- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.061
Dikkatet kendine canım bel ciddi sorun olabiliyor fazla zorlama dinlenme bugünHaklısın hayatım eşimde çok kızdı.Daha önce bana bu kadar kızmamıştı.Ya bişey olursa falan diye
sağol tatlım se ne yaptın bugun ben 2 mile yaptım şimdi başkada yapmıcam zatenYemesin simit bir süre ...hepimize cızzzz
Tatlım omurilik kanlis kaynadiysa sen sadece yürü ole leslie falan yapma tekme var bacak çekme var yani zorlama allah korusun ben çok korkarım belden..
Esinle ve kizinla otur dinlen bugün
Çok teşekkür ederim hayatım. Malum ev işi var. Dinlenmek çok mümkün değil ama haraket ettikçe hafifliyor. Sabaha göre çok çok iyi şuan.Oturunca tutuluyor tekrar.Ama ayakta dolandıkça iyi oluyor.Dikkatet kendine canım bel ciddi sorun olabiliyor fazla zorlama dinlenme bugünçok geçmiş olsun...
Maşallah canım. Bu hafta 79 kesin yanii :))sağol tatlım se ne yaptın bugun ben 2 mile yaptım şimdi başkada yapmıcam zaten
Cok zorlamıssın canım, sadece yürüyüs yap bence.Ohh ohh erkenciyizz.Ben hala ağrıdan emekliyorum.
Ne yapiyim ünv den arkları davet etmiss esim yemek hazırlıyorum ..iyi dinlen bugün belini dinlendir ..fırsat buldukça gelirim aranızasağol tatlım se ne yaptın bugun ben 2 mile yaptım şimdi başkada yapmıcam zaten
Himm kadın olmanın cilve si ev işi bitmiyor ne yazık kiÇok teşekkür ederim hayatım. Malum ev işi var. Dinlenmek çok mümkün değil ama haraket ettikçe hafifliyor. Sabaha göre çok çok iyi şuan.Oturunca tutuluyor tekrar.Ama ayakta dolandıkça iyi oluyor.
Ayy kızım ben zor nefes alıyorum bi de telefonla hiç konuşamam :)) dün akşam eşim geldi kimle konuşuyosun diye, dedim bunlara diyorum ne gülüyosunuz lan ben nefes alamıyorum :)) millet hem spor yapıyo hem şakıyo videodaBendesıkılmamak için telefonla konuşuyorum. Arıyorum ablamı kardeşimi ohh bi bakıyorum bitmiş.. Ne çabuk bitti falan diyorum.
Sağol canım, şimdi taksiye bindirdim eşimi gönderdim yemekleri :) burada Mersinden gelen şişe cam işçileri var, işten atılan, direnişteler, onlara yaptım gönderdim.Ayy işin çok zor canım Alllah kolaylık versin.İş yemeği mi?
En yakın zamnda inşallah
BEnce sen bu iş için bi dedektif tut...
All tabi all
Kimin rakibesisin
sağol gülümKolay gelsin tatlım
Kaptanım maşallah yani..Çok güzel. Helede spor..Enerjinize bayıldım.kızlar sabahtan beri ev topla çocuklarla uğraş 3 makina çamaşır yıka. sonra çocukları avm ye götürdüm onlar oyun alanında oynarken 1 saat yürüdüm onun dılında çıcuklarla da 2 saat dolaştık artık tabanım basmıyor
kollontai btlbetul menüm
sabah 9
1,5 dilim ekmek yumurta
öple 2 de
ton balıklı salata şu an kendimi çok yorgun ve şiş hissediyorum
başka yemeyi düşünmüyorum
belki bir meyve
su şu ana kadar 2 lt yatana kadar 3 übulur
spor
50 zıplama
85 squat
1 saat yürüyüş
kendimi iyi hissedersem kesli 1 mil yapacam
Ayy kızım ben zor nefes alıyorum bi de telefonla hiç konuşamam :)) dün akşam eşim geldi kimle konuşuyosun diye, dedim bunlara diyorum ne gülüyosunuz lan ben nefes alamıyorum :)) millet hem spor yapıyo hem şakıyo videoda
Ellerine sağlık canm.Sağol canım, şimdi taksiye bindirdim eşimi gönderdim yemekleri :) burada Mersinden gelen şişe cam işçileri var, işten atılan, direnişteler, onlara yaptım gönderdim.
sağol canım, alıştım gece yapmaya ama daha erken yatmaya başlarsam sabaha alıcam sanırım. İşe gitmeyinde saati 3-4 yapıyoruz biz bana yaramıyo aslındakolay gelsin ayrıca tebrikler gece spor yapmak azim işi ben yapamam gece doğrusu
çok geçmiş olsun, bir dönem benim de ağrım oluyordu iğne yaptırıyordum bengece çok ağrıdı belim sırtım krem dikloron krem vermişti doktor sürünce rahatladım şimdi iyiyim sen nasılsın?
Sana da geçmiş olsun tatlım, dikkat et. Bu arada profil resmin çok tatlı olmuşÇok teşekkür ederim hayatım. Malum ev işi var. Dinlenmek çok mümkün değil ama haraket ettikçe hafifliyor. Sabaha göre çok çok iyi şuan.Oturunca tutuluyor tekrar.Ama ayakta dolandıkça iyi oluyor.
menü de spor da ev hanımlığı performansı da süperkızlar sabahtan beri ev topla çocuklarla uğraş 3 makina çamaşır yıka. sonra çocukları avm ye götürdüm onlar oyun alanında oynarken 1 saat yürüdüm onun dılında çıcuklarla da 2 saat dolaştık artık tabanım basmıyor
kollontai btlbetul menüm
sabah 9
1,5 dilim ekmek yumurta
öple 2 de
ton balıklı salata şu an kendimi çok yorgun ve şiş hissediyorum
başka yemeyi düşünmüyorum
belki bir meyve
su şu ana kadar 2 lt yatana kadar 3 übulur
spor
50 zıplama
85 squat
1 saat yürüyüş
kendimi iyi hissedersem kesli 1 mil yapacam
kolay gelsin canımNe yapiyim ünv den arkları davet etmiss esim yemek hazırlıyorum ..iyi dinlen bugün belini dinlendir ..fırsat buldukça gelirim aranıza
Himm kadın olmanın cilve si ev işi bitmiyor ne yazık ki
Tatlım ceza listesine baktığı için kollontaiyi etiketliyorduk ama artık herkes kendi cezasını kendisi ver,cek.İyi akşamlar menü verirken siz hep etiketliyorsunuz. Bende etiketleyeyim mi ? Kollontai dışında kimi etiketlemem gerekiyor?
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Domates
Peynir
4-5 dilim sucuk
3 zeytin
Ara
1 bardak portakal suyu
Ara
4 ceviz
Akşam
1 kase etli patates yemeği
Çiğ soğan
Ara
1 kase cacık (Akşam acıkıyorum 8-9 civarı yerim)
Su:2 litre
Spor: 1 sat yürüyüş
sağol canım benimki normal bir ağrı değil 2 sene önce trafik kazası geçirdim o zaman omurgamda omurlarımdan bir tanesi kırılıp yanlış kaynamış malesef 2 yıldır çekiyorum yani iğnede fayda etmiyor bana bunada çok şükür :)sağol canım, alıştım gece yapmaya ama daha erken yatmaya başlarsam sabaha alıcam sanırım. İşe gitmeyinde saati 3-4 yapıyoruz biz bana yaramıyo aslında
çok geçmiş olsun, bir dönem benim de ağrım oluyordu iğne yaptırıyordum ben
Sana da geçmiş olsun tatlım, dikkat et. Bu arada profil resmin çok tatlı olmuş
menü de spor da ev hanımlığı performansı da süper
kolay gelsin canım
Güzel olmuş menün canım, ben ceza için kollontai etiket yapıyordum, arkadaşlar rakiplerini etiketliyorlar, herkes aslında okuyor ama takım geveze olduğu için özellikle görmesini istediğin biri varsa etiketlersinİyi akşamlar menü verirken siz hep etiketliyorsunuz. Bende etiketleyeyim mi ? Kollontai dışında kimi etiketlemem gerekiyor?
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Domates
Peynir
4-5 dilim sucuk
3 zeytin
Ara
1 bardak portakal suyu
Ara
4 ceviz
Akşam
1 kase etli patates yemeği
Çiğ soğan
Ara
1 kase cacık (Akşam acıkıyorum 8-9 civarı yerim)
Su:2 litre
Spor: 1 sat yürüyüş
Teşekkür ederim çok tatlılar yaa.Cinsleri ne acabaSana da geçmiş olsun tatlım, dikkat et. Bu arada profil resmin çok tatlı olmuş
Çok geçmiş olsun tekrar, Allah daha beterinden saklasın, sağlığımızdan kıymetli bişey yoksağol canım benimki normal bir ağrı değil 2 sene önce trafik kazası geçirdim o zaman omurgamda omurlarımdan bir tanesi kırılıp yanlış kaynamış malesef 2 yıldır çekiyorum yani iğnede fayda etmiyor bana bunada çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?