- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.081
öyle canım sağol anneler iyi olsunki çocuklarıda iyi olsun :))Çok geçmiş olsun tekrar, Allah daha beterinden saklasın, sağlığımızdan kıymetli bişey yok
Tatlım kaza geçirdiğinde farketmedi mi drler.sağol canım benimki normal bir ağrı değil 2 sene önce trafik kazası geçirdim o zaman omurgamda omurlarımdan bir tanesi kırılıp yanlış kaynamış malesef 2 yıldır çekiyorum yani iğnede fayda etmiyor bana bunada çok şükür :)
malesef sırt alçıya alınamıyor takip edildi ama çelik demirli korse taktım 50 gün kadar doğrulmadı yinede malesf olsun bunada çok şükür işlerimi yapabiliyorum çocuklarıma bakabiliyorum daha ne olsun:)))Tatlım kaza geçirdiğinde farketmedi mi drler.
Yoksa zaten alçı gıbi bir durum söz konusu olmadı mı??
ebrumalesef sırt alçıya alınamıyor takip edildi ama çelik demirli korse taktım 50 gün kadar doğrulmadı yinede malesf olsun bunada çok şükür işlerimi yapabiliyorum çocuklarıma bakabiliyorum daha ne olsun:)))
Hımm haklısın çok şükür canım.Allah şifa versin.İnşalllah zayıflayınca omurgana binen yük azalınca ağrılarda azalır..Bu senin için daha motive eden bi sebep olur inşallahmalesef sırt alçıya alınamıyor takip edildi ama çelik demirli korse taktım 50 gün kadar doğrulmadı yinede malesf olsun bunada çok şükür işlerimi yapabiliyorum çocuklarıma bakabiliyorum daha ne olsun:)))
amin şekerim senin belin nasıl oldu? ondan diyorum sana sakatlama kendini bi kere geldimi hastalık gitmiyorHımm haklısın çok şükür canım.Allah şifa versin.İnşalllah zayıflayınca omurgana binen yük azalınca ağrılarda azalır..Bu senin için daha motive eden bi sebep olur inşallah
ben şimdi soframı hazırlıyım görüşürüz birazdan:)amin şekerim senin belin nasıl oldu? ondan diyorum sana sakatlama kendini bi kere geldimi hastalık gitmiyor
Haklısın hayatım gaza geldim işteeamin şekerim senin belin nasıl oldu? ondan diyorum sana sakatlama kendini bi kere geldimi hastalık gitmiyor
Kolay gelsin canım.Afiyet olsun.ben şimdi soframı hazırlıyım görüşürüz birazdan:)
Canım bence menün çok güzel..kollontai toplight
menüm
sabah
1 bardak süt 2 minik muz
öğlan 2 yumurta 1 parça peynir
akşam 1 tabak balık
az önce de 2 kivi 1 portakal
su 2 lt
1 demlik yeşil çay
spor : 40 dk yürüyüş
muska77 koy bana eksiyi çok meyve oldu bu gün c vitaminimi depoliyim dedim.... baktım selpak yetişmiyo tuvalet kağıdı aldım yanıma bi rulo anca :)
Ohh maşallah canım menünde çok güzel sporundakollontai ebrusonmez ycfa
Sabah limonlu ılık su
Kahvaltı: biberli omlet (un yok, yagını olabildigince az koydum. 1.5 yumurtalık yedim), 1 kk süzme peynir, 3 siyah zeytin, 1 kücük domates ve salatalık, 1.5 dilim tb ekmegi, 1 cay kasıgı bal, 1 cay kasıgı tereyagı, 1-2 tane ceviz içi
Ara: 1 fincan sade Türk kahvesi
1.5-2 saat sonra da 1 kücük yesil elma
Aksam: 1 kase brokoli corbası, 1 tabak kabak yemegi, 2 yk yogurt, domates ve salatalık
Su: 2.5 lt
Spor: 30 dk yürüyüs (15 dk'si hafif tempolu koşu olarak), 10 dk eliptik bisiklet, 20 dk da parktaki egzersiz aletlerinde basen, bacak falan calıstırdım. Toplam 1 saat acık havada spor yapmıs oldum
bence çok iyi fazla değil meyvelerkollontai toplight
menüm
sabah
1 bardak süt 2 minik muz
öğlan 2 yumurta 1 parça peynir
akşam 1 tabak balık
az önce de 2 kivi 1 portakal
su 2 lt
1 demlik yeşil çay
spor : 40 dk yürüyüş
muska77 koy bana eksiyi çok meyve oldu bu gün c vitaminimi depoliyim dedim.... baktım selpak yetişmiyo tuvalet kağıdı aldım yanıma bi rulo anca :)
ooo maşallah yediklerini eritmişsin sen açık havada bugunkollontai ebrusonmez ycfa
Sabah limonlu ılık su
Kahvaltı: biberli omlet (un yok, yagını olabildigince az koydum. 1.5 yumurtalık yedim), 1 kk süzme peynir, 3 siyah zeytin, 1 kücük domates ve salatalık, 1.5 dilim tb ekmegi, 1 cay kasıgı bal, 1 cay kasıgı tereyagı, 1-2 tane ceviz içi
Ara: 1 fincan sade Türk kahvesi
1.5-2 saat sonra da 1 kücük yesil elma
Aksam: 1 kase brokoli corbası, 1 tabak kabak yemegi, 2 yk yogurt, domates ve salatalık
Su: 2.5 lt
Spor: 30 dk yürüyüs (15 dk'si hafif tempolu koşu olarak), 10 dk eliptik bisiklet, 20 dk da parktaki egzersiz aletlerinde basen, bacak falan calıstırdım. Toplam 1 saat acık havada spor yapmıs oldum
Gayet güzel menükollontai muska77 d_mndc
menüm kızlar
sabah 2 kayısı 2 bardak ılık su
kahvaltı
1 yumurta 1kk peynir 5 6 yemek kaşığı mercimek salatası (içinde haşlanmış mercimek bol maydonoz dereotu yeşil soğan tere doğradım çok az zeytinyağı limon )1 dilim tbe. 5 zeytin 2 bardak şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi 1 incir 1 ceviz
öğlen 1 salatalık
ara 1 elma
akşam 1 tabak mercimek salatası 1 kase yoğurt
spor 2 mile leslie
30 dakika dışarda yürüyüş
su 3 litre
1 demlik yeşil çay
puanım 3 :)
Dünkü yediklerimi mi?ooo maşallah yediklerini eritmişsin sen açık havada bugun
Senin menün de cok iyi canımKizlar menmu yazayim gecmisi okuyamadim vakit bulamiyorum pek gelemiyorum
sabah
2 dilim ekmek
peynir zeytin
cay
ogle
sahanda yumurta
Cay zeytin
aksam
kurufasulye
yogirt
Su 2lt.spor
1saat yuruyus
bence çok iyi fazla değil meyveler
olsun soğuk algınlığına iyi gelirbi karataycı olarak vicdan azabı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?