- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.961
Nasil yaptım bilmiyorum inanki :)şınavların tamamını cekmek icin kendini zorladıysan belin agrır, ayrıca bel kasların muhtemelen cok zayıf mekik cekerken de yanlıs cekip karın yerine bele yuklendiysen cok agrı yapar, yarım mekik de dogru cekmek onemli tatlım, gecmis olsun, bi kas gevsetici hap al ya da merhem sur varsa
Pastayı akşamyemeseydin çok güzelmiş.Ama sporda yapmışsın zatenMenümü de yazmayı unutmuşum yazıyım doooğru duşa :)
sabah
1 dilim tam buğday
peynir
bir loka tahin pekmeze batırdım
1 tane de yeşil incir reçeli yedim
çay
ara
çeyrek dilim tam buğday
zeytin
öğlen
1 kase çorba üzerine çok az kıtır ekmek
ara
1 light sütle nescafe
akşam
1 tek kişilik güveçte ıspanaklı yumurta
üstüne yoğurt
1 dilim tam buğday
annemlere gidince dayımın doğumgünü olduğu için yarım dilim çok küçüktü pasta yedim
su şimdi 3. lt başlıycam
spor
gündüz ev temizliği :))
gece 4 miles leslie+ 100 twister
Menunde sporunda 10 puan bende 59ya gordun yada gorceksin:)kollontai ycfa morordek
Orucumu açtığım gibi soda kürü içtim.
1 kepçe haşlama
Tavuk azıcık
1 kepçe erişte
Bol yağsız tuzsuz salata
2 şekersiz kahve
1 avuç tut ve fındık
Su: 3 litre
Spor:
leslie 4 mile
Jillian level 1
Tiffany set 1
yan yağ. video 10 dk
900 ipsiz ip atlama
15 dizler katlı mekik
muska77 ben 3 puanı çoktan hakettim.
btlbetul canım jillian bitirdim ne haber
Hey maşşallah rakibem, bu gidişle incecik kalıcan vallahi :)kollontai ycfa morordek
1 kepçe haşlama
Tavuk azıcık
1 kepçe erişte
Bol yağsız tuzsuz salata
2 şekersiz kahve
1 avuç tut ve fındık
Spor:
leslie 4 mile
Jillian level 1
Tiffany set 1
yan yağ. video 10 dk
900 ipsiz ip atlama
15 dizler katlı mekik
Canım ben de Jillian yaptıgımda sanıyorum mekikten dolayı belim agrıyor. Üstelik bende bel fıtıgı var, cok dikkatli olmam gerek ama olamıyorum sanırım mutlaka belime yük biniyor maalesefNasil yaptım bilmiyorum inanki :)
Şınavları yeşilli kız gibi çektim dizleri birleştirip ayağı kaldırarak. Ama o çok zorladı çünkü daha önce hiç cekememistim.
Yok cnm bebisi var konuşurken TV sesinde bile dikkat ediyoruz.. Juliani annemden yapicam artik onunkisi müsaitBilemedim ki.Alt katın kullanmadığı odası varmı ? Boş oda mahiyyetinde biyer.
Bizim 1. kat o yuzden rahatım.
Ayy canım saol rahatladim valla :)d_mndc tatlım ben cezanı yazdım borek iclnde, o kadarcık sey icin ben laf etmem, iyi verdin bu hafta, o da odulun olsun bisey olmaz, arada nefsi korlemek lazım benim gibi 3 dilim pasta yiyerek degil tabi
gunaydin larrCanım herkes yiyince gaza geldim ben de
kollontai ycfa morordek
1 kepçe haşlama
Tavuk azıcık
1 kepçe erişte
Bol yağsız tuzsuz salata
2 şekersiz kahve
1 avuç tut ve fındık
Spor:
leslie 4 mile
Jillian level 1
Tiffany set 1
yan yağ. video 10 dk
900 ipsiz ip atlama
15 dizler katlı mekik
Tamam canım yeni hafta yeni başlangıç .. Kacamaksiz 1 ay var önümüzde .. Meraketme basaricaz hep birlikteCanım herkes yiyince gaza geldim ben de
tatlim zararli olmadigi icin resmini koydum domates salatalik haslanmis lahana bilimum yesillik batirik icinde de kisir gibi degil soyle tarif edeyim 10 bardak ince bulgura 2-3 yemek kasigi ezilmis ceviz ve bolca 2-3 kg domates konuyor yag yok kisir gibi 10 bardak ince bulgurla da en az 15- 16 kisi doyar ben 2 tabak yedim maksimum 3-4 kasik bulgur vardir icindepismemis iyice cigkofte gibi yogrulur icine de bol cig sebze aslinda tam karatay usulubtlbetul sen yaoabilirsin
bu arada zararli olsa yemezdim buraya da koymazdim
Hiiiç fark yapmaz aşkım.tamam ben sana kac gun tuttuysam o kadar gun ki toplam puanları soylerim sen ustune devam edersin olmaz mı? ama kafam karısır diyosan sen tut listeyi yine :)
Hee o kadar pastadan sonra miden bulandı bişey yiyemedin dimi...bugun ki menum
sabah 11.00
peynir zeytin yumurta ekmekle kahvaltı
aksam 17.00
pasta
su 2 lt
spor yok
olsun yine de IF oldu yarın artı cıkmam hayatta :)
Hadi be hayatta inanmam..az once okudum spor topiginde kız 80 kilo 38 bedene sıgıyomus nasıl is arkadas ya???
Tatlım dijital hep iki-üç kilo fazla tartar Cuma günkü kilonu 81 olarak alırız olur biter.tam 5 tarttı 5 kiloluk şişeyi o zaman doğru desene bende sevindiydim ne olucak şimdi eski tartım yanlışmış ama onunda fatoğraf çekip yollamıştım 79 çıkınca bende şaşırdım şuan kaç kilydum ki o zaman 84 85 vardım demekki ayyyyyyyy
Afiyet olsun canım dengelemişsin sonradan..kızlar menümü yazıyım
kollontai , @nilsub
sabah ılık limonlu su 100 ip atlama
kahvaltı: 1 simit(bütün hafta bu an için kaldım yazın cezamı razıyım :))) )
1 fincan şekersiz çay
1/4 kk peynir
ara 1/4 ayva
öğlen es geçtim kuru üzüm ve badem yedim 3-4 tane
akşam buğlama sardalye 10 adet 1 tabak yağsız tuzsuz salata ..
su 3 lt içtim sporumuda sabah evden çıkmadan 300 ip atladım şimdi 2 mil yapıcam ..
Çok iyi canım.kollontai d_mndc
menüm kızlar
sabah 1 hurma 2 bardak ılık su
kahvaltı
1 yumurta 1 dilim tbe 2 3 dilim domates salatalık 1 yk lor peyniri 5 zeytin 2 bardak şekersiz çay
öğlen
1 lahmacun 1 ayran bol yeşillik
akşam 1 kase yoğurt içine 2 kayısı 1 incir 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
bugun dışardaydım ara öğünleri es geçtim
spor sadece yürüyüş yaptım 2 saat kadar
su bir litre oldu ama yatana kadar 1 lite daha içicem
1 demlik yeşil çay yaptım onu içicem şimdi
Tostun miktarı??Çok fena akşam sapıttım yine
Kahvaltı
Tost
Öğle
Tavuklu salata
Akşam
2 içli köfte (hemde kızarmış)
1 kase yoğurt
salata
Kendime ceza: 20 dk hulahop cevirdim. 200 ip atladım.
İçtiğim suyu hesaplamadım. Gerçi yarın başlıyordu puanlama.
Yaz bunu güzel lafatasözü mü uydurdun sen :))))
Değil zaten ama sadece 1 tane... Ve öğlen..muska77 lahmacun öğlen 1 tane yenilince kaçamak değil dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yiiihhuuu!!!Birinci olmusuz hanimlaaar! Verin coskuyuuu
Bu kızın menülerine hastayım arkadaş.. İnsan bi kaçamak yapar ya....
Ah kuzuuum bir hafta bekleyip yarım simitmi yediiiin.kollontai ycfa ebrusonmez buyrunuz menüme:
Sabah limonlu ılık su
Kahvaltı: 1 kk beyaz peynir, yarım salatalık, 3 çeri domates, 5 siyah zeytin, yarım simit, 1 cay kasıgı tereyagı, 20 gr bal
Ara: 1 kupa yesil cay
Ogle: 1 ince dilim cavdar ekmegi, 1 kucuk muz, 1 tane elmalı tarcınlı probiyotik yogurt, 1 su bardagı süt (ögle yemegine vakit bulamadım resmen, isyerinin buzdolabında bulduklarımı yedim...)
Ara: 1 sade Turk kahvesi
Aksam: 3 yk kadar bulgur pilavı, 6 tane ızgara köfte, 1 ayran
Ara: 1 kase sütlac, 1 kupa yesil cay
Su: 3 lt.ye yakın (ogleden sonra cok yogun oldugum icin tam ölcme fırsatım olmadı maalesef..)
Spor: 30 dk yürüyüs
Kııız resimlerin arkasındaki yatak örtüsünüde ben ördüüüm...Olmazmımuska77 çok güzel yapar.Bize bebek kıyafetleri atmıştı.Bi göreydin çok tatlıydılar.
Hıııı hani 0 kaçamaktı??????Aşkım ben bugün menü bildirmiyim çünkü baya yaramazlık yaptım ben hatta hiç ana öğünüm yok denebilir safi abur cuburla beslendim..
Ay güldm ya kııız bu kaçamakmı şimdi?btlbetul ve kollontai iste menum ilk kacamagimu yaptim bugun
sabah
1 haslanmis yumurta
1 catal tulum
ogle
50 gr tavuk izgara
2 adet ucgen peynir
aksam
haslanmi brokoli ve yogurt 1 tabak
2 nugget ( kucuk olanlardan ve izgarada yaptim)
ara
1 kuru incir
1 mandalina
( 2 haftadir ilk kacamagim )
su
3,5 lt
spor
50 ziplama
75 squat
leslie 1 mil
yatmadan 30 tane de ucgen yapacam betusunkinden
Tatlım onlar tam 5 çıkıyor. 5 ölçen bir yer mutlaka vardır...Hanımlar ben sizin şu 5 lt.lik su şişesi deneyinizi kendi tartımda denedim. Evin her bir noktasında 5.2 kg olarak ölcüyor. Pet şişesiyle birlikte 5.2 eder mi normalde? Yoksa benim tartım 200 gr fazla mı ölcüyormus?
Fazla ölcse de pek sorun degil gerci, bu zamana kadar hep aynı tartıya göre bildirdim kilomu, o sekilde de devam ederim. Ama kendimi -200 gr olarak düsünüp sevinirim kendimce
Bense güzel canım..Güzel hanımlar nasılsınız bakalım
Menümü yazayım fakat öncelikle spor yapamıyorum bu akşam belirteyim. Geçen akşam yaparken sağ ayağımda bir ağrı oluştu 2 gündür önemsemedim fakat bugün uyuyup kalktığımda basamadığımı farkettim. Voltaren sürüp sardım bugün bekliycem yarın geçmezse doktora gidicem, çok ciddi bişey olduğunu sanmıyorum incittim sanırım zıplarken :)
Spor yok cezasına kabulumkollontai
sabah
1 dilim tam buğday üstüne dilim kaşar
dönene kadar bişey yemedim geldiğimde
1 dilim tam buğday light yoğurt
ara
yeşil çay
akşam yemek yapamadım sadece çorba pişirdim
1 kase domates çorbası
4 tane yumru etsiz çiğköfte
göbek salataya sardım lavaş yemedim
şimdi çay içiyorum
1 kare bitterin bir tek parçasını yedim
su şimdilik 2,5 lt deyim hala içiyorum
Gıcııık..he benim yaptıgımı yapmayın zaten, ben yiyipte kilo almayanlardan oldum bak yarın eksi cıkarsam sasırma, bugun hem cok yedim hem spor yapmadım o yuzden yarın eksi cıkcam
Tatlım öğle öğününde sadece 1 lahmacun kaçamak olmazlahmacunu da ben yemedim yani o kacamak sayılmıyo mu sanıyon bacım
Dilekçeniz işleme konulmuştur..
Gayet iyi canım afiyet olsun.gnydın arkadaşlar..
dünkü menüm:
sabah 1 yumurta 1 dlm ekmek söğüş az peynir çay
arada 1 yeşil elma
öğle:3 minik dolma cacık
akşam 3 parça pirzola
2,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?