- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.841
menümü yazayım
sabah 7,30
1 dilim ekmek
1 çeri domates
1 çatal peynir
1 yumurta
akşam üzeri 5 gibi
2 haşlanmış yumurta dan yapılmış salata
1 dilim ekmek
1 elma
su ölçmedim ama 2,5 lt civarıdır
spor maalesef halim yoktu tüm gün koşturma ile geçti
Evet canım gayet sağlam oluyor bak ben patates soğan sepeti ile çay tepsisi de yaptım, boyayıp vernikleyince taş gibi oluyo
Eki Görüntüle 1786829 Eki Görüntüle 1786830 Eki Görüntüle 1786831
Güzel olmuş kaptanım.menümü yazayım
sabah 7,30
1 dilim ekmek
1 çeri domates
1 çatal peynir
1 yumurta
akşam üzeri 5 gibi
2 haşlanmış yumurta dan yapılmış salata
1 dilim ekmek
1 elma
su ölçmedim ama 2,5 lt civarıdır
spor maalesef halim yoktu tüm gün koşturma ile geçti
Aman iyi bari sayılır tabi sonuçta yürümedinmi...6 ay sonra kontrol dr ben deyim 100 sen de 200 kist var meme de dedi 1 saate yakın meme ultrasonu yaptı ben yüksek risk grubundayım aileden 3 kişi meme maslaktomisi yaptırdı ve kemoterapi aldı öyle olunca açıkcası korkuyorum her gidişimde kötü bişey çıkacak d,ye allaha şükür birşey çıkmadı ama ultrasonun olduğu katta morg ve ameliyathane vardı ameliyatta birisi vefat etmiş yakınları ve kızının çığlıkları hala kulağımda o bekleme sonucu ve sesler bende hiç hayır bırakmadı hastane içinde 1 saat dolaşmam yürüyşten sayılmaz dimi
6 ay sonra kontrol dr ben deyim 100 sen de 200 kist var meme de dedi 1 saate yakın meme ultrasonu yaptı ben yüksek risk grubundayım aileden 3 kişi meme maslaktomisi yaptırdı ve kemoterapi aldı öyle olunca açıkcası korkuyorum her gidişimde kötü bişey çıkacak d,ye allaha şükür birşey çıkmadı ama ultrasonun olduğu katta morg ve ameliyathane vardı ameliyatta birisi vefat etmiş yakınları ve kızının çığlıkları hala kulağımda o bekleme sonucu ve sesler bende hiç hayır bırakmadı hastane içinde 1 saat dolaşmam yürüyşten sayılmaz dimi
6 ay sonra kontrol dr ben deyim 100 sen de 200 kist var meme de dedi 1 saate yakın meme ultrasonu yaptı ben yüksek risk grubundayım aileden 3 kişi meme maslaktomisi yaptırdı ve kemoterapi aldı öyle olunca açıkcası korkuyorum her gidişimde kötü bişey çıkacak d,ye allaha şükür birşey çıkmadı ama ultrasonun olduğu katta morg ve ameliyathane vardı ameliyatta birisi vefat etmiş yakınları ve kızının çığlıkları hala kulağımda o bekleme sonucu ve sesler bende hiç hayır bırakmadı hastane içinde 1 saat dolaşmam yürüyşten sayılmaz dimi
yürüdüm de ben hep tempolu yürüyordum yaa sonuç beklerken hastane koridorunda dolandım durdum oturacağıma dedim bi de -3 le giriş arasında 4 kere indim çıktımGüzel olmuş kaptanım.
Aman iyi bari sayılır tabi sonuçta yürümedinmi...
Evde yapılanlar sayılıyor ya..
yok tatlım ama iyi bir uzmanın yapması gerekiyor ultrasonu değilse kitle diye delik deşik ederler mememi allah korusunAllah şifa versin o ne kız 200 tane... geçiyo mu onlar... ilacı falan mı var...
Ben 3 puan yazdım çizelgeme...yürüdüm de ben hep tempolu yürüyordum yaa sonuç beklerken hastane koridorunda dolandım durdum oturacağıma dedim bi de -3 le giriş arasında 4 kere indim çıktım
Kilolar gitmiycek saniyoruz baslayincaDeliii ben olsam tek başıma hiç cıs sokmam eve
Valla bak yanlız olaydım şimdiye 55 tim.
Ama bende insanım yanımda neler neler yiyorlar bazen canavar uyanıyor ve saldırıyor..
Ben suçsuzum yani herşeyi canavar yapıyor
Hee benimde hedefim 75ti düşün artık nasıl umutsuzsam
Çok uzaktı napem?Kilolar gitmiycek saniyoruz baslayinca
Tesekkur ederim canim insss darisi basina:)komalardan geldik zaten... vaktiyle jelibon o hariboların enn büyük paketinden yiyip yiyip köpürdüğümü bilirim... midemden köpükler geliyordu ağzıma :)) Allah ım affetsin çok fenaymışım ben.....
kız sağlam oluyo mu bende yapiim yaaa kuş yemlerini organize ederim güzel olur.... ıvır zıvırı koymalık süper olur.... bunu bi de kapaklı yapsak misss tozda gitmez....
ooo sende iyi fark ediyormuş... bende 400 gr anca... sabahı tahmin edebiliyorum az çok yani... ama şırtada biliyor kerata :)
ooo uzunmuşsun..... sen fitsindir.... 57 de manken olursun....
oluyo saat 9 dan sonra suda içmiyorum ben... çünkü içersem vücudun atmayacağı tutarsa o suyu artı çıkıyorum sonra da üzülüyorum
Valla seninki uzakti helal sana:)Çok uzaktı napem?
Bu hafta listeye dönmem lazım...Valla seninki uzakti helal sana:)
Gunde 3 ogun yedirdim kaptanimgünaydınlarrrr
canım bebene muz yedir ishale iyi gelir
muskam dün menümü yazamadım şimdi yazarım dün sabah küçük oğlanın veli toplantısı vardı öğleden sonra da benim meme ve troid ulktrasonu vardı tüm gün hastanedeydim nerdeyse o yüzden akşam pestilim çıkmış vaziyetteydim
Cok guzel olmus canim bende severim el isiyle ugrasmayi suoer yaomissinEvet canım gayet sağlam oluyor bak ben patates soğan sepeti ile çay tepsisi de yaptım, boyayıp vernikleyince taş gibi oluyo
Eki Görüntüle 1786829 Eki Görüntüle 1786830 Eki Görüntüle 1786831
Ne kadar kaldi donmen icinBu hafta listeye dönmem lazım...
800 grNe kadar kaldi donmen icin
Iyi az kalmis donersin bu hafta ins birazda dusersin altina da sabit olmazsin800 gr
İnşallah canım çok ozledim 67 görmeyi valla.Iyi az kalmis donersin bu hafta ins birazda dusersin altina da sabit olmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?