- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.701
çok şükür yazısındada okumasındada sorun yok tabi bazen canı istemiyor ama olucak o kadarda :)ahh kıyamam birinci sınıf ödevleri el yazısı yazabiliyormu yiğenlerimle o konuda baya boğuştuk ne yazıkki her akşam ağlama krizi geçiriolardı elleri acıyodu..
tatlım annanemle konuştum sabah hurmaya uyguladığımız taktiği cevize uygulamamı söyledi..çok şükür yazısındada okumasındada sorun yok tabi bazen canı istemiyor ama olucak o kadarda :)
bir de ne dicem sabah kalkar kalmaz süt iç üzerinede toz tarçın serp yanında kayısı veya incir ile diyetisyen bana sabah süt bağırsakları çalıştırır demişti limonlu suyu bırak dediğimi yap istersen:)
ben cevizi koydum suyu acı oluyor çok içebilirsen iyi süt iç süttatlım annanemle konuştum sabah hurmaya uyguladığımız taktiği cevize uygulamamı söyledi..
akşamdan cevizi ikiye kır suya koy sabah suyunu iç cevizi ye dedi onu deniycem bide .. olmadı zeytinyağı içicem ..o da olmazsa olmazsa ilaç tedavi artık
seninkinide denerim .. ne bulursam deniyorum zaten benimkiler tembellikte çığır açtılartatlım annanemle konuştum sabah hurmaya uyguladığımız taktiği cevize uygulamamı söyledi..
akşamdan cevizi ikiye kır suya koy sabah suyunu iç cevizi ye dedi onu deniycem bide .. olmadı zeytinyağı içicem ..o da olmazsa olmazsa ilaç tedavi artık
Aferin kiz erdin sonunda muradina bizaman gelcekkk bunu begenmiycen:)kızlar şimdi tartıldım 79,600 çıktım ne mutlu bana
hemde yeni tartımla
oda bi hastalık hayatım bendede vardı o sorun diyete ve spora başlayalı 2 hafta bitti benimki geçti çok şükürseninkinide denerim .. ne bulursam deniyorum zaten benimkiler tembellikte çığır açtılar
evet öyle oldu sonunda sağol şekerim :)Aferin kiz erdin sonunda muradina bizaman gelcekkk bunu begenmiycen:)
oo bir bakmışsın 69 u görmüşsün sonra 55 .. olucak olucak yılmak yok yola devamm...evet öyle oldu sonunda sağol şekerim :)
ama benim haziran sonuna en kötü ihtimal temmuzun ortasına kadar vermem lazım düğünümüz varoo bir bakmışsın 69 u görmüşsün sonra 55 .. olucak olucak yılmak yok yola devamm...
benim çaydan için kızlar
mrb hanımlar hemen menüm gelsin
sabah bitki çayı
1 yumurta 2 dilim çavdar ekmeği az peynir bal domates roka ve çay
öğleden sonra
otlu peynirli yarım pide 1 dilim trimusu çay
1.5 lt su 2 km yürüyüş
ananesinde ziyarette cnm kızımkollontai geri dön gari.....
yaa az yedim ama yağlı değildi pidetiramisu pide ooookollontai nin yokluğunda götürüyosun ayıp amaa gelince ispiyonlarım :))
Ne güzel ben de 69 u bekliyorum dört gözle :)sağol şekerim bir türlü 80 kg kıramıyordum sonunda oldu:)
ama ben de geç kalkıyorum :)valla bende senin gece spor yapmana hayranım bende pireler uçuyor o saatte :)
geçmiş olsun gülüm zor annem bi ilaç içiyodu sorıyım mı ?Evet ya tamam diyorum bu sefer yoluna girdi.. Sonra en bastanne yazıkki genetik anneminde bu şekilde bağırsağında kitle oluştu zamanla.. ameliyat oldu sonunda mide de kitle var.. Onun gibi olucam diye korkuyorum
Ole yaptım canım yoğurt kürü iyi gelmişti onu yaptım yiyeceğim şimdiEki Görüntüle 1786448
menün de güzel canımkızlar bende menümü yazıyım
nilsub , muska77
sabah aç karnına limonlu su 100 ip atlama
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 siyah zeytin
yarım domates
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
ara 1 kuru incir
öğlen 1 kase tavuk suyu çorba
4 yaprak sarma
akşam 4 kaşık ıspanak 1 kağık yoğurt yarım tabak yağsız salata
su 2,5 lt spor 2 mil yapabildim azıcık hastayımda .. wc sorunu bende sıkıntı ateş yaptı fenayım anlıyacağınız .. şimdide yoğurt kürümü yiyorum..
muskacım puanım tam tatlım tartıda oynama yok ama
kolay gelsin gülümkısçemle ödevlerini yapıyoruz bir taraftanda:)
sabah ben de deniyim şu bağırsak için olanı, bekunis miydi onu da 3 gün içtim bi ara banamısın demediçok şükür yazısındada okumasındada sorun yok tabi bazen canı istemiyor ama olucak o kadarda :)
bir de ne dicem sabah kalkar kalmaz süt iç üzerinede toz tarçın serp yanında kayısı veya incir ile diyetisyen bana sabah süt bağırsakları çalıştırır demişti limonlu suyu bırak dediğimi yap istersen:)
Hmmm zamanin varmis biraz verirsin canim sabredersenama enim haziran sonuna en kötü ihtimal temmuzun ortasına kadar vermem lazım düğünümüz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?