- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.021
:) çok usluyum kaç gündür di mi amagit burdan vur aburcuburun dibine sonra bi görsem bi görsemP uslu durursan görürsün bence :)
kiz o oglanin yarisini yiyip begenmedigi poacaydi ev sahibine ayip olmasin diye yediydim ceviz kadardi yaaa
betusum geçmiş olsun bebem yat dinlen bari
Tebrik ederim tatlımBen hep 3 miles videosunu yapıyordum dün gece 4 miles videosunu yaptım kalabalık bir ekiple yapıyor daha iyi geldi bana sıkılmadım, bundan sonra onu yapıcam
Kolay gelsin tatlımfıstıklar ben de gidiyim mutfağa girişeyim, akşama 15 kişilik yemek yapıcam, şimdiden başlıyım anca :)
kolay gelsin muskaaamKızlar tel. geldi misafir geliyormuş..
Menülerimi yetiştiremedim yarın yazarım inşallah.
Hepinizi öptüm..
Bu arada 500 msj okudum gevezeler..
gecmis olsun betüşüm...ben hasta olduuuğm ühühühüüüüüü ben hiç hasta olmazdım ama yeaaaaa((
mendil stoğum azalıyo burnuma yazık koca burun oldum beeen.... gözlerimde yanıyo.......
kesin yediğim hindi hastaydı.... hindi gribi oldum beeeeğğnnn.....
bende ceza yazdım o pogacaya kaptanımkiz o oglanin yarisini yiyip begenmedigi poacaydi ev sahibine ayip olmasin diye yediydim ceviz kadardi yaaa
betusum geçmiş olsun bebem yat dinlen bari
tebrikler kaptanım darısı başımaEki Görüntüle 1784591 bu arada sabah ki tarim da dunden 900 gr eksik
geçmiş olsun yeşil çayına bol limon sık iyi gelirben hasta olduuuğm ühühühüüüüüü ben hiç hasta olmazdım ama yeaaaaa((
mendil stoğum azalıyo burnuma yazık koca burun oldum beeen.... gözlerimde yanıyo.......
btlbetul canım geçmiş olsun.. Bol bol sıvı tüket limonlu çay falan iç anca ole hızlı geçiyor...
Sen bence hindiyi suçlama hasta olmak için yaklaşık 15 gün içinde birinden mikrop kapmış olmalısın geriye doğru izlerini sür kim hastaya hesap sor
kolay gelsin ayrıca tebrikler gece spor yapmak azim işi ben yapamam gece doğrusufıstıklar ben de gidiyim mutfağa girişeyim, akşama 15 kişilik yemek yapıcam, şimdiden başlıyım anca :)
Cuma sabahı bekledigimden az kilo vermis görünce cezalandırmıstım kendimi muskacım, ama akşama sütlacla bozdumAh kuzuuum bir hafta bekleyip yarım simitmi yediiiin.
Sütlaç sorun değil 3 kişilik pasta değil ya dimikollontai
Kes muskam kes, napim vardı o kadarcık yedimKız öğlen naptın öyle
Sendende kestim 1 puan..
Geçmiş olsun canım.iyiyim şekerim sen benimde gece belim ve sırtım çok ağrıdı eşim kalkıp krem sürdü 3 mile bile fazla geldi bana
Vay maşallah kaptanım.Batırik yaramış anlaşılan..Eki Görüntüle 1784591 bu arada sabah ki tarim da dunden 900 gr eksik
Ayyy şımardım birazzMümkün olsa 4 puan verirdim bravo...
Kolay gelsin şirineKızlar tel. geldi misafir geliyormuş..
Menülerimi yetiştiremedim yarın yazarım inşallah.
Hepinizi öptüm..
Bu arada 500 msj okudum gevezeler..
Bendesıkılmamak için telefonla konuşuyorum. Arıyorum ablamı kardeşimi ohh bi bakıyorum bitmiş.. Ne çabuk bitti falan diyorum.Ben hep 3 miles videosunu yapıyordum dün gece 4 miles videosunu yaptım kalabalık bir ekiple yapıyor daha iyi geldi bana sıkılmadım, bundan sonra onu yapıcam
Ayyy kıyamam yaaben hasta olduuuğm ühühühüüüüüü ben hiç hasta olmazdım ama yeaaaaa((
Ayy işin çok zor canım Alllah kolaylık versin.İş yemeği mi?fıstıklar ben de gidiyim mutfağa girişeyim, akşama 15 kişilik yemek yapıcam, şimdiden başlıyım anca :)
En yakın zamnda inşallahtebrikler kaptanım darısı başıma
BEnce sen bu iş için bi dedektif tut...düşman içimizde diyosun...
All tabi allCuma sabahı bekledigimden az kilo vermis görünce cezalandırmıstım kendimi muskacım, ama akşama sütlacla bozdum
Kes muskam kes, napim vardı o kadarcık yedimbugün alıcam 3 puanı insallah :)
Bugün kacamak yok rakibemAll tabi all
Kimin rakibesisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?