Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaydirigubbakcemile5 oh oh ne mutlu haber bu böyle honeyim ya inanamıyorum daha dün gibi hamile olduğunu yazdığın mesaj ne çabuk geçti bizlere 9 ay vayy bee. bebeğimizin adı ney merak ettim en kısa zamandada resim lütfen

bijom canım bu acemiceyse ustalık işinide görmek isteriz :)) ellerine sağlık be güzelim çok cici olmuşlar.
ayy çok teşekkür ederimm :kedi:
örümceği de öğretti annem kallisim meğer ne kolaymış :hulya: ayrıca senin gibi bi ustanın beğenmesine de ciddi ciddi çok mutlu oldummm opuyorumnanaktan

canım ne güzel bi haber.. Allah uzun, sağlıklı ömür versin oğluşuna.. seni de tebrik ediyorumm

herrkeessiinnnn baayyyrraaamıııı müüübaaareeeekkk olllsssunnnnnn :1hug:
el öpme smileyi yok idare edin :roflol: ayrıca bağırdım ki taa yurtdışındakiler de duysunnn

eşim işte ben de takılıyorum öyle, sıkıntıdan evde iş buluyorum kendime sonunda belimi ağrıtmayı başardım oturdum aşşaya kaydirigubbakcemile3 3 de gelir ondan sonra da çıkarız gezmeye artık..

artık yeni yazı rengim de bu, çizelgemle uyumlu olsun di mi, ama eski çizelgemi ekleyemiyorum çiçeklere bi varamadım böhü

herrkeessiinnnn baayyyrraaamıııı müüübaaareeeekkk olllsssunnnnnn :1hug:
el öpme smileyi yok idare edin :roflol: ayrıca bağırdım ki taa yurtdışındakiler de duysunnn

tsk ederiiizzzzzzzzzz..seninde bayramin mübareeeekkkk olssssuunnnnn...bizimde sesimiz gelsin oraya dimiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayricaaa örgün cok guzel olmus .. cok sirin

slm arkadaslar hepinizin kurban bayramini kutluyorumopuyorumnanaktan
eylülce tsk edriz canim seninde bayramin mübarek olsunnnnn

güzel kalpliii melegim seninde bayramin kutlu ollsssunnnŞenizopuyorumnanaktan mutlu bayramlarr

honeybaby ne güzel bir haber... tebrik ederim.. mutlu bayramlarrr

bayraminiz kutlu olsun sekerlerimmm..opuyorumnanaktan
bugün hic vakit bulamadim gelemedim .bir defa calistim sonrada ev bu saate kadar doluydu .bes dakika önce bosaldi inanin. belki yarina daha cok firsatim olur. yorgunluktan bittim. gecmiside okuyamadim. hayirli bayramlar güzellerim

günadınlar hepinize dün buraya uğramama rağmen yazamadım öylesne bakıp çıktım şimdi herkes uyuyorken bir selam vereyim dedim..

Dün çok hoş kakara kikiri bir yolculuk yaptık bir de yolları çok güzel yapmışlar artık 4,5 saatte gelirken 3,5 saatte geldik birde düşünün bayram günü yani yolumuz bayağı kısalmış mutlu oldum valla..

Akşam ablamın evde kaldık bu gün eşimin ailesine gideceğiz sonrada otelin olduğu yere gidip orada ki ufak evde kalacağız eve dönmeden..

herkesin bayramı kutlu olsun hepinizi kocaman öpüyorum .hepinize iyi bayramlar...opuyorumnanaktan

canlarım,sevgili takımım ...
ben de ancak bugün girebildim siteye,çok yoğunum. Akşam ve gece 2 ayrı işim var .. Bayramın 4 günü böyle.
Hepinizin bayramını kutlar,büyüklerin ellerinden,yaşıtlarımın da yanaklarından öperim...

ohh maşallah,pek bir sevindim...Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım

canım bence senin için en hayırlısı herşeyden,az az ve sık sık yemek,kendini asla aç bırakmamak. inan emzirirken böyle bile kilo verirsin. dene bak bunu...

Forumumuzdan bana hediye çıkmış kaydirigubbakcemile3 bu gün kargo geldi çok şaşırdım araştırınca buldum nereden olduğunu yerimseniben ay pek sevindim..

ayyy pek kıskandım ben... ben de ben deeeeeeeeeeeeeee

reyhan ablam,ağlattın beni bayram bayram... çok zor çok,yaşamadım memleket hasreti ama öyle bir anlatmışsın ki...çocuklar için feda etmişsiniz bazı şeyleri.ama herkes öyle değil midir,çocuk bir yana,dünya bir yana...

güzeldir buralar bebegim.. ilgilenip netten arastirman cok sevindirdi beni..zemuszemus

ay benim güzelim dayanamam balliya. canim cok sevindim. allah saglikla mutlulukla anneli babali büyütmek nasip etsin. evinize huzur ve sevinc versin. hayirli bir evlat olsun insallah..:Saruboceq:

canim cikolatam aglama sakin.. alistik artik biz. insan nelere alismiyorki. kayinvalidemin bir lafi var " mezara bile alisacagiz " der. pirlanta gibi evlatlarimiz var onlarin oldugu heryerde yasariz biz. iste böyle bayram seyran olunca gurbet daha bir koyuyor insana..öyle oluncada derdimi size acivermisim.
demek bayramin 4 günüde isin var. allah kolaylik versin bülbülüm. is iyidir calismak bana hep huzur vermistir.:1hug:

kallisime vichy kremi cikmis galiba nekadar güzel cok sevindim.alkisalkisalkis

selamlar herkese,
ben 2 haftadır acayip sıkı sıfır kaçamak diyetime rağmen 62.8 den aşa inemiyorum arkadaşlar.. ne denediysem olmadı.. o yüzden 2 gündür sıkmadan yiyorum ki vücut biraz yemeye alışsın da sonraki diyete cevap versin.. birkaç gün daha böyle gidicem.. o yüzden eksi çıkabilirim bu bildirimde.. kallisim listeye al demiştim ama alma sen beni şimdilik, toparlanmaya başlayınca girerim yine..

hayirli ugurlu uzun omurlu olsun bebegin gule gule buyut karde$im benim ne guzel alllah tum isteyenlere nasiip etsin insallah en saglikli ve yaramazindan da gorsunler gunlerini sanada boyle dua etmi$tim honeyim hep hatirliyomusun simdide tum dileyenler için allah diliyorum yine

amaninnn 2 gündür ne hoş haberler alıyoruz böyle maşallah nazar değmesin, a.s.
bir guzel haberde benden olsun kallisim reyhan ablamla bir sabah konu$tuk don dedi bana bi$iyler yap don sen gideli dagildik dedi e$im tekrar ati$ kulubune ba$larsa donerim dedim konu$tum ogun e$imle
butun bo$ zmanlarini evde gecirdigi için pc yi genelde e$im ve kizlar kullandigi için gelemiyodum artik kulubune devam edecek bende gelebilecegim buraya nasiil guzel haber degilmisositososito

biraz gec biliyorum ama sizede iyi bayramlar canimm

yurtdi$indakilerde duydu bijom sagolasin allah razi olsun seninde bayramain mubarek olsun baliim

arkadaşlarım hepinizin bayramı kutlu olsun huzur sağlık ve mutluluk dolu bayram geçirmenizi dilerim
seninde bayramain mubarek olsun caniim benim

ablaciim canim bende cok yogundum dun gece gece vakit dagildi millet seninde bayramni kutluyorum opuyorum

kallisim ablana selam soyle o sizin otelde bigun bizde kalacagiz e$ime dedimki bak takima girmezsem kallisim bana otelin adresini vermez ortada kaliriz bende ba$ka otelde kalmam
kopru altinda sabahlarsan goruun gununu dedim :roflol:
nasil demi$im :jeyyar:
bende senin bayramini kutluyorum canim allah kolaylik versin

allah allahakannehir sendemiii takildin ben bijoo bitirmi$tir mezuun olmu$tur diyodum ak$am ogununemùi ba$ladin yoksa hmm yoksa bayramda kavurmayi mi cok yedin
ben 65 te takildim 62 olmam laziim hatta 60 olmam lazim 60 olursam tam avril lavingne olcakmi$im oyle diyolar kendisini hiç tanimiyorum ama herkes pek bi beyeniyo onu halbuki ben ondan daha guzelim ayol :1closedeyes: oda kimmi$ :dilcikar: neyse sabredin daha coook uzun mesajlar yazacagim sizlere
mehalimcim canim seninde bayramini kutluyorum cok opuyorum Şeniz
ve butun takimi kocaan opuyorum hadi kalin saglicakla $imdilika.s.a.s.a.s.a.s.
arkada$lar sadece bu sayfadan alintilar yaptim tam kapsamli okumadim butun mesajlari kusura bakmayin takip etmeye basladigimda yeni arkadaslarimlada tani$ip onlarlada mesajla$icam hepinizi opuyorum

Son düzenleme:
kızlar herkesin bayramı kutlu olsun...
günlerdir giremedim bayram telaşına..anca vakit buldum..biraz kaçırdım şimdi ne yalan söyleyeyim...

selamlar;

nasil gidiyor millet?

ben bayram sabahi 59 küsürdüm..ama bayramda hic kisitlama yapmadim .. az yedim ama diyet modunda degildim .. tartiya cikmadim sonra... derhal toparlaniyorum..bugün son kirintilari yedim bayramdan kalan... cocuklarla harika bir bayramdi..umarim herkesizin günleri güzel gecmistir...

Herkese Merhabalar,

umarım güzel geçmiştir herkeslerin bayramı. Bazı güzel haberleri okudum çok sevindim, isteyenlerin de darısı başına diyorum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin honeybaby'cim....

bayramın dördüncü günü. evdeyim. iş güç yetiştirmece derdindeyim. uğraş dur. Eşim de evde ama hiç de keyif yapamadık valla. o bir bilgisayarda ben de bir masada çalışıp duruyoruz.. Çalışmak iyidir tabii de, bir yandan da tembellik de iyidir hani..

herkese iyi bayramlar ve de güzel haftalar diliyorummmmm

selamlarrrrr.. aman üc hafta okuldan sonra bugün ise basladim .. aman bir zor geldi aman hertarafim bir tutuldu agridi. ya ben ne nane molla olmusum. kendimi hemen sekreter moduna sokmusum. iscilik zor geldi .ay aman offfff..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…