- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.821
Yatmadan çokmu su içtn..muska77 cığım ayran içtik ayrımı düştük ne :) ne sorucam dün akşam 79,6 çıktım tartıda bu sabah kalkınca tartıldım 80,1 neden akşam hiçbişey yemedimki şimdi tartılmaya korkuyorum inanki
167 canimşımarayım azcııık
hepimiz görelim inşalah seni geçmedim sen hastalandın o ara sonra kardeşin sabote etti... benim hayatım ot gibi aksama olmuyo en fazla yiceğimi evde unutuyorum :)) hayatımdaki en büyük ekşın da bu oluyo :))
boyun kaç beybiii?
ellileri görene kadar çıkıciğim üstüne kaçamaz benden :)))
tebrikler canım..bende uzun zaman sonra 79 lara inmiştim..ama bugün acayip bir ödem hissediyorum..offff
KiZ iskence gibi niye okadar aliyosun ben yerim valla dayanamam bitter sutlu hic farketmez bana yeterki caklit olsunn:)
Deliii ben olsam tek başıma hiç cıs sokmam eve
Valla bak yanlız olaydım şimdiye 55 tim.
Ama bende insanım yanımda neler neler yiyorlar bazen canavar uyanıyor ve saldırıyor..
Ben suçsuzum yani herşeyi canavar yapıyor
Hee benimde hedefim 75ti düşün artık nasıl umutsuzsam
su da içtim akşam yatana kadar yeşil çayda içtim ama ağzıma lokma koymadım sudan veya yeşil çaydan olabilirmi çünkü hep aynı yerde tartılıyorum düz zemin anlamadım bişeyYatmadan çokmu su içtn..
Akşam yatarken 79san atıyorum sabaha en fazla78,5 çıkman lazım..
Benim yatarkenle sabahki kilom arasında genelde 1 kilo olur
57 ye dusunce de elbise bakayim birazda:)çok güzel elbiseler var ben elbiseyi daha çok seviyorum:)
:- allah seni napmasın bende regl sandım.. Yeşil salatayı çok yersen oda şişirir haberin olsun.regl değilim canım..2 hafta var daha..ama yumurtlama zamanındayım..sadece yumurtlama günümde ben de bir şişlik oluyo..ondandır inşallah diyorum..
Eline sağlık canımsepetimi paylaşayım bari spor yok :)))
Senin keçiler benim canavarlar halimiz tımarhanelik :)olmaz onlar evde olmazsa ben işte o zaman mutsuz oluyorum kendimi fakir yalnız terkedilmiş hissediyorum... yemesemde açıyorum dolabı sohbet ediyorum ben onlarla :)) tamm ok keçilerim arada tepişmesin mi yani :))
Sabah kalk yürüyüşünü ya gel wcye gir sonra soyunup tartıl kalkar kalkmaz tartılma en azından bi 10-15 dk geçsinsu da içtim akşam yatana kadar yeşil çayda içtim ama ağzıma lokma koymadım sudan veya yeşil çaydan olabilirmi çünkü hep aynı yerde tartılıyorum düz zemin anlamadım bişeyşimdi yine tartılsam mı ama kahvaltımı yaptım yine moralim bozulur
sağol canım dediğin gibi yapım o zaman:):- allah seni napmasın bende regl sandım.. Yeşil salatayı çok yersen oda şişirir haberin olsun.
Eline sağlık canım
Senin keçiler benim canavarlar halimiz tımarhanelik :)
Sabah kalk yürüyüşünü ya gel wcye gir sonra soyunup tartıl kalkar kalkmaz tartılma en azından bi 10-15 dk geçsin
Uykunun şişliğide olur çünkü.
aaaa çok dayanıklısın o zaman ben hepsini yerdim bi akşamda sonra bitter komasına girerdim
sepetimi paylaşayım bari spor yok :)))
Yatmadan çokmu su içtn..
Akşam yatarken 79san atıyorum sabaha en fazla78,5 çıkman lazım..
Benim yatarkenle sabahki kilom arasında genelde 1 kilo olur
167 canim
su da içtim akşam yatana kadar yeşil çayda içtim ama ağzıma lokma koymadım sudan veya yeşil çaydan olabilirmi çünkü hep aynı yerde tartılıyorum düz zemin anlamadım bişeyşimdi yine tartılsam mı ama kahvaltımı yaptım yine moralim bozulur
bende öyle yapım bari bende niye artı çıktım diyorum üzüldüm neyse ben kaçar işlerimi yapım sonra biraz spor öptüm herkesikomalardan geldik zaten... vaktiyle jelibon o hariboların enn büyük paketinden yiyip yiyip köpürdüğümü bilirim... midemden köpükler geliyordu ağzıma :)) Allah ım affetsin çok fenaymışım ben.....
kız sağlam oluyo mu bende yapiim yaaa kuş yemlerini organize ederim güzel olur.... ıvır zıvırı koymalık süper olur.... bunu bi de kapaklı yapsak misss tozda gitmez....
ooo sende iyi fark ediyormuş... bende 400 gr anca... sabahı tahmin edebiliyorum az çok yani... ama şırtada biliyor kerata :)
ooo uzunmuşsun..... sen fitsindir.... 57 de manken olursun....
oluyo saat 9 dan sonra suda içmiyorum ben... çünkü içersem vücudun atmayacağı tutarsa o suyu artı çıkıyorum sonra da üzülüyorum
Çok ilginç ya azmı uyuyorsun sekiz saat uyursan kesin 900-1 farkeder..ooo sende iyi fark ediyormuş... bende 400 gr anca... sabahı tahmin edebiliyorum az çok yani... ama şırtada biliyor kerata :)
Caklitta kalite onemli zati kilo alcaksamda kaliteli caklitla almayi trcih ederim bende:) kiz benim bayramda hic cikolata yiyesulkm gekmiyo kucukken cok yerdim ondan herhal:)oluyo öyle bak ben neler çektim düşesiye kadar.... yarın 66 görürsem kalp spazmı geçiririm haaa....
yok yememeyi öğrendim... hem de damak gece bile var.. çukulatada kaliteyi severim ööyle dandik falan sevmem yane :)) bu cimriliğimle sen düşün... çukulataya duyduğum saygıyı :))
olmaz onlar evde olmazsa ben işte o zaman mutsuz oluyorum kendimi fakir yalnız terkedilmiş hissediyorum... yemesemde açıyorum dolabı sohbet ediyorum ben onlarla :)) tamm ok keçilerim arada tepişmesin mi yani :))
:) tamam elbise bakcam daha var zaten vermis olurum 3 kilomuda:)Elbiseeeee....
Tamam puanı yazayım ozaman..
Çok ilginç ya azmı uyuyorsun sekiz saat uyursan kesin 900-1 farkeder..
canım bebene muz yedir ishale iyi gelirMenumu yazayim hemen kizlar
sAbah
1 dilim ekmek
Yarim patates hslamasi
ara 1 yesil elma
ogle
1kase mer corba yogurt
aksam
1 ksmase mer cor
4 tane yaprak sarmasi
su 3 lt
spor
1saat yuruyus
muskam dün menümü yazamadım şimdi yazarım dün sabah küçük oğlanın veli toplantısı vardı öğleden sonra da benim meme ve troid ulktrasonu vardı tüm gün hastanedeydim nerdeyse o yüzden akşam pestilim çıkmış vaziyetteydimtoplight
@ebrusonmez
@deryalım
1 martın menüleri lütfen..
topraks canım akşam spor yaptınmı?
İveeeeet oy birliği ile karar verildi.......:) tamam elbise bakcam daha var zaten vermis olurum 3 kilomuda:)
Keçileride uyut kıııız..uykuz düzenim yok evet ... gece alkıp keçilerimi gezdirmem icap ediyo :))
Sonuçlar iyidir umarım kaptancım..günaydınlarrrr
canım bebene muz yedir ishale iyi gelir
muskam dün menümü yazamadım şimdi yazarım dün sabah küçük oğlanın veli toplantısı vardı öğleden sonra da benim meme ve troid ulktrasonu vardı tüm gün hastanedeydim nerdeyse o yüzden akşam pestilim çıkmış vaziyetteydim
Evet canım gayet sağlam oluyor bak ben patates soğan sepeti ile çay tepsisi de yaptım, boyayıp vernikleyince taş gibi oluyokomalardan geldik zaten... vaktiyle jelibon o hariboların enn büyük paketinden yiyip yiyip köpürdüğümü bilirim... midemden köpükler geliyordu ağzıma :)) Allah ım affetsin çok fenaymışım ben.....
kız sağlam oluyo mu bende yapiim yaaa kuş yemlerini organize ederim güzel olur.... ıvır zıvırı koymalık süper olur.... bunu bi de kapaklı yapsak misss tozda gitmez....
ooo sende iyi fark ediyormuş... bende 400 gr anca... sabahı tahmin edebiliyorum az çok yani... ama şırtada biliyor kerata :)
ooo uzunmuşsun..... sen fitsindir.... 57 de manken olursun....
oluyo saat 9 dan sonra suda içmiyorum ben... çünkü içersem vücudun atmayacağı tutarsa o suyu artı çıkıyorum sonra da üzülüyorum
6 ay sonra kontrol dr ben deyim 100 sen de 200 kist var meme de dedi 1 saate yakın meme ultrasonu yaptı ben yüksek risk grubundayım aileden 3 kişi meme maslaktomisi yaptırdı ve kemoterapi aldı öyle olunca açıkcası korkuyorum her gidişimde kötü bişey çıkacak d,ye allaha şükür birşey çıkmadı ama ultrasonun olduğu katta morg ve ameliyathane vardı ameliyatta birisi vefat etmiş yakınları ve kızının çığlıkları hala kulağımda o bekleme sonucu ve sesler bende hiç hayır bırakmadı hastane içinde 1 saat dolaşmam yürüyşten sayılmaz dimiSonuçlar iyidir umarım kaptancım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?