Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol tatlım se ne yaptın bugun ben 2 mile yaptım şimdi başkada yapmıcam zaten

Dikkatet kendine canım bel ciddi sorun olabiliyor fazla zorlama dinlenme bugün çok geçmiş olsun...
Çok teşekkür ederim hayatım. Malum ev işi var. Dinlenmek çok mümkün değil ama haraket ettikçe hafifliyor. Sabaha göre çok çok iyi şuan.Oturunca tutuluyor tekrar.Ama ayakta dolandıkça iyi oluyor.

kızlar sabahtan beri ev topla çocuklarla uğraş 3 makina çamaşır yıka. sonra çocukları avm ye götürdüm onlar oyun alanında oynarken 1 saat yürüdüm onun dılında çıcuklarla da 2 saat dolaştık artık tabanım basmıyor
kollontai btlbetul menüm
sabah 9
1,5 dilim ekmek yumurta
öple 2 de
ton balıklı salata şu an kendimi çok yorgun ve şiş hissediyorum
başka yemeyi düşünmüyorum
belki bir meyve
su şu ana kadar 2 lt yatana kadar 3 übulur
spor
50 zıplama
85 squat
1 saat yürüyüş
kendimi iyi hissedersem kesli 1 mil yapacam

sağol tatlım se ne yaptın bugun ben 2 mile yaptım şimdi başkada yapmıcam zaten
Ne yapiyim ünv den arkları davet etmiss esim yemek hazırlıyorum ..iyi dinlen bugün belini dinlendir ..fırsat buldukça gelirim aranıza
Çok teşekkür ederim hayatım. Malum ev işi var. Dinlenmek çok mümkün değil ama haraket ettikçe hafifliyor. Sabaha göre çok çok iyi şuan.Oturunca tutuluyor tekrar.Ama ayakta dolandıkça iyi oluyor.
Himm kadın olmanın cilve si ev işi bitmiyor ne yazık ki

Bendesıkılmamak için telefonla konuşuyorum. Arıyorum ablamı kardeşimi ohh bi bakıyorum bitmiş.. Ne çabuk bitti falan diyorum.
Ayy kızım ben zor nefes alıyorum bi de telefonla hiç konuşamam :)) dün akşam eşim geldi kimle konuşuyosun diye, dedim bunlara diyorum ne gülüyosunuz lan ben nefes alamıyorum :)) millet hem spor yapıyo hem şakıyo videoda

Ayy işin çok zor canım Alllah kolaylık versin.İş yemeği mi?

En yakın zamnda inşallah

BEnce sen bu iş için bi dedektif tut...

All tabi all
Kimin rakibesisin
Sağol canım, şimdi taksiye bindirdim eşimi gönderdim yemekleri :) burada Mersinden gelen şişe cam işçileri var, işten atılan, direnişteler, onlara yaptım gönderdim.

Kaptanım maşallah yani..Çok güzel. Helede spor..Enerjinize bayıldım.

İyi akşamlar menü verirken siz hep etiketliyorsunuz. Bende etiketleyeyim mi ? Kollontai dışında kimi etiketlemem gerekiyor?

Kahvaltı
1 dilim ekmek
Domates
Peynir
4-5 dilim sucuk
3 zeytin

Ara
1 bardak portakal suyu

Ara
4 ceviz

Akşam
1 kase etli patates yemeği
Çiğ soğan

Ara
1 kase cacık (Akşam acıkıyorum 8-9 civarı yerim)

Su:2 litre
Spor: 1 sat yürüyüş

kolay gelsin ayrıca tebrikler gece spor yapmak azim işi ben yapamam gece doğrusu
sağol canım, alıştım gece yapmaya ama daha erken yatmaya başlarsam sabaha alıcam sanırım. İşe gitmeyinde saati 3-4 yapıyoruz biz bana yaramıyo aslında
gece çok ağrıdı belim sırtım krem dikloron krem vermişti doktor sürünce rahatladım şimdi iyiyim sen nasılsın?
çok geçmiş olsun, bir dönem benim de ağrım oluyordu iğne yaptırıyordum ben

Sana da geçmiş olsun tatlım, dikkat et. Bu arada profil resmin çok tatlı olmuş

menü de spor da ev hanımlığı performansı da süper

Ne yapiyim ünv den arkları davet etmiss esim yemek hazırlıyorum ..iyi dinlen bugün belini dinlendir ..fırsat buldukça gelirim aranıza

Himm kadın olmanın cilve si ev işi bitmiyor ne yazık ki
kolay gelsin canım

Tatlım ceza listesine baktığı için kollontaiyi etiketliyorduk ama artık herkes kendi cezasını kendisi ver,cek.
Birde rakibelerimizi etiketliyoruz.Çünkü herkes rakibinin menüsünü suyunu sporunu kontrol etmeli...

sağol canım benimki normal bir ağrı değil 2 sene önce trafik kazası geçirdim o zaman omurgamda omurlarımdan bir tanesi kırılıp yanlış kaynamış malesef 2 yıldır çekiyorum yani iğnede fayda etmiyor bana bunada çok şükür :)

Güzel olmuş menün canım, ben ceza için kollontai etiket yapıyordum, arkadaşlar rakiplerini etiketliyorlar, herkes aslında okuyor ama takım geveze olduğu için özellikle görmesini istediğin biri varsa etiketlersin

Çok geçmiş olsun tekrar, Allah daha beterinden saklasın, sağlığımızdan kıymetli bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…