Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın güzeller, evimdeyim dün akşam döndük uzun tatil ardından çocuklar okul vs derken kaldım yine tek başıma yırtığımla :)) bugün biraz ev işi yapmalıyım arada bakarım...buradada işler birikmiştir onlarıda hemen kontrol etmeliyim...
asyacım bir iyi haberde sen veröişsin ne güzel olmuş ciddi arıyoruz seni her gün düzenli gelen kişilerin hatrına ayakta duruyor burası onlarda olmayınca kimse gözükmüyor ortalıkta.. bayramıda geçirdik şimdi yine bir toparlanma çabası gösterelim yoksa olmayacak..

günaydın kallisim kaydirigubbakcemile5

hadi bakalım dünya dönüyor günler geçiyor, tatiliniz de bitti, ben yapmadım biliyosunuz normal günlerden farkı yoktu. sadece diyet yapmadım 3-4 gün onu da bu sabah itibariyle bitirdim tekrar diyete başladım 62,8 le bırakmıştım, kaç gün deli gibi yemek yedim bu sabah 63,9 çıktım.. bugün çıkıp spor salonuyla da konuşucam inşallah olmadı bu hafta mutlaka.. yalnız bu 3-4 gün diyet yapmadığım zaman çok rahatsız oldu beynim.. halbuki bilerek yiyodum alışsın vücut diye.. öyle olmuşum ki artık diyet=huzur demek olmuş bende zemuszemus

asyacım gel artık hakatten özledik seni bak sen gittin ben durdum belki geri gelirsin de bana yine uğur getirirsin şekerim opuyorumnanaktan

işim gücüm yok buralarda olurum bugün.. herkese kocaman selamlar a.s.

günaydin hg evine yine kalliste

bende aynen bugün itibariyle toparlaniyorum dünde dikkat etmedim fazla:kedi: birazdan spor yapicam..bi kendime gelimmirmirmirmirbenneyaptımki

haha asyacım kavurmayı mı çok yedin demişsin :roflol: ben kavurma yemem et sevmem bazen köfte o kadar bi de akşam yemeğine mi başladın demişsin ama zaten öglen yemegi akşam gibi oluyor artık saat 5 te hava kararıyo akannehir bilerek yedim asyacım yazim tekrar kaydirigubbakcemile5

çikolatım ne yaptı acaba bozmamıştır inşallah :Saruboceq:

gunaydınlar herkese.bayram tatıl bıttı ve evıme dondum.tatıllerı cok sevsemde evımı cok ozluyorum ben.eve donus hıssı cok guzel.ama evde cok ısım var ya.camasır utu yerlesme aksamı bulacak.herkesın bayramı ıyı gecmısdır umarımbenımkı ıyıydı.yalnız bu yıl etden rahatsız oldum ılk gun dısında yemedım.hersey yolunda yanı.

arkadaslar gecmısı bır okuyayım dedım.cok buyuk bır tesaduf oldu.ben bır kac gundur hamıle olduguma daır bır suphe tasıyorum.umutlanmak ıstemıyorum hatta ustunde hıc durmuyordum ama yazılanları okuyunca acaba bır ısaretmı bu dedım.bırazdan bır test alıp gelıcem.umarım yokdur oyle bısey aslında cok ısterım hormonlarım cosmus durumda resmen her hucrem ayrı ayrı bebek ıstıyor ama bu kıloda degıl.ılac alırken degıl.ben umıtlenmıyorum ama belkı senağlama

oyy cedric canım içim bi hoş oldu okurken test al ama onu sabah ilk tuvalete gittiğinde yapman gerekiyor illa içim rahat etsin diyosan 3 saat gitme ondan sonra yap canım sağlıklı sonuç verebilmesi için.. bazı bayanlar anlar kalsan da çok sevinirim kalmadıysan da çok üzülmem kiloların açısından. Allah hep hayırlısını verir biliyosun..ilaç kullanmayı dert etme adetin 2-3 gün geçene kadar kullandığın ilaçlardan zarar gelmez diye biliyorum..

günaydın güzel takımım herkesler bayarmını güzel geçirmiştir umarım ben çok iyiyim bebeğimin kalp atışını duyunca daha iyi olucam inşallah allahım onu bize bağaşlasın olmayan herkesede nasip etsin

canım allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah

canım ne güzel inşallah senden de iyi haberi alırız olsun canım hamilelikte dikkat ederek az kilo almamız sağlanabilir ne yapalım allahım bize verdi ya kilolu yada kilolusuz olmak önemli değil bence inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

kızlar herkesin bayramı kutlu olsun...
günlerdir giremedim bayram telaşına..anca vakit buldum..biraz kaçırdım şimdi ne yalan söyleyeyim...
seninde bayramin mubarek olsun canim hosgeldiniz bundan boyle benide aranizda gorceksiniz insallah zmanla tani$acagiza.s.

selam oncelikle canim bayraminizin guzel gecmesi ne guzel evet derhal toparlanin yoksa ucu bucagi bulunmuyo bu diyetin valla zamanla tani$caz in$allah canim bende buralarda olucam artik a.s.

selam papatya evet bayram sonrasi tatil donu$eleri ev her zman i$ dolu olur halbuki evde kimse olmaz ama i$ler yinede birikir nasil olur bu haala anlam veremem temizleyip toparlayip kapatip cikarsin bi gelirsin ev i$ dolu neyse allah kolaylik versin yerimseniben daha çok buralarda olucam artik konu$up tani$iriz

selamlarrrrr.. aman üc hafta okuldan sonra bugün ise basladim .. aman bir zor geldi aman hertarafim bir tutuldu agridi. ya ben ne nane molla olmusum. kendimi hemen sekreter moduna sokmusum. iscilik zor geldi .ay aman offfff..mafoldumben
reyhan ablacim demek cali$maya basladin haa hayirlisi olsun ablacim ya ali$irsin allah kolaylik versiin gel dedin geldim bak buralarda olucam artik e$imle konu$tum ablacim zaten zor gunler gecti gibi allaha $ukurler olsun oda kendine vakit ayiracak bende

asyam hosgeldin canim.. cok özledik seni..a.s.
bende buralari cok ozledim anlatamam bunu sanki yasamimin bi parcasini rafa kaldirmi$ gibiydi aklim burda olsada onu raftan indirip acip bakamiyodum gibi oluyodu cezali gibi yasakli gibi bi tuhafti yani neyse gecti dualar kabul oldu :sm_cool:

sorma kallisim ya ben nasil ariyodum anlatamam neyse artik bugun e$im i$ cikisi kulubune ugruycak yarinda oyle hafta sonlarida oyle pc ba$inda cok vakit gecirmiycek artik sositososito bence onunda buna ihtiyaci vardi sanirim bazi $eyleri atlatti surekli ev i$ enternet onuda bunaltti galiba neyse artik firsat buldukca buralardayim canlarim

geldim bijom geldiim bak burdayim lülülülülülü senle ugra$cam hep goruceksinsenden once 59 olucam dermi$im sırnaşık şey neyse bakalim artik resim konusunu hiç açmiycam ben acele ettikce rteleniyo bu i$ ne zman nasiip olursa o gun koyacaz artik

günaydin hg evine yine kalliste

bende aynen bugün itibariyle toparlaniyorum dünde dikkat etmedim fazla:kedi: birazdan spor yapicam..bi kendime gelimmirmirmirmirbenneyaptımki
yap canim sporunu yap du$unu al yaglarini suur
ben gece el ayak cekilince cok fena oluyorum valla yagli gure$ciler gibi habire suru$turuyorum biyerlerime bi$eyler 4 hamilelik dogum 80 li kilolar ve sonra 65 li kilolar baya bir tir carpmi$a dondum $imdi cok fazla yapmiyorum ama ba$licaz artik sporu falan yaglar maglar kaporta accicik bi$eye benzedi diyebilirim:lepi:

kavurma yemediyseeeeen kizartma yemi$indir:jeyyar: deeemi hani e$inin cani cekmi$tir sende kiyamayip yapmi$indir ucundan giyisindan almi$indir deeemi bijo çabuk sole bakim ugra$cam senle cok yoksa duzenli kilo veren gari niye tak diye dursun dokul anam yediklerini ben niye takildim soyliyim kayinvalidem zorla yediriyo bana kizim olcen hatrim için $unun tadina bak bunun tadina bak diyo hele bu bayram oldurdu beni kabiz oldum wc ye cikamiyom en kotusude kotum gobegimi SIKIYO azcik ama bugun iyiym dun aksam sadece kabak yedim sabahta sutlu gayfe iki dilim acukali ekmek

cedric canim karde$iim temiz titiz kadin cedrc cim canim artik buralardayim daha SIK goru$elim olurmu opuyorum seni cok nasil akiyo hayat anlat goru$meyeli neler yapiyon spor varmi diyet adina neler yapiyosun bu yil bu killolari atip kurtulacan demii

hayirlisi ne ise o olsun baliim takma iyi$eyler dusun hep :teselli:

evet bak bijom ne guzel konu$mu$ cedric cim takma olurmu amma yazdim heee yazmayi unutmu$um be harfleri bulamiyom bide bulsam ne kadar yazardim bilemiyom epey mesaj kirliligi olacak gibi bundan boyle bu 5. takimdadelikafadulden

vaoovvv büyük basari tebrikler
ama bisi diyim mi spor yapmadim :kedi: baka seylerle mesgul oldum yapmadim .. neyse bakicaz caresine
tekrar hosgeldin o zaman a.s.

günaydınlarrr
dün kimse uğramamış ben de birkaç kere denedim ama girilmiyodu ya da çok zor giriliyodu bir türlü düzelemedik :bbo:
dün çikolata yazdı msn den o da girememiş :bbo:

kız asya valla ne kızartma ne bişey 2 hafta katı kaçamaksız saatli diyete ragmen inemedim 62.8 den vallaha yaa akannehir o yüzden birkaç gün yedim ama dün başladım yine diyete bir hafta sonra toparlanır yine 62 lere gelince şok diyet yapmayı planlıyorum bakalım..

cedric ne yaptı acaba :uhm:

ben de bugun cıkıp ip alıcam kendime yine atkı yapıcam böyle düz bişey cicili bicili değil her zaman takabileceğim cinsten :hulya: evde boş boş sıkılıyorum aralık sonu da zaten başlarım ders çalışmaya bu sene sıkı tutmalıyımm -tatlicadiarzu-
bi de bugün çarşıları dolanıcıam malum hediye seçmem lazım :jeyyar:

günaydınlar..
dün bende giremedim bir türlü sayfalar bembeyaz açılıyordu sonrada hata veriyordu bir kaç kez geldim hesapta ama bir şey yazamadım ve yapmaya çalıştıklarımı yapamadım böyle ne kadar gidecek ki off bunaltıyor..

cedricimi bende merak ettim gelir birazdan sanırım...

bijom hediye seçme işini zamanı geldi diyorsun hee :)) hadi bakalım kolay gelsin sana bu gün için..
bende bugün okullar için ödemeler var ufaklık kursa gidiyor hafta sonları onları ödeyeceğim sonrada pazara uğrayacağım evden bir çıkıncada sanki yapmak istediğim bir ton şey varda yapamıyormuşum gibi geliyor yine öyle olacak...

bende haftalardır süren gevşek halimi bugün toparlıyacağım inşallah.. yok yeğenimdi yok bayramdı seyrandı derken diyet miyet hakgetire ama her gün kilo aldığımı hisseteye başladım yine bugün kolyemide takıcam boşa gitmesin diye takmıyordum ne zamandır onu takıp pazardanda sebze aldım mı tamamdır bu iş... önümüzde ki pazarteside hastahana randevum var bakalım tahlil filan neler çıkacak..

gunaydın arkadaslar dun geldım kac kez msj yazdım ama gonderemedım sayfalar bembeyaz cıkıyodu yıne saldırı vadı sanırım ıyıyım hamıle de degılım.sadece dun bıraz garıpdım .umıt stres kaygı hepsı bırarada bır gundu.napalım hayırlısı gecmısı okuyacagım bıraz

bijoux um dedıgın gıbı yapdım ancak doktorumu aradım o testler guvenılırmı bılmıyorum kan testıde yapalım dedı.bakalım artık.aman arada deredeyım olsa kılolar var olmasa ıstıyorum bende anlamadım
canzı allah saglıkla sonuna erdırsın bebegıne kavus canım
asyam ben her zaman bıldıgın gıbı ıkı ılerı bır gerı dıyet yapıyorum.ıstıyorum kı bır baslayım bı dahada duzenımı bozmıyayım ama pek olmuyor.aynıyım yanı.bende senın tatlı dılını ozledım gel artık sık sık sohbet edelım

kallıstem gunaydın.evet bende onu merak edıyordum sen lısteye gırmeyecekmısın.kac kılo oldun.

canlarım nasılsınız
size selam vermeye ve öpmeye geldim
umarım herkes iyidir ve güzel sonuçlar alıyordur
öperim hepinizi

vaoovvv büyük basari tebrikler
ama bisi diyim mi spor yapmadim :kedi: baka seylerle mesgul oldum yapmadim .. neyse bakicaz caresine
tekrar hosgeldin o zaman a.s.
te$ekkur ederim sagolasin niye yapmadin kiz diye hesap soruyomu$umkaydirigubbakcemile3
neyse beraber yapalim olurmu neler yapariz onceden kararla$tirip duzenli hergun yapalim hesap soralim birbirimize yaptinmi diye

tamam bijom inandim kiz tkiliyorum sana ben kolay gelsin tatlim sana in$allah bu sefer verirsin bende kalakaldim 65 te veremiyorum ee onca dolmayi agzina tikarlarsa olacagi bu veremem tabi neyse bende bi$eyler denemeliyim e$imde bende saldik iyice o bi kilo almi$ bile sabah diyodu
gene ba$lanmi$ atki bere el i$lerine bijom gecen gun yaptiklarini gordum cok guzellerdi ama beyendigimi yazamamistim acilmami$ti sayfalar gene
diki$ kursu falan diyodun ne oldu o i$ gidiyomusun amma

kolay gelsiiin canim hep ko$turmaca demi

gecmi$ olsun canim meraklandim onemli bi$ey degildir umarim bu arada senin ufaklilar neler yapiyolar onlarda iyilermi kedicikle havhavi soruyom
canim sporun ne durumda gidiyomusun ay aslinda oyle cok merak ediyorum ki bi ara guzelce sohbet etmek gerek herkes nasil kilon nasil listede kimler var kimler yok

canim hayirlisi demi$tik $uphelerin için hamile degilmi$sin olsun cedric cim artik buralarda olucam tatlim geri degil hep ileri gidicez beraber tamammi yeni bir yil geliyo ve o yeni yil bize sagligi mutlulugu guzelligi zayifligi getircek inan bana tabi bu bizim cabamizla olacak cok istersek olucak kayinvalidelerden geldigim gun ilk tartiya ciktim ben 67 yi gorunce kafayi yedim dedim $imdi karnim tok yarinda bu kilo cikarsa yandiim ben
etesi gun sabah wc den hemen sonra gene ciktim tartiya 65 9 yine morelim bozuldu kizdim falan ogun cok dikkat ettim sabah kahvaltimi ogle yemegimi bol suyumu içtim aksam hiç bi$ey yemedim onca verilen kilo yememle geri alinabiliyo hemen cedric cim ertesi gunde kalsaydim annemlerde eminim 70 lurdum hemen
sonra sabah yine tartildim cok sukur 65 2 olmu$um $imdi 62 olmak istiyorum olucaz birlikte olucaz bu kilolarin biride bir bebe$ide bir verildimi veriliyo verilmedimi kaliyo oyle i$te verecez insallah amma yazdim haakaydirigubbakcemile5

canlarım nasılsınız
size selam vermeye ve öpmeye geldim
umarım herkes iyidir ve güzel sonuçlar alıyordur
öperim hepinizi
oo cocom cum canimcim sagolasin bende seni operim canim benimŞeniz

selam millet, ayy sinir oldum giremedim 2 gündür siteye. herkes iyi inşallah,herşey yolundadır . ben bayramı çalışarak geçirdim,çok yoğundum ve yoruldum. beslenmeme de çok dikkat ettim:)

canım herşeyin hayırlısı olsun, elbet birgün çocuğun olacak. Allah doğru zamanda nasip etsin inşallah...

yok cnm bozmadım. bayramı nasıl geçirdiğimi anlatmıştım sana,yalnızdım. bir iki küçük çikolata dışında hiçbirşey yemedim,zararlı olan.

Herkese Günaydın,

siteye 2 gündür giremeyen mağdurlardan biri de benim. Bu sabah da erkenden kalktıp, hemen bir şansımı denedim ki şanslı çıktım. birazdan da evden çıkıcam, okul beni bekler...

herkese güzel bir gün dilerim...

günaydın takımcım günaydın papatyam..

bende dün bir kaç kez denedim ama giriş yapıyorum sonrası malum ve bitmiyor çok sinir oldum..

arkadaşlar eşim izine çıktı bir hafta, ne izin birikmiş kullan kullan bitiremiyor :)) yani site düzgün olsada istediğim gibi gelemiyecektim.. gelemeyenler çok zaten giriş yapılamıyor sabahları bir kez yazabiliyoruz o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…