- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.001
Mümkün olsa 4 puan verirdim bravo...kollontai @ycfa @morordek
Orucumu açtığım gibi soda kürü içtim.
1 kepçe haşlama
Tavuk azıcık
1 kepçe erişte
Bol yağsız tuzsuz salata
2 şekersiz kahve
1 avuç tut ve fındık
Su: 3 litre
Spor:
leslie 4 mile
Jillian level 1
Tiffany set 1
yan yağ. video 10 dk
900 ipsiz ip atlama
15 dizler katlı mekik
muska77 ben 3 puanı çoktan hakettim.
btlbetul canım jillian bitirdim ne haber
Rakibem gitti bir puan..Menümü de yazmayı unutmuşum yazıyım doooğru duşa :)
sabah
1 dilim tam buğday
peynir
bir loka tahin pekmeze batırdım
1 tane de yeşil incir reçeli yedim
çay
ara
çeyrek dilim tam buğday
zeytin
öğlen
1 kase çorba üzerine çok az kıtır ekmek
ara
1 light sütle nescafe
akşam
1 tek kişilik güveçte ıspanaklı yumurta
üstüne yoğurt
1 dilim tam buğday
annemlere gidince dayımın doğumgünü olduğu için yarım dilim çok küçüktü pasta yedim
su şimdi 3. lt başlıycam
spor
gündüz ev temizliği :))
gece 4 miles leslie+ 100 twister
Olmaz şirinem kıza ben söyledim yiyebilirsin diye o benim sorumluluğum..yok cezayı ona yazcam 79 gormesi lazım
ooo tebriklerEki Görüntüle 1784591 bu arada sabah ki tarim da dunden 900 gr eksik
ya tamam yaa ikinize de yazmıyom cezaMümkün olsa 4 puan verirdim bravo...
Rakibem gitti bir puan..
Olmaz şirinem kıza ben söyledim yiyebilirsin diye o benim sorumluluğum..
nilsub a yazacağın ceza benimdir..
İyiyim canım sağol sensanada günaydın defne abla nasılsın?
Öğleden sonra poğaça vardı...kiz muska nerden gitti 1 puan aldigim karbo miktari toplam 3-3,5 dlilm ekmek kadar
bi de saat 3 ten sonra yemedim sen kollontaiden onsafsiz ciktin
Tebrikler...Eki Görüntüle 1784591 bu arada sabah ki tarim da dunden 900 gr eksik
olsun defne abla olurmı yaa ben yaparım cezamı yürüyüş şeklinde olmaz hem doğru 79 görmem lazım bu hafta kendimi zorlamadan yaparım kendini suçlu hissetmene gerek yokMümkün olsa 4 puan verirdim bravo...
Rakibem gitti bir puan..
Tamam da gece gece o kadar spor yaptık hiç bişey demiyonuz ama ağlarımMümkün olsa 4 puan verirdim bravo...
Rakibem gitti bir puan..
yaz sen şekerim ben yapıcam dediğin gibi 79 görmem lazım yürüyüş şeklinde yaz lütfen bekliyorumya tamam yaa ikinize de yazmıyom ceza
Kızlar tel. geldi misafir geliyormuş..
Menülerimi yetiştiremedim yarın yazarım inşallah.
Hepinizi öptüm..
Bu arada 500 msj okudum gevezeler..
Tatlım 2 mil yap aradan 2 saat falan geçsin 1 mil daha yap al sana 3 mil .. Ben 2 ye boluyorum yapıyorum birini sabah birini aksam yapıyorum vücut 3 mile alissin diye..iyiyim şekerim sen benimde gece belim ve sırtım çok ağrıdı eşim kalkıp krem sürdü 3 mile bile fazla geldi bana
TebriklerEki Görüntüle 1784591 bu arada sabah ki tarim da dunden 900 gr eksik
Harikasınız kaptancım, ben de 69u bir görsem ahhh ahh :)Eki Görüntüle 1784591 bu arada sabah ki tarim da dunden 900 gr eksik
Ben hep 3 miles videosunu yapıyordum dün gece 4 miles videosunu yaptım kalabalık bir ekiple yapıyor daha iyi geldi bana sıkılmadım, bundan sonra onu yapıcamTatlım 2 mil yap aradan 2 saat falan geçsin 1 mil daha yap al sana 3 mil .. Ben 2 ye boluyorum yapıyorum birini sabah birini aksam yapıyorum vücut 3 mile alissin diye..
Harikasınız kaptancım, ben de 69u bir görsem ahhh ahh :)
Ayyy geçmiş olsun gülüm, zayıf düştü bedenin heraldeben hasta olduuuğm ühühühüüüüüü ben hiç hasta olmazdım ama yeaaaaa((
mendil stoğum azalıyo burnuma yazık koca burun oldum beeen.... gözlerimde yanıyo.......
kesin yediğim hindi hastaydı.... hindi gribi oldum beeeeğğnnn.....
kiz o oglanin yarisini yiyip begenmedigi poacaydi ev sahibine ayip olmasin diye yediydim ceviz kadardi yaaaİyiyim canım sağol sen
Öğleden sonra poğaça vardı...
Tebrikler...
betusum geçmiş olsun bebem yat dinlen bariben hasta olduuuğm ühühühüüüüüü ben hiç hasta olmazdım ama yeaaaaa((
mendil stoğum azalıyo burnuma yazık koca burun oldum beeen.... gözlerimde yanıyo.......
kesin yediğim hindi hastaydı.... hindi gribi oldum beeeeğğnnn.....
Ayyy geçmiş olsun gülüm, zayıf düştü bedenin heraldebol bol bitki çayı iç ve terlet kendini canım, eski usul ama işe yarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?