Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar şimdi tartıldım 79,600 çıktım ne mutlu bana
hemde yeni tartımla
Tebrik ederim canım :)
Bu saatlerde nasıl daha eksi cıkmayı basarabiliyorsunuz anlamıs degilim, gün icerisinde ben her zaman fazla cıkıyorum ya :)

Cok güzel menü canım
Ole yaptım canım yoğurt kürü iyi gelmişti onu yaptım yiyeceğim şimdi
Canım bu yogurt, biber ve limon kürü degil mi? Bu gece ben de yapacagım, sindirimime cok iyi geliyor bu kür. Kaç gündür wc'ye cıkamadım, karnımda kocaman şişlikle geziyorum
Nerde kaptan yardımcımız ya? Kac gündür ortalıkta yok?
Karataycı kedi, aksam aksam greyfurt niye? Hastasın diye mi?

muska77 Menüm:
Sabah 1 bardak limonlu ılık su
Kahvaltı: 2 yk yulaf, 2 yk cocopops 'u sütle karıstırıp yedim (1 kaseden az etti)
Ara: 1 kupa sade filtre kahve
Ogle: 1 karnıyarık, 1 tabak kadar bulgur pilavı, 1 kase cacık
Ara: 1 tane yulaflı muzlu kurabiye
Akşam: 1 kase ezogelin corbası, yarım tavuk gögsü üzerinde de cok az patates püresi vardı, 1 kase yogurt
Su: 2.5 lt
2 kupa yeşil çay
Spor: 30 dk yürüyüs, Jillian level 1

ama benim haziran sonuna en kötü ihtimal temmuzun ortasına kadar vermem lazım düğünümüz var
tatlım sağlıklı ver sonuç olarak 60 bile olsan elbise yakışmıycakmı sanıyosun 80 küsür nere 60 nere illa 55 olucaksın zamanı gelince birden kilo verip hastalanmak daha kötü ..

bende çok seviyorum mısır gevreklerini nesfiti ama onda bile şeker var o yüzden yemiyorum evet bende şaşırdım bugun sabah kilom sabitti akşam yemekten önce tartıldım eksiydi sonra yemekten sonra yine tartıldım hala aynı çok sevindim 75 e ne kaldı:)

evet canım yoğurt ,pul biber, zencefil,zerdaçal, ve limon kürü 2 gün yapıp 1 gün ara vericem ilk hafta bana çok güzel kilo verdirmişti wc sıkıntım kalmamıştı..

saol tatlım var evde şurup var anneme dr verdi ameliyattan sonra haftada en az 1 defa içiyor bağırsaklarda kitle oluştuğundan duphalac diye ama o tarz şuruplar dokunuyo bana bende lacsefenol içiyorum baktım baş edemiyorum 1 haftayı geçince :/

Sabah acil cıkmamız gerekiyordu o yüzden oyle gecistirdik, yoksa ben de sevmiyorum mısır gevregini aslında. Tamamı öyle olmasın, biraz tat versin diye yulafla karıstırdım.
Kilo verme hızın da cok iyi canım, cumaya kac göreceksin merak ediyorum vallahi :)

evet canım yoğurt ,pul biber, zencefil,zerdaçal, ve limon kürü 2 gün yapıp 1 gün ara vericem ilk hafta bana çok güzel kilo verdirmişti wc sıkıntım kalmamıştı..
Zerdecal ve zencefili ne kadar ekliyosun canım?
Bir de bunun ozelligi de 2 gün yapıp 1 gün bırakmak mı ? :) Benim bildigimden biraz farklıymıs diye sorayım dedim canım.

başka bişi yemedim ama dikkatinizi şeyederim.... hemende kak başımıza :))) ayy mevsimi geçmeden yiyim bi tane kız bu yıl ilk defa greyfurt yedim çıktığından beri yani bu yıl dediysek 2016 sanma :)))

Eskiden ben level 1'i zar zor bitirirdim, kondisyonum iyileşmiş, şimdi hiç ara vermeden yapabildim. Hey gidi hey...

hava yapma leyyn vak vak hıhhh :)))) hiç iddiaya bile giremiyoorum jillian hususunda daha 2 gün üst üste yapabilemedim ayda bi kere level 1 kafi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…