Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben hep 3 miles videosunu yapıyordum dün gece 4 miles videosunu yaptım kalabalık bir ekiple yapıyor daha iyi geldi bana sıkılmadım, bundan sonra onu yapıcam
Tebrik ederim tatlım
bu hafta 2 mil haftamdi haftaya 2+2 seklinde yapicam sonraki hafta da 3 mile gecicem bende.. Kilo fazla olunca toto kalkmiyo yapamayınca da şevkim kaçıyor..

btlbetul canım geçmiş olsun.. Bol bol sıvı tüket limonlu çay falan iç anca ole hızlı geçiyor...
Sen bence hindiyi suçlama hasta olmak için yaklaşık 15 gün içinde birinden mikrop kapmış olmalısın geriye doğru izlerini sür kim hastaya hesap sor

Kızlar tel. geldi misafir geliyormuş..
Menülerimi yetiştiremedim yarın yazarım inşallah.
Hepinizi öptüm..
Bu arada 500 msj okudum gevezeler..
kolay gelsin muskaaam

gecmis olsun betüşüm...
kiz o oglanin yarisini yiyip begenmedigi poacaydi ev sahibine ayip olmasin diye yediydim ceviz kadardi yaaa
betusum geçmiş olsun bebem yat dinlen bari
bende ceza yazdım o pogacaya kaptanım

geçmiş olsun yeşil çayına bol limon sık iyi gelir

düşman içimizde diyosun...

Ah kuzuuum bir hafta bekleyip yarım simitmi yediiiin.
Sütlaç sorun değil 3 kişilik pasta değil ya dimi kollontai
Cuma sabahı bekledigimden az kilo vermis görünce cezalandırmıstım kendimi muskacım, ama akşama sütlacla bozdum
Kız öğlen naptın öyle
Sendende kestim 1 puan..
Kes muskam kes, napim vardı o kadarcık yedim bugün alıcam 3 puanı insallah :)

Ben hep 3 miles videosunu yapıyordum dün gece 4 miles videosunu yaptım kalabalık bir ekiple yapıyor daha iyi geldi bana sıkılmadım, bundan sonra onu yapıcam
Bendesıkılmamak için telefonla konuşuyorum. Arıyorum ablamı kardeşimi ohh bi bakıyorum bitmiş.. Ne çabuk bitti falan diyorum.

Ayyy kıyamam yaa
Tam havalar ısınıyordu ki hasta oldun.Umarım biran önce iyileşirsin.
Hindiyede geçmiş olsunnnn..

fıstıklar ben de gidiyim mutfağa girişeyim, akşama 15 kişilik yemek yapıcam, şimdiden başlıyım anca :)
Ayy işin çok zor canım Alllah kolaylık versin.İş yemeği mi?

tebrikler kaptanım darısı başıma
En yakın zamnda inşallah

düşman içimizde diyosun...
BEnce sen bu iş için bi dedektif tut...

Cuma sabahı bekledigimden az kilo vermis görünce cezalandırmıstım kendimi muskacım, ama akşama sütlacla bozdum

Kes muskam kes, napim vardı o kadarcık yedim bugün alıcam 3 puanı insallah :)
All tabi all
Kimin rakibesisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…