Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla yazmadan çıktım, sonra gene giriyim dedim ama maalesef. çok fena oldu bu siteye girememe durumu. ama sanırım halledilmiş...süper..

sanki ben yazmışım gibi anladım seni mersacım, tam olarak yaşadıklarını bilmesm de sonraki depresyon bölümü aynen bende de olur , hep aynı semtomlarla.. fenadır hani. ama gerçektende deprosyanla geçirilmeyecek kadar güzel hayat...

Piacım canım benim senden özür dilerim sitede sorun olduğu günlerde yazmıştın hasta olduğunu ama aklımdayken çıktı işte geçmiş olsun :kedi::teselli:
bayramı fena kutlamışsın kaydirigubbakcemile3 demek kilo aldınlmaz:
yaaa bende onu demek istiyorum işte çok uzağız diyetten hemde hepimiz, ne yapsam ne desemde toparlansak bilmiyorum yazıp yazıp bunaltmakta istemiyorum ama şurada bir araya gelip düzenli bie şekilde veremiyoruz kiloları aksine bende almaya başladım durmadan hemde... hesapta yılbaşı sonrası buluşacaktık hani gaza gelelim istemiştim ama nerde-e-e-e-eeeeemafoldumben

mersacım çoğumuzun derdi düşüncesi aynı zaten canım o yüzden birimizin yazdığı sorun bir diğerine heh işte aynı ben dedirtiyor yaşamlarımızın monotonluğu eşlerin duyarsızlığı vs.. ama inan bana eşlerde bizim diyetlerden sıkıldılar bunaldılar bu cuma eşim bana dediki senin kilo vermeyle işin yok ki bildirimleri yapacağım diye habire uğraşıp duruyorsun:kedi: bendede yüzsüzlük var valla toparlanmak için takımı bırakamıyorum sizden destek yok ki dedim :roflol:
eşin umarım tedavi sürecini en iyi şekilde atlatır canım şimdiden geçmiş olsun.

reyhan ablayla konuştuğunuz gibi spora başlamak çoğunluğumuzu toparlıyor motive ediyor ama başlayana dek CADIARZU bende yürüyüş alanım yok salon arıyorum habire ama kafama yatkın bulmadım spor yapınca yemek yiyemiyorsun onca yorulman boşa gidiyor gibi oluyoryerimseniben

Piacım allah seni netmesin yahuu:roflol: iyi olmuş :roflol: bende sevmem gevşek tipleri üstelik sinemada... ay geçen yıl bizde ailecek neye gitmiştik hatırlamıyorumda iki kızım yan yana oturdu sonra eşim ufaklık ve ben, benim yanımdada başka bir bey ve bayan, film o kadar komik ki ama salonda 2 kahkaha sesi var ben ve yanımda ki bey:roflol::roflol: eşim bizim gülmelerimize gülmekten filmi izleyememişti biz kahkah attıkça eşim zerrin özer gibi krize girdi çok komiktik :roflol: ama beyefendinin yanında ki bayan bu durumdan pek hoşnut olmuşa benzemiyordu nasılda rast gelip yanyana oturmuşuz bilmem...

hayatım bilmiyorum ki yaaaamafoldumben çok rahatsız edici bir durum ama his kaybı yokmafoldumben sadece aşırı derecede uyuşuyor ve başka bir şey düşünemez hale geliyorum bilemedim bende nette baktığım kadarıyla hipogilisemide görüldüğünü okudum tam net bilmesemde öyledir sanırım dedim randevum olduğu içinde bekledim işte 15-20 gündür gitmedim başka doktora filan, ilaç vs de kullanmıyorum senin dediğin gibi artık bakalım bugün ne yapcağım ne diyecekler çok meraktayım, ilk kez gideceğim bu randevum olan hastahaneye sporda ki arkadaşlar gidiyorlardı diyetisyen kontrolü filan vs ay dur helecan yaptım bir gideyimde delikafadulden

valla yazmadan çıktım, sonra gene giriyim dedim ama maalesef. çok fena oldu bu siteye girememe durumu. ama sanırım halledilmiş...süper..
.
neyse sağık olsun çoğumuz gelemedik bir daha bende giremedim melisim halletmiş zaten sıfır kilo verilmiş gösterildiği halde 3. olmuşuz buna çok güldüm:icecream:

herkese günaydın aklımda kaldığı kadarıyla yazayım hazır siteye girebiliyoken akannehir

mersacım bir hafta kendini sıksan yürüsen inan hepsinden kurtulacaksın, olduğun yerin kıymetini bil kallisim bilir ben burda sabah yürümeye çıksam kaskatı bi halde eve getirirler beni heralde :roflol: o yüzden sabah kalk yemin et bir daha dönemezsin 1 haftadan sonra da kendin bekleyemezsin yürümeye cıkmayı bundan eminim..

kallisim geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir hemen yaz doktordan döndükten sonra dicem ama girebilirsen kaydirigubbakcemile3

benim aklıma bir toparlanma yolu geliyor.. bize zor gelse de daha önce denemiştik.. hepimiz 1 hafta aynı diyeti yapıcaz ve analizimizi yapıcak mustang (kaçamazzzz) hem dertleşiyoruz bu gün bunu yicez ay yarın listede bu var falan diye.. işte analizde de takım içi sıralanıcaz inanın başka bi motive şekli aklıma gelmedi zati kelin ilacı olsa kafasına sürer :roflol:

hehe bijom valla aynen dediğin gibi oluruz değil mi:roflol:

canım benim doktora şey için gidiyorum aslında endokronolojiye tam bir tahlil yaptırıp diyetime öyle başlıyayım demiştim ama benim hesabıma göre randevu aldığım 2 ay öncesinden hesapta bu güne dek 10 kiloya yakın kilo verecektim aksine aynı kiloyu aldım:roflol: onun dışında sadece şu dilimdeki sorun var başka bir sıkıntım yok şükür..

toparlanma yöntemi evet aynen olur geçen sefer yaptığımız gibi ama 3. günü geçen birisi olursa hedaye vereceğim:roflol: ne bağımlılık sorunu olan bir takımız anlamadım ki:roflol:

:roflol: ya ne bilim kallisim valla aklıma başka fikir gelmedi.. aslında geliyor uygulamayanlara ama agır olur -tatlicadiarzu- fikri olan yazsın bi toparlanalım ne oldu bize nazar mı değdi yaaaaaaaa :sinifsinif:

zati ben dilindeki sorunu merak ettim kallisim daha önce hiç duymamıştım

sporumu yapdım dusumu aldım kremlerımı surdum geldım ayrıca ogle yemegımıde yedım.utum var yapılacak sonra da dısarı cıkıcam ıns.pazartesıler haftanın en yogun gunlerı ve su saate kadar ev ıcın hıc bısey yapamadım henuz oyle ısde

canim benim ne özrü..anliyorum benopuyorumnanaktan.. yaz yaz bunalt biziii canim yaaa... bak görüyosun halimizi..

biz saw daydik .. tamam henüz film baslamamisti..film reklamlari dönüyordu ama yani oda sürüyor bir 20 dk.. kiz sürekli kikirdasinca sevdicegiyle :)) ya benim kücük abimde öyledir cok gevrek cok güzelgüler beraber bi komedi filmine gittigimizde cok keyif alirim..ata demirelin bi stendup i vardi o zamanlar yeniydi... bi ceylan taklidi yapiyor .. aslan ceylani avliycak (maaamuuutttt mamuuuttt toplagel topla geeell" ceylan kafayi ani kaldirip bakiniyor.. uzun bir süre evde takilmistik öyle .. ah canim abimyaaa

ayrica gecmisolsun canim..dilerim ciddi birsey yoktur
valla ben varim... tuttum bu öneriyi... yaa senden hep harika fikirler cikiyo cicim..süpersin
yürümekonusundada bende dertliyim ya. aksam karar vermistim sabah oglumokula giderken bende cikicam diye... sonuc ..cikmadimakannehir
gunaydın herkese yuruyuse gıtmeden ugrıyayım dedım.opuyorum herkesızemuszemus
günaydin canim

ben aslinda kereviz salatasi nasil yapilir ona bakmaya gelmistim nete :)).. aksam menüsü icin
öpyürumkizlar hepiniziii

ben geldimmm.. hastahane çıkışı marketede uğradım geç döndüm o yüzden..
şu an için bir sonuç almadım aç gitmiştim ama randevu saatim 11.00 di ve bu saatte böbrek üstü bezleri doğru sonuç vermeyecektir dolayısıyla kilo probleminizin tam nedenini anlayamayız dedi doktor hanımcığım :) dilde ki uyuşma içinde tahlillerden sonra sonuç söyleyebilirim dedi... yarın sabahtan gideceğim amaninn bir sürü bir sürü tahlilim var bakalım artık...

selamlarrrrr bijom fikrine cani gönülden katiliyorum ama ben yilbasindan sonra katilabilirim size..
yediklerimizi sporlarimizi herseyi yazalim yazmak zorunda olalim. bencede en tesirli sistem bu.. herkes kilosuna esit biriyle eslessin yarissin. birbirini desteklesin. ..
kallisim tahlillerden iyi sonuclar alirsin insallah.
mersacigim bu mevsimde öyle güzel hava ve manzarili bir yerdeysen hic durma canim benim . kendine is edin.. haftada 3 kere en az bir saat yürümeyi. 1 ocaktan itibaren bende basliyorum kismetse. sanada hergün soracagim olurmu??

reyhan ablam 1 ocakta ben yapamam diyet filan söliyimmafoldumben ayılabileceğimi sanmıyorum:roflol: ehh yılbaşı akşamıda şunu yemem bunu yemem diyebileceğimi sanmıyorum :kedi: siz beni bugün görmelisiniz yarın tahlil yapılacak belki sonrası d,yet listes verir doktor diye ne bulduysam yedim söz yarından sonra yemeyeceğim ta-a-a-a-aaa yılbaşına dek:tomato:

kallisim ömürsün ya.delikafadulden
yani yeni yilda demek istedim . dur dur 4 ocak olsunmu? 4 ocakta calismaya basliyorum..
1 ocakta bende ayilamam dolayisiyla yemekte yiyemem heheheheh.

ayyy cok gec kalmisim 7 saat sonra iste olmaliyim hala buralardayim ya tövbe tövbe.. ne zaman uyuyup dinlenecegim..
hadin hepinizi öpüyorum allaha emanet olun. mersacigim seni görüyorum asagida iyi geceler canim

merhaba arkadaşlar,
ben de bir iki gündür giremiyorum,özürler.... iş görüşmelerim filan vardı, biraz da moral bozuk. kusuruma bakmayın.
sıkı yönetim başlıyormuş hee... hiç fena fikir değil ! destekliyorum

hee bu arada yarın sabahtan itibaren yürüyüşe başlıyorum,kendime söz verdim. çok soğuk olmadıkça dışarda,soğuk olursa evde yürüyeceğim. yürümem lazım,başka türlü çok yavaş gidiyor yoksa. inş hayatıma yerleştirmek istiyorum yürüyüşü de.bijom doğru söylüyor,başlayana kadar zor,başlayınca da sorumluluk hissedip yürüyorsun..evet!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…