- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.861
allah korusun çok geçmiş olsunyürüdüm de ben hep tempolu yürüyordum yaa sonuç beklerken hastane koridorunda dolandım durdum oturacağıma dedim bi de -3 le giriş arasında 4 kere indim çıktım
yok tatlım ama iyi bir uzmanın yapması gerekiyor ultrasonu değilse kitle diye delik deşik ederler mememi allah korusun
oruçmuydun dün canım allah kabul etsin bide ne dicem süt ile yoğurdu aynı ayna tüketme yoğurt sütü kesiyor midede ekşitiyor rahatsız olmadın mı?muska77
Sahur: 1 haş yumurta- 1 bardak süt
iftar: 1 bardak süt -1 kase yoğurt - 1 tatlı kaşığı reçel
1 kase yayla çorbası -5 kaşık bamya- 1 mini turta
Su: 2 litre Spor: 30 dk hafif tampoda yürüyüş
Puanım 2
ay o turta pek minik değil galiba hemen gözüme battı olsada yesemmuska77
Puanım 2
ay o turta pek minik değil galiba hemen gözüme battı olsada yesem
İveeeeet oy birliği ile karar verildi.......
Keçileride uyut kıııız..
Hadi bakalım gözünaydın. 65,1'i de sabırsızlıkla bekliyoruz :)günayyydıııın,
65,9 u gördüm... ama hileli oldu biraz şöyle ki 66.0 dım leyyyn dedim orda durulmaz biraz hoplayıp zıpladım sonra 65,9 duuuum............ inansak mı bilemiyoorum.... durum hemen aburcubura dalmayın.... 65,1 olunca yapacaksınız serbest günü :))
Benim de artık pantalonlarımdan göbegim pırtlamıyor, ama evlenmeden önce aldıgım bi pantalon var, ona girmeyi başardıgım an ben olmuşum dicemKizlar dun alisverise gittim etekte 38 beden rahat oldu yani 36 da olurdu ama dar olabilirdi ustunede kadin 40 beden gomlek verdi istedigim gomlegin kucugunu bulamadi 40 bedende baya buyuk durdu ohhh dedimm eski halime dondum esimin yaninda kucuk bedenler istemek beni cok mutlu etti esim tabi heosi guzel yakisti dedi cok sevindim ama ellerim bos ciktim dedim nasilsa daha vercem tam 57 yi gorunce alayim:)))))
65.9'u gördün ya hemen bitter di mi.. Cık cık cıkbu gün bitter yicektim yeaa evde unutmuşum
Kaptanım umarım ciddi bir durum degildir, bu meme kistleri artık cogu kadının korkulu rüyası maalesef6 ay sonra kontrol dr ben deyim 100 sen de 200 kist var meme de dedi 1 saate yakın meme ultrasonu yaptı ben yüksek risk grubundayım aileden 3 kişi meme maslaktomisi yaptırdı ve kemoterapi aldı öyle olunca açıkcası korkuyorum her gidişimde kötü bişey çıkacak d,ye allaha şükür birşey çıkmadı ama ultrasonun olduğu katta morg ve ameliyathane vardı ameliyatta birisi vefat etmiş yakınları ve kızının çığlıkları hala kulağımda o bekleme sonucu ve sesler bende hiç hayır bırakmadı hastane içinde 1 saat dolaşmam yürüyşten sayılmaz dimi
Girersin sen bu hafta, bi sey kalmamıs muskacık800 gr
Rakibem kız nerelerdesin? Sesin solugun cıkmıyor, ozledim senimuska77
Puanım 2
Ben onun yüzünden artık kacamaklarımla ilgili bi sey demeye korkar oldumatlama her şeye....
Hadi bakalım gözünaydın. 65,1'i de sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Benim de artık pantalonlarımdan göbegim pırtlamıyor, ama evlenmeden önce aldıgım bi pantalon var, ona girmeyi başardıgım an ben olmuşum dicem
65.9'u gördün ya hemen bitter di mi.. Cık cık cık
Kaptanım umarım ciddi bir durum degildir, bu meme kistleri artık cogu kadının korkulu rüyası maalesef
Girersin sen bu hafta, bi sey kalmamıs muskacık
Rakibem kız nerelerdesin? Sesin solugun cıkmıyor, ozledim seni
Dünkü sporun sana göre az kalmıs, sen normalde kaptırıp giderdin :)
Ben onun yüzünden artık kacamaklarımla ilgili bi sey demeye korkar oldum
Maşallah canım jillian çok zormuş yaamuska77 Menüm:
Sabah 1 bardak limonlu ılık su
Kahvaltı: 2 yk yulaf, 2 yk cocopops 'u sütle karıstırıp yedim (1 kaseden az etti)
Ara: 1 kupa sade filtre kahve
Ogle: 1 karnıyarık, 1 tabak kadar bulgur pilavı, 1 kase cacık
Ara: 1 tane yulaflı muzlu kurabiye
Akşam: 1 kase ezogelin corbası, yarım tavuk gögsü üzerinde de cok az patates püresi vardı, 1 kase yogurt
Su: 2.5 lt
2 kupa yeşil çay
Spor: 30 dk yürüyüs, Jillian level 1
Hastayı kaybettiikkkmadem kilo veremiyorum yiyiyeyim o zaman ben..... bu ne mantıksız bir hayat... açım ve şişmanım sebep? madem şişmanım niye açım... gören beni fil yedim sanar ama ben açım... açsam niye kilo veremiyorum... niye 66 yım kafamda deli sorular..... davuk haşladım sabah yicem aklım tavukta sabah kaç saat var ?
Tabii bu konuşmamış halinizmi 170 mesaj okudum yaa. Halada bitmrdi.aaaaaa kimse konuşmuyo ayolll..
bende çıkıyım bari haydin görüşürüzz
Laflara bak yaaiyi geceler sizi yesin cüceleer :)
Vayyy sonundaaagünayyydıııın,
65,9 u gördüm... ama hileli oldu biraz şöyle ki 66.0 dım leyyyn dedim orda durulmaz biraz hoplayıp zıpladım sonra 65,9 duuuum............ inansak mı bilemiyoorum.... durum hemen aburcubura dalmayın.... 65,1 olunca yapacaksınız serbest günü :))
Bende iftarda yapsam olur mu? Yoksa 2 saat arayla yenmezse olmuyor mu?Bende bugun yapcam ayran kurunu bakalim nekadar vercem
Evet canım bırakmayacağız. Hedefimize gelene kadar bırakmak yok.Tesekkur ettim canim sizin sayenizde belki birakirdim diyeti ama sizinle olunca koydugum hedefe ulasmak istiyorum
Hemen şımarma kız 65.1 olunca birlikte şımarırızşımarayım azcııık
Aaaabu gün bitter yicektim yeaa evde unutmuşum
Benim fikrim parça elbiseden se butun bi elbise daha zayıf gösteriyor.Attim valla canim darisi isteyen herkesin basina bizimde bi dugunumuz var etekmi elbise mi giysem karar veremedim yaa
Evet abiye tarzı daha güzel duruyor.Uzunda gösteriyor hemçok güzel elbiseler var ben elbiseyi daha çok seviyorum:)
Maşallah canım.Çok iyi yapmışsın. Zorlandın mı?kızlar 4 mile yaptım geldim şimdide sus tutmamak için 7 otlu çay içeyim
Oldum vallaha :))oruçmuydun dün canım allah kabul etsin bide ne dicem süt ile yoğurdu aynı ayna tüketme yoğurt sütü kesiyor midede ekşitiyor rahatsız olmadın mı?
yok sıkıldım biraz ama zorlanmadım çokta zor değilmiş :)Maşallah canım.Çok iyi yapmışsın. Zorlandın mı?
Yokk kızzz tadı bi pisti bi pistikii sormaaay o turta pek minik değil galiba hemen gözüme battı olsada yesem
Yokk kızzz tadı bi pisti bi pistikii sormaa
Iyyyyy hiç çekmesin canın..
Ördekim sen 36 mı giyorsun.Benim de artık pantalonlarımdan göbegim pırtlamıyor, ama evlenmeden önce aldıgım bi pantalon var, ona girmeyi başardıgım an ben olmuşum dicem
Neyse onu söylüyorum da 1 hafta muhabbeti dönüyor arkadasyiyemedim ki bitteri evde bırak sen tıı tıı tıııı... ama iyi de oldu.... hemen 66 ya dönerim falan maazaalllah.... biraz daha sabredeyim :)
korkma korkma... neyse o :) kaçamakta olcek napalım.... hiç yapmıyom deyip 3 dilim pasta yiyen gördüm ismii lazım değil bağğzıkollontai ler gibi....
30 günlük programına da başlamış olayım dedim bu vesileyle. 1 Mart-1 Nisan arası fark ne olacak bakalım :)Maşallah canım jillian çok zormuş yaa
Yaptıktan sonraki bel ağrısı zor olan. Maşallah diyorum.Saygıyla selamlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?