Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neyse onu söylüyorum da 1 hafta muhabbeti dönüyor arkadas

30 günlük programına da başlamış olayım dedim bu vesileyle. 1 Mart-1 Nisan arası fark ne olacak bakalım :)

eee zevki orda :)) yiyenlerin burnundan getirmiceksek ne işimiz var burda :)) ben 2 parça bitter yedim diye 3 dilim pasta yiyen bağzı kollontai ler bana jillian yaptırdı böbreğem dalağım döküldü ses etmedim :))

Rakibem kız nerelerdesin? Sesin solugun cıkmıyor, ozledim seni
Dünkü sporun sana göre az kalmıs, sen normalde kaptırıp giderdin :)
Bende seni özledim hayatımm. Kendimi bi uykuya verdim ki bugun sorma. Eşim şehir dışına gitti bende yatayım dedim.10.30du anca kalktım.Gözler uykudan bolon olmuş.Hala daha kendime gelemedimm.
Evet bu 4 gündür hep yürüyüş yapıyorum. Ama bugun bi başlayayım. Bi coşalım deöi? Cumaya ne kaldı şunun şurasında

3 dilim pastayı yedi arazi oldu ama artık bu utancla survivor'a falan katıldı heralde
Bence de yaa, ben kac gündür hep sabit cıkıyorum, bugün bi cosalım da eksi göreyim. Perşembe yapmam amaaa akıllandım

Şaşırdım vallaa
Ben 38 im. Senin boyunda uzun.36falan hayal ettim.

TAmm bugun coşalım. Ne yapalım.Leslie jıllıan tiffany
Tiffany hiç denemedim hee, bugun onu da ekleyeyim bakalım nolcak.
Dışarda yürümezsem Leslie + Jillian + Tiffany yaparım. Yürümüs olursam sadece Jillian + Tiffany.

Bekleriz canım buyur gel :)
Bugun önümüzde duramaz sen merak etme. Butun yağların tahtlarını taclarını sallayacağızz.
Ya peki perşembe günü Jillian'a da mı ara vereyim? Çok şişirme durumu olur mu ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…