Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mümkün olsa 4 puan verirdim bravo...
Rakibem gitti bir puan..
yok cezayı ona yazcam 79 gormesi lazım
Olmaz şirinem kıza ben söyledim yiyebilirsin diye o benim sorumluluğum..
nilsub a yazacağın ceza benimdir..

Mümkün olsa 4 puan verirdim bravo...

Rakibem gitti bir puan..

Olmaz şirinem kıza ben söyledim yiyebilirsin diye o benim sorumluluğum..
nilsub a yazacağın ceza benimdir..
olsun defne abla olurmı yaa ben yaparım cezamı yürüyüş şeklinde olmaz hem doğru 79 görmem lazım bu hafta kendimi zorlamadan yaparım kendini suçlu hissetmene gerek yok kollontai muska77 cezamı yazın lütfen şimdi çıkmam lazım gelicem birazdan sağol defne abla yaparım yavaş yavaş merak etme:)

iyiyim şekerim sen benimde gece belim ve sırtım çok ağrıdı eşim kalkıp krem sürdü 3 mile bile fazla geldi bana
Tatlım 2 mil yap aradan 2 saat falan geçsin 1 mil daha yap al sana 3 mil .. Ben 2 ye boluyorum yapıyorum birini sabah birini aksam yapıyorum vücut 3 mile alissin diye..

Tatlım 2 mil yap aradan 2 saat falan geçsin 1 mil daha yap al sana 3 mil .. Ben 2 ye boluyorum yapıyorum birini sabah birini aksam yapıyorum vücut 3 mile alissin diye..
Ben hep 3 miles videosunu yapıyordum dün gece 4 miles videosunu yaptım kalabalık bir ekiple yapıyor daha iyi geldi bana sıkılmadım, bundan sonra onu yapıcam

Ayyy geçmiş olsun gülüm, zayıf düştü bedenin heralde bol bol bitki çayı iç ve terlet kendini canım, eski usul ama işe yarıyo

İyiyim canım sağol sen

Öğleden sonra poğaça vardı...

Tebrikler...
kiz o oglanin yarisini yiyip begenmedigi poacaydi ev sahibine ayip olmasin diye yediydim ceviz kadardi yaaa
betusum geçmiş olsun bebem yat dinlen bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…