- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.141
gunaydın arkadaslar dısarda ıslerım var bugun bıde pazar alısverısı yapmam lazım.ev tamtakır.salata yemeden doyamıyorum.psıkologla da randevum var.ıstahımı da kesemedım hala.dun asure yedım cok kalorılı degıldır dıyerek 100 gr 110 kal falanmıs.hazır paketlılerden almısdım.haftada bı kez kendımı sımartmak ıstıyorum.ıst da bu sabah hava kapalı ve soguk.eldıven gıyılırmı dıye kafamı cıkardım camdan ama pek anlıyamadım.yenı bır eldıvenım var takmaya cok heveslıyım goruldugu uzerekaydirigubbakcemile3:hulya: ben oremem ama alma konusunda uzmanım ısde napıym-tatlicadiarzu-kahvemı bıtırıp kalkıcam hazırlanmaya
günaydın takımcım günaydın papatyam..
bende dün bir kaç kez denedim ama giriş yapıyorum sonrası malum ve bitmiyor çok sinir oldum..
arkadaşlar eşim izine çıktı bir hafta, ne izin birikmiş kullan kullan bitiremiyor :)) yani site düzgün olsada istediğim gibi gelemiyecektim.. gelemeyenler çok zaten giriş yapılamıyor sabahları bir kez yazabiliyoruz o kadar...
te$ekkur ederim sagolasin niye yapmadin kiz diye hesap soruyomu$umkaydirigubbakcemile3
neyse beraber yapalim olurmu neler yapariz onceden kararla$tirip duzenli hergun yapalim hesap soralim birbirimize yaptinmi diye
günaydın herkese a.s.
madem günde 1 kere sabah yazabiliyoruz hemez yazayım dedim :roflol:
dün çıkamadım zaten çok soğuk buralar inanın dışarıda yürünmüyor bile, arabayla gitseniz bile donuyosunuz indiğinizde, başladık umarım daha soğuk yapmaz :1closedeyes:
bugün pazara gitmem lazım, sabah tartıldım yine 62 olmuşum demek ki korumak bu kadar kolay 1 hafta istediğini ye 2 gün diyet yap hoop eski kilo oh ne güzel di mi -tatlicadiarzu- neyse diyete devam edicem direnirse de şok diyet yazmıştım zaten..
kallisim konuştun mu kimseyle ne oluyomuş bize :sinifsinif:
gunaydın arkadaslar dısarda ıslerım var bugun bıde pazar alısverısı yapmam lazım.ev tamtakır.salata yemeden doyamıyorum.psıkologla da randevum var.ıstahımı da kesemedım hala.dun asure yedım cok kalorılı degıldır dıyerek 100 gr 110 kal falanmıs.hazır paketlılerden almısdım.haftada bı kez kendımı sımartmak ıstıyorum.ıst da bu sabah hava kapalı ve soguk.eldıven gıyılırmı dıye kafamı cıkardım camdan ama pek anlıyamadım.yenı bır eldıvenım var takmaya cok heveslıyım goruldugu uzerekaydirigubbakcemile3:hulya: ben oremem ama alma konusunda uzmanım ısde napıym-tatlicadiarzu-kahvemı bıtırıp kalkıcam hazırlanmaya
kallıstem merakımdan sormadım.sadece tartıyla yuzlesmeyınce sorunun boyutunu anlıyamıyoruz.80 degılde 79 san daha ıyı degılmı.ordan baslarsın.bahara kadar toparlanırsın.ben senınle bulusmak ıstemıyorum yukarılarda.senı asgıde yakalıyabılırsemne mutlu olmazsada sen benı beklersın 60 da ne dersın.bu pıa ıle aranızdakı olay ne hıcbısey anlamadımselam canlarım tesadüf eseri gelebildim.. piacım valla ilk gün anlamadık bişi yarın çekilmez olur sanırsam :))))
piam mesajını aldım defalarca yazdım ama boşa gitti yollayamadım hatta profilinden deneyeyim dedim yapamadım ama anladım ve çok güldüm bugün hatta birine anlattım mevzuu olduda :)) fakat gerçekleşseydi ne olurdu onu bilemiyorum çok enteresan ve anlaşılmaz bir durum oluşurdu sanırsam heheheeeee..
cedricim ben dünden beri tartının etrafında dolanıp duruyorum ama üzerine çıkmaya korkuyorum bakalım cesaretimi ne zaman toplayacağım fakat 80 olmuşum gii bir his var yani olmuşumdur bu yemeye ve sporsuzluğa... hadi seni bekliyorum 80 en yukarı gelicem yavaş yavaş :)) buluştuğumuz yerde beraber yaparız ....
bijocum siteye yine saldırı var ama açıklayıcı bir mesaj yok yani bende bu kadar biliyorum canım...
hadi bismillah bakalım umarım yollayabilirim bu mesajı...
chocolate gıydım bıle eldıvenlerımıopuyorumnanaktan.caddeye gıderken gıydımorda en abuk seylerını bıle gıysen kımsenın umurunda degıl.dırseklerıme kadar uzun super eldıvenler.bu kıs her fırsatta takıcam.kıyamam cok canın cekdıyse dr outker ın posetlerınden al gercekden guzel.bol narla da suslerın .bıde nıye dıktırdın kıyafetını hazır bulamadınmı.ıst da ıpek satenden bır elbıseye 400 lıra ıstedıler.o andan berı ıst da hıc dıkdırmedım ama bazı parcaları bursa da dıktırıyorum.mesla tek parca elbıse bu sezon o kadar cokkı ama hep kısakollu yada kolsuz.bana uzun kol lazım.en sonunda dıktırıcem heralde .keske hazırını bulabılsemmerhaba hatunlar,
ben bugün dışardaydım, yılbaşı programım için poster hazırlıyorlar,fotoğraf çektirdim filan. e tabii saç makyaj,giyin süslen fotoğraf çektir...akşam da kıyafet provasına gittim,2 elbise diktiriyorum. kumaşları ben aldım ama dünyanın parasını istedi terzi,hem de tanıdık ...öyle üzüldüm öyle içim gitti anlatamam.çok para çook. yahu biriniz şu işi bilse de ,kurtulsam :kedi:
evet canım ne yazık ki biz kilo almaya müsait bünyeler,1 ayda verdiğini 1 haftada alabiliyor. acı ama gerçek! bu durumdan ben de nefret ediyorum mafoldumben
cedricim afiyet olsun , canım da aşure çekti vallahi :)
canım bugün hava soğuktu ama eldiven havası da yoktu yani... sen azıcık daha bekle istersen:)
ya arkadaşlar ben hiç kendi başıma kalamıyorum kalabalıktada sürekli ne yapsam ne etsem derdi vallahi nefesimde bile hissetmeye başladım her gün kilo aldığımı ama dediğim gibi tek başıma kalamıyorum ki hiç şöyle güzel sebze et ağırlıklı bir tabak hazırlayıp tüketeyim, hep abuk sabuk şeyler var menülerimizde, akşam eşimle markete çıkıyoruz tek ayağımı merdiven basamağına koyduğum halde göbüş beni bir zorladı neredeyse ağlayacaktım..toparlanamayacakmıyım nedir yaaa...
aklıma gelmişken canzicim sen ne yapacaksın canım listede kalacakmısın yoksa dışarıdan takip edip dikkatmi edeceksin durumunu bana bildir ona göre hallederiz birde tabiki bırakmışsındır ama o kullandığın diyet yardımcı ürünü attın bir kenara değilmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?