Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasil yaptım bilmiyorum inanki :)
Şınavları yeşilli kız gibi çektim dizleri birleştirip ayağı kaldırarak. Ama o çok zorladı çünkü daha önce hiç cekememistim.
sınavda mekikde baslarda belin kuvvetlenene kadar agrı yapar, hatta mekik boynunda bile agrı yapabilir, o yuzden onlar 10 tane yapıyosa sen 5 tane yap yavas yavas artırırsın her seferinde canım :)

valla nasıl 38 bende anlamad muskam yaaa
he pastadan baska bisey yiyip agzımın tadını bozmak istemedim
muskam ben bu hafta liste tutmayı bırakıcam acıklamasını yazdım zaten tatlım, sadece puan sistemi yapalım, kacamak yapanda kendi cezasını kendi verip telafi etsin

yok cezayı ona yazcam 79 gormesi lazım

boyu da 162 imis
Yalaaaaan yaallaaaaan
kollontai @morordek @ycfa Dünki menüm:
18.30
2kepçe erişte çorbası
2 köfte kadar tavuk göğüs
yarım simit 2 ceviz.
Su: 2 litre
Spor:150 ip

Piko olmamış canım bide yürüyüşün süresini yaz birdahakine lütfen..
Biliyorum ama sinir oldum kac gundur barsaklarim calismiyor. Diyet bana yaramadi mi ne
Hurmayı yazacaktım ebrucum yazmış...
bana da 64 olana kadar yok kaçamak bak ne kadar adilim :))) hiç başkaları gibi yarım lahmucuna ceza kesip pastanın 4 te 3 ünü yutmuyorum :)))) anlayan anladıııı :)))))

Not ettim canım..
Tebrikler tatlım not aldım..

Ben kalktığımda belim tutulmuştu.Zavallıya ne yaptıysam demek

Gitti 1 puan kaptanım
Kız öğlen naptın öyle
Sendende kestim 1 puan..

Ablacım bir seferlik tam puan yazdım ama suyun 2den aşağı olrsa puan kırarım haberin olsun.
Teşekkür ederim.

Fark yapmaz tatlım.
İyi akşamlar karman çorman bugün menüm.

Kahvaltı yok

Öğle
1 kase patates salatası

Akşam
Tavuklu salata

Şu an
1 kase cacık

Su: 2.5 litre
Spor: 1.5 saat kadar yürüyüş
Hadi kaptın 3 puanı ama bir daha kahvaltı olmazsa yemediğin için puan kırarım ona göre.

Eki Görüntüle 1784333 ebrusonmez canim bugunki soframiz batirik resmini senin icin koydum
Kaptanım gece gece yemek resmi koyulurmu diyet topiğine yahu sizde tam cezalıksınız ha.
Gitti 1 puan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…