- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.181
e-e-e-ee bu saat oldu cedricimden başka bildirim yapan yok papatyacım geçen hafta yazmıştım canım bu hafta 2 haftalık yapılacak diye yani sadece bugün yazılacak geçen haftaki değil... geldinde madem neden yazmadan çıktın canım yaa..
herkese iyi geceler 2 gündür girmeye çalışıyorum hep hata yazıyor girsem bile bişey yazamıyodum.hepiniz iyisinizdir umarım en son bayramda girebilmiştim nihayet bu gün girdim.bide hiç keyfim yoktu evdede çok soğuk rüzgarlar esiyor.yani anlıycanız pek iyi değilim ben böyle durumlarda herkesle irtibatı keserim içime kapanırım bir türlü toparlanamadım .ama bu gün biraz kendimi iyi hissediyorumki burdayım .yaşadığım ağır olaylar tek tek çıkmaya başladı kaldıramadım sonunda fire verdim .bu gün karar verdim hayat yaşanmaya değer üzüntüyle depresyonla geçirecek kadar uzun değil.artık burdayım..
Piacım canım benim senden özür dilerim sitede sorun olduğu günlerde yazmıştın hasta olduğunu ama aklımdayken çıktı işte geçmiş olsun :kedi::teselli:evet,evler kalabalikoldumu is cok daha zor..ama ben burdakikotive sayesinde verdim8kilo..simdilerde cok uzagiz bundan ve ben bikac kilo aldim bayramdanbu yanamafoldumben
nezledeolmusum.. halimibir görseniz varyaaa.agzimacik sac bas daginik eskimolar gibi dolasiyorum kac gündür.. ama artik toparlanalim hadii lütfeeeennnn
mersacım çoğumuzun derdi düşüncesi aynı zaten canım o yüzden birimizin yazdığı sorun bir diğerine heh işte aynı ben dedirtiyor yaşamlarımızın monotonluğu eşlerin duyarsızlığı vs.. ama inan bana eşlerde bizim diyetlerden sıkıldılar bunaldılar bu cuma eşim bana dediki senin kilo vermeyle işin yok ki bildirimleri yapacağım diye habire uğraşıp duruyorsun:kedi: bendede yüzsüzlük var valla toparlanmak için takımı bırakamıyorum sizden destek yok ki dedim :roflol:kalliste canım bilmiyorum farkettinmi hep birbirimizi anlatıyoruz .yani sen beni anlatıyorsun bende aynı kıpırdamak istemiyorum her sabah kalkıyorum eşofmanları giyorum tam çıkacam kapıdan geri dönüyorum bişey beni engellliyor hayattan koparıyor tabi bende napıyorum senin gibi giriyorum mutfağa ve çok fazla kilo aldım kilo almakta sinirlerimi iyce bozdu arkadaşlarım arıyor gel veya biz gelelim diye herkese bir bahane uyduruyorum .
Piacım allah seni netmesin yahuu:roflol: iyi olmuş :roflol: bende sevmem gevşek tipleridün sinemaya gitmistim arkadaslar.. yanimiza iki yeniyetme geldi kiz "kikikikikiki kikikiki" esime dedim "bu yanimdaki gerizekali böyle gülücekmi ki hep?" HIK diye kesildi gülme.. meger türkmüs
gülme sirasi bendeydi "kikikiki kikikiki"
hayatım bilmiyorum ki yaaaamafoldumben çok rahatsız edici bir durum ama his kaybı yokmafoldumben sadece aşırı derecede uyuşuyor ve başka bir şey düşünemez hale geliyorum bilemedim bende nette baktığım kadarıyla hipogilisemide görüldüğünü okudum tam net bilmesemde öyledir sanırım dedim randevum olduğu içinde bekledim işte 15-20 gündür gitmedim başka doktora filan, ilaç vs de kullanmıyorum senin dediğin gibi artık bakalım bugün ne yapcağım ne diyecekler çok meraktayım, ilk kez gideceğim bu randevum olan hastahaneye sporda ki arkadaşlar gidiyorlardı diyetisyen kontrolü filan vs ay dur helecan yaptım bir gideyimde delikafaduldenaaaa kallisim bak uyuşma demişsin ya. bundan yıllar evel çok antibiyotik kullandığım dönemde böyle bir sorun yaşamıştım bende ağzımın içinde silimde yaşıyodum bunu tamamen his kaybı gibi bişi oluyordu .tad alamıyordum doktora gittiğimde içtiğim antibiyotikleri yüzünden ağzımdaki faydalı baktariler ve mantarlarda öldüğü için böyle his kaybına neden oluyormuş acep sendede varmı böyle durum .
neyse sağık olsun çoğumuz gelemedik bir daha bende giremedim melisim halletmiş zaten sıfır kilo verilmiş gösterildiği halde 3. olmuşuz buna çok güldüm:icecream:valla yazmadan çıktım, sonra gene giriyim dedim ama maalesef. çok fena oldu bu siteye girememe durumu. ama sanırım halledilmiş...süper..
.
Piacım canım benim senden özür dilerim sitede sorun olduğu günlerde yazmıştın hasta olduğunu ama aklımdayken çıktı işte geçmiş olsun :kedi::teselli:
bayramı fena kutlamışsın kaydirigubbakcemile3 demek kilo aldınlmaz:
yaaa bende onu demek istiyorum işte çok uzağız diyetten hemde hepimiz, ne yapsam ne desemde toparlansak bilmiyorum yazıp yazıp bunaltmakta istemiyorum ama şurada bir araya gelip düzenli bie şekilde veremiyoruz kiloları aksine bende almaya başladım durmadan hemde... hesapta yılbaşı sonrası buluşacaktık hani gaza gelelim istemiştim ama nerde-e-e-e-eeeeemafoldumben
Piacım allah seni netmesin yahuu:roflol: iyi olmuş :roflol: bende sevmem gevşek tipleriüstelik sinemada... ay geçen yıl bizde ailecek neye gitmiştik hatırlamıyorumda iki kızım yan yana oturdu sonra eşim ufaklık ve ben, benim yanımdada başka bir bey ve bayan, film o kadar komik ki ama salonda 2 kahkaha sesi var ben ve yanımda ki bey:roflol::roflol: eşim bizim gülmelerimize gülmekten filmi izleyememişti biz kahkah attıkça eşim zerrin özer gibi krize girdi çok komiktik :roflol: ama beyefendinin yanında ki bayan bu durumdan pek hoşnut olmuşa benzemiyordu nasılda rast gelip yanyana oturmuşuz bilmem...
:
valla ben varim... tuttum bu öneriyi... yaa senden hep harika fikirler cikiyo cicim..süpersinherkese günaydın aklımda kaldığı kadarıyla yazayım hazır siteye girebiliyoken akannehir
mersacım bir hafta kendini sıksan yürüsen inan hepsinden kurtulacaksın, olduğun yerin kıymetini bil kallisim bilir ben burda sabah yürümeye çıksam kaskatı bi halde eve getirirler beni heralde :roflol: o yüzden sabah kalk yemin et bir daha dönemezsin 1 haftadan sonra da kendin bekleyemezsin yürümeye cıkmayı bundan eminim..
kallisim geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir hemen yaz doktordan döndükten sonra dicem ama girebilirsen kaydirigubbakcemile3
benim aklıma bir toparlanma yolu geliyor.. bize zor gelse de daha önce denemiştik.. hepimiz 1 hafta aynı diyeti yapıcaz ve analizimizi yapıcak mustang (kaçamazzzz) hem dertleşiyoruz bu gün bunu yicez ay yarın listede bu var falan diye.. işte analizde de takım içi sıralanıcaz inanın başka bi motive şekli aklıma gelmedi zati kelin ilacı olsa kafasına sürer :roflol:
günaydin canimgunaydın herkese yuruyuse gıtmeden ugrıyayım dedım.opuyorum herkesızemuszemus
yahu sitede sorun bitti ama ortalarda kimse yok bugün 40 kez gelip döndüm artık yazacak şeyimde kalmadı :)))
yazacak şeyi kalmamışakannehir:roflol::roflol:sırnaşık şey
selamlarrrrr bijom fikrine cani gönülden katiliyorum ama ben yilbasindan sonra katilabilirim size..
yediklerimizi sporlarimizi herseyi yazalim yazmak zorunda olalim. bencede en tesirli sistem bu.. herkes kilosuna esit biriyle eslessin yarissin. birbirini desteklesin. ..
kallisim tahlillerden iyi sonuclar alirsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?