- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.681
Evet hani cocuklara o cısss yakara seni falan diyoruz yaabütün zararlı şeyler desene:)))
MAşallah canım.Bide bugun sabitim diyordun.Tebrik ederimmmm..kızlar şimdi artıldım 79,600 çıktım ne mutlu bana
sabah 80,100 çıktım ama şimdi tarıldım aayyyy çok sevindim inşallah cumaya 78 lerde olurum yine çok iyi cuma günü 80,400 çıkmıştım 200 gr daha versem 1 kilo :))MAşallah canım.Bide bugun sabitim diyordun.Tebrik ederimmmm..
Cumaya 78 garanti gibi
Bence süperrrsabah 80,100 çıktım ama şimdi tarıldım aayyyy çok sevindim inşallah cumaya 78 lerde olurum yine çok iyi cuma günü 80,400 çıkmıştım 200 gr daha versem 1 kilo :))
Bence her yanını adletsizlik, zulum sarmış bu dünyada ebedi yaşamak iyi bi fikir değil??
Hepimiz ölmeliyizki bigün mazlumların şehitlerin hakkı zalimden alınsınn..
çok düzenli menü ve yürüyüş süperEveet az önce yemeğimide yedim menümü yazabilirim..
7,45
kıymalı yumurta/3 dl çavdar/1kk peynir/2 zeytin
13,30
1 kase karnabahar/2 minik muz
16,00
1 kase kıymalı yoğurt (sabahtan kalmıştı içine atıverdim)
Su 2,5 litre
Spor 2 saat yürüyüş.
Menumu yazayim hemen kizlar
sAbah
1 dilim ekmek
Yarim patates hslamasi
ara 1 yesil elma
ogle
1kase mer corba yogurt
aksam
1 ksmase mer cor
4 tane yaprak sarmasi
su 3 lt
spor
1saat yuruyus
ben yapmıştım onu fakat çok sulu mu yaptım nedir, gayet güzel kilo verdiriyor ama benim çok midemi bulandırdıdoymakta sıkıntı yok artık açlığa alıştım ben :))) söylenir söylenir susarım yeterki etkili olsun :)
tebrikler tatlımkızlar şimdi tartıldım 79,600 çıktım ne mutlu bana
hemde yeni tartımla
sağol şekerim bir türlü 80 kg kıramıyordum sonunda oldu:)çok düzenli menü ve yürüyüş süper
iyi gitmişsin bugün de güzelim
ben yapmıştım onu fakat çok sulu mu yaptım nedir, gayet güzel kilo verdiriyor ama benim çok midemi bulandırdı
tebrikler tatlım
valla bende senin gece spor yapmana hayranım bende pireler uçuyor o saatte :)Selam kızlar, menümü yazayım fırsat bulursam biraz da geçmişe bakayım
Ev buram buram viks kokuyor :) hepinize teşekkür ederim.
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
zeytin
çay
ara
yok
öğlen
1 tabak haşlanmış makarna+yoğurt ( kavurmadan direk haşlanmış)
ara
1 sahanda yumurta
1 dilim ekmek
akşam
1 dilim ekmek
2 tane mücver ( az yağda kızarttım)
bugün menü biraz karışık oldu, doğru düzgün sofra bile kuramadık, öyle ayak üstü atıştırdık hepimiz, akşam oldu ben hala bugüne adapte olamadım, havada gibiyim :)
su şu an 1,5 lt deyim yatana kadar 1 lt daha içerim 2,5 ile kapatırım
spor akşam yapınca yazarım, gündüz yapamadım, aslında gece de şu an gözüm yemiyo ama bir gayret kalkabilirsem yazarım size
Evet ya tamam diyorum bu sefer yoluna girdi.. Sonra en bastançokta su içiyorsun halbuki benimde öyleydi 2 hafta oldu diyete başlayalı geçti benimki çok şükür ne kadar zor oluyor
Ole yaptım canım yoğurt kürü iyi gelmişti onu yaptım yiyeceğim şimdiO zaman her hafta başka bişey dene sonra ilkine geri dön bari çok zor ya..
Bekunis kullanır kaptanda onunda sorunlu.. Bi dene istersen..
şifa olsun şekerimEvet ya tamam diyorum bu sefer yoluna girdi.. Sonra en bastanne yazıkki genetik anneminde bu şekilde bağırsağında kitle oluştu zamanla.. ameliyat oldu sonunda mide de kitle var.. Onun gibi olucam diye korkuyorum
Ole yaptım canım yoğurt kürü iyi gelmişti onu yaptım yiyeceğim şimdiEki Görüntüle 1786448
saol tatlımm :) senin menüde çok güzel kaptın sen bu işişifa olsun şekerim
çok başarılı tatlım ben akşam üstü tartıldım 79,600 çıktım :))) sonundakızlar bende menümü yazıyım
nilsub , muska77
sabah aç karnına limonlu su 100 ip atlama
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 siyah zeytin
yarım domates
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
ara 1 kuru incir
öğlen 1 kase tavuk suyu çorba
4 yaprak sarma
akşam 4 kaşık ıspanak 1 kağık yoğurt yarım tabak yağsız salata
su 2,5 lt spor 2 mil yapabildim azıcık hastayımda .. wc sorunu bende sıkıntı ateş yaptı fenayım anlıyacağınız .. şimdide yoğurt kürümü yiyorum..
muskacım puanım tam tatlım tartıda oynama yok ama
süpperrr çok sevindim canım 70 leri gördün sonundaçok başarılı tatlım ben akşam üstü tartıldım 79,600 çıktım :))) sonunda
kısçemle ödevlerini yapıyoruz bir taraftanda:)
ahh kıyamam birinci sınıf ödevleri el yazısı yazabiliyormu yiğenlerimle o konuda baya boğuştuk ne yazıkki her akşam ağlama krizi geçiriolardı elleri acıyodu..kısçemle ödevlerini yapıyoruz bir taraftanda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?