bardak ince bulgura 2-3 yemek kasigi ezilmis ceviz ve bolca 2-3 kg domates konuyor yag yok kisir gibi 10 bardak ince bulgurla da en az 15- 16 kisi doyar ben 2 tabak yedim maksimum 3-4 kasik bulgur vardir icindepismemis iyice cigkofte gibi yogrulur icine de bol cig sebze aslinda tam karatay usulubtlbetul sen yaoabilirsin
bu arada zararli olsa yemezdim buraya da koymazdim
yanlız site gerçekten başarılıymış sağolkollontaiden öncede yoldan çıkmıştık biz kabul edelim :) bence o bize uydum 3 dilim pastayla
Bence menün kötü degil şekerim ki sen dünü kaçamaksız kapatmıstınKizlar menumu yazayim bugun gelemedim gecmiside okuyamadim cok yazmissini
Sabahh
2 dilim tb ekmek
Yarim haslanmis patates
2zeytin
ogle 1 yk pekmez asla agzima surmedigim bisey bugun canim istedi
cok az gozleme( yarim kabul edio ceza verebilirsin bana:) )
aksam 15.00 de.
2 kepce kurufasulye
2 corba kasigi bulgur pilavi
su 2lt.
spor 30 dk yuruyus
Zaten 3 ten sonra bisey yemedim canimBence menün kötü degil şekerim ki sen dünü kaçamaksız kapatmıstın
Keşke tam tersi olsaymışşGündüz iştahım olmuyor ama ah şu akşamlar. Deli gibi kazınıyor karnım. Gündüz resmen zorla çiğniyorum ağzıma attığım herşeyi :S
Sanırım ben bugun yediğimden fazlasını yaktımmmyaww de get 900 kaloriyle yaşamını sürdüren insanlar var 300 kalori vermiş azmış diyo900 kalori alsan 300 gitse al sana mis gibi 600 kalori gelde zayıflama
2,213.03 kcal/gün benim günlük almam gereken kaloriymiş
yok canım yaa hatalı o site ..2,213.03 kcal/gün benim günlük almam gereken kaloriymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?