- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.041
Sporda olsa tammam o zamnBugün kacamak yok rakibem
Fazla uzaklaşmış olamaz betüşüm yakala sor hesabınıdüşman içimizde diyosun...
Sen nerdesin tatlım ? Bir sen giriyosun siteye bir ben karşılaşamıyoruz.. Nasıl geçiyor günün belin nasıl oldu?geçmiş olsun yeşil çayına bol limon sık iyi gelir
Sporumu yaptım bileBugün kacamak yok rakibem
ay canım sağol çok yoğunum bugun eşm evde kızımda evde çümbüş varSen nerdesin tatlım ? Bir sen giriyosun siteye bir ben karşılaşamıyoruz.. Nasıl geçiyor günün belin nasıl oldu?
gece çok ağrıdı belim sırtım krem dikloron krem vermişti doktor sürünce rahatladım şimdi iyiyim sen nasılsın?ay canım sağol çok yoğunum bugun eşm evde kızımda evde çümbüş var
omuriliğimden bir kemik yanlış kaynamış şekerim o yüzden benim ağrılarım dayanılmaz derecede çok ağır spor yapamıyorum ben sende yapma ağır sporlar kesinlikle spor hocaları yanında yapılmalı görende 100 kilosun sancak hafif yap sporlarını verirsin ama sakatlarsan kendini çok zor ona göreGeçmiş olsun canım.
Bel ağrısı çok kötüymüş yaa
Senin kaburgan mı yanlış kaynamıştı.Bel ağrısı ondan olabilir mi?
bugun pazar ve sen simit yemedin mi kızzzzBugün kacamak yok rakibem
Bugün kacamak günüm degil :) Haftaya cumaya kadar simit yok :)bugun pazar ve sen simit yemedin mi kızzzz
Ohh ohh erkenciyizz.Ben hala ağrıdan emekliyorum.Sporumu yaptım bile
Haklısın hayatım eşimde çok kızdı.Daha önce bana bu kadar kızmamıştı.Ya bişey olursa falan diyeomuriliğimden bir kemik yanlış kaynamış şekerim o yüzden benim ağrılarım dayanılmaz derecede çok ağır spor yapamıyorum ben sende yapma ağır sporlar kesinlikle spor hocaları yanında yapılmalı görende 100 kilosun sancak hafif yap sporlarını verirsin ama sakatlarsan kendini çok zor ona göre
Bugün kacamak günüm degil :) Haftaya cumaya kadar simit yok :)
dikkat et bugun bişey yapma spor olarakOhh ohh erkenciyizz.Ben hala ağrıdan emekliyorum.
gel cuma gel bu simitçi başı nasıl dayansın simitsizBugün kacamak günüm degil :) Haftaya cumaya kadar simit yok :)
Evet sadece yürüyüş yapacağım birazz.Arada esneme yapıyorum hafif hafif iyi geldi ağrılaradikkat et bugun bişey yapma spor olarak
doğru demişHaklısın hayatım eşimde çok kızdı.Daha önce bana bu kadar kızmamıştı.Ya bişey olursa falan diye
bende 2 mile yapıcam yeter bugunlukEvet sadece yürüyüş yapacağım birazz.Arada esneme yapıyorum hafif hafif iyi geldi ağrılara
Bende cuma sabah kahvaltıya pizza düşünüyorum.Ama sade domates biber peynir kaşar.Daha az kaloriyi olur.Birde yağlı sos da yapmıyorum.gel cuma gel bu simitçi başı nasıl dayansın simitsiz
Ben ya yürüyüş yada1 mile düşünüyorum.bende 2 mile yapıcam yeter bugunluk
Yemesin simit bir süre ...hepimize cızzzzbugun pazar ve sen simit yemedin mi kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?