- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.881
Neyse onu söylüyorum da 1 hafta muhabbeti dönüyor arkadas
30 günlük programına da başlamış olayım dedim bu vesileyle. 1 Mart-1 Nisan arası fark ne olacak bakalım :)
Bende seni özledim hayatımm. Kendimi bi uykuya verdim ki bugun sorma. Eşim şehir dışına gitti bende yatayım dedim.10.30du anca kalktım.Gözler uykudan bolon olmuş.Hala daha kendime gelemedimm.Rakibem kız nerelerdesin? Sesin solugun cıkmıyor, ozledim seni
Dünkü sporun sana göre az kalmıs, sen normalde kaptırıp giderdin :)
Yok kız ne 36'sı, 38 giyiyorum. Kilo aldıgım dönemde 40'a da cıktım, 38'lerden de göbek baya cıkmaya başlamıştı, rahatsız oluyordum simdi rahat rahat giyiyorum. 36'ya inmek gibi bi hevesim yok valla, 38'de iyiyim ben :)Ördekim sen 36 mı giyorsun.
ohh ohh yarasınyok sıkıldım biraz ama zorlanmadım çokta zor değilmiş :)
Tabikiiidiyosun....
3 dilim pastayı yedi arazi oldu ama artık bu utancla survivor'a falan katıldı heraldeeee zevki orda :)) yiyenlerin burnundan getirmiceksek ne işimiz var burda :)) ben 2 parça bitter yedim diye 3 dilim pasta yiyen bağzıkollontai ler bana jillian yaptırdı böbreğem dalağım döküldü ses etmedim :))
Bence de yaa, ben kac gündür hep sabit cıkıyorum, bugün bi cosalım da eksi göreyim. Perşembe yapmam amaaa akıllandımBende seni özledim hayatımm. Kendimi bi uykuya verdim ki bugun sorma. Eşim şehir dışına gitti bende yatayım dedim.10.30du anca kalktım.Gözler uykudan bolon olmuş.Hala daha kendime gelemedimm.
Evet bu 4 gündür hep yürüyüş yapıyorum. Ama bugun bi başlayayım. Bi coşalım deöi? Cumaya ne kaldı şunun şurasında
Aaa evet 50 ler bizi beklerrrNeyse onu söylüyorum da 1 hafta muhabbeti dönüyor arkadas
30 günlük programına da başlamış olayım dedim bu vesileyle. 1 Mart-1 Nisan arası fark ne olacak bakalım :)
YA alsaydın daha mı iyiydi.Şükret işteeben koca şubat ayında sadece 1 kg vermişimrezillik.... şubata 67,6 ile girmişim 66,6 ile çıkmışım.......
YA alsaydın daha mı iyiydi.Şükret iştee
Şaşırdım vallaaYok kız ne 36'sı, 38 giyiyorum. Kilo aldıgım dönemde 40'a da cıktım, 38'lerden de göbek baya cıkmaya başlamıştı, rahatsız oluyordum simdi rahat rahat giyiyorum. 36'ya inmek gibi bi hevesim yok valla, 38'de iyiyim ben :)
Valla ya 59,9 görmeye bile razıyım şu an.Aaa evet 50 ler bizi beklerrr
36 bana kısa kalıyor, söylemeyeyim söylemeyeyim dedim illa söyletcenizŞaşırdım vallaa
Ben 38 im. Senin boyunda uzun.36falan hayal ettim.
TAmm bugun coşalım. Ne yapalım.Leslie jıllıan tiffany3 dilim pastayı yedi arazi oldu ama artık bu utancla survivor'a falan katıldı heralde
Bence de yaa, ben kac gündür hep sabit cıkıyorum, bugün bi cosalım da eksi göreyim. Perşembe yapmam amaaa akıllandım
Bugun önümüzde duramaz sen merak etme. Butun yağların tahtlarını taclarını sallayacağızz.Valla ya 59,9 görmeye bile razıyım şu an.
Tartı takıldı 61.4'e, kaç gündür aynı gösteriyor
Vayyy vayyy vayayyy36 bana kısa kalıyor, söylemeyeyim söylemeyeyim dedim illa söyletceniz
Hızlı gel kızzbende gelcem :)
Tiffany hiç denemedim hee, bugun onu da ekleyeyim bakalım nolcak.TAmm bugun coşalım. Ne yapalım.Leslie jıllıan tiffany
Bekleriz canım buyur gel :)bende gelcem :)
Ya peki perşembe günü Jillian'a da mı ara vereyim? Çok şişirme durumu olur mu ki??Bugun önümüzde duramaz sen merak etme. Butun yağların tahtlarını taclarını sallayacağızz.
36 bana kısa kalıyor, söylemeyeyim söylemeyeyim dedim illa söyletceniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?