- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.921
tebrik ederim canım
bugünkü artını kafaya takma cuma günü eksi göreceksin eğer kaçamaksız devam edersen
canım bence muhakkak bi uzmanına gitmelisin bu durumun için ve aile geçmişini de anlatmalısın.. Barsak gerçekten en hayati organlardan biri
canım mutfağa dalıp haşlanmış tavuğunu yiyebilirdin yani bence.. haşlanmış tavuktan bişey olmaz
Neden uyumadın gece canım bebiş falan mı varbu anlattıkların benim her gün yaşadığım şeyler valla çok tanıdık geldi
Canım bu kadar sık tartılma bak iyi değil bu kadar sık tartılmak (diyene bakma hiç 3 öğün tartılıyorum ben) ya da tartılırsan bile kafaya takma herşey olmuş olabilir yani önemli olan uzun vadede sonuç ne böyle psikolojin bozulur diyetini sürdüremezsin
çok geçmiş olsun kaptanımm
tebrik ederim Betülne kadar sürede verdin 10 kiloyu
bu arada senin bugün extra dikkat etmen gerekiyor 66'yı görmemek için
kızlar öğletin gene 7 km yürüdüm canım çıktı ama dünün acısını çıkardım
Allah kabul etsin gülümmuska77
Sahur: 1 haş yumurta- 1 bardak süt
iftar: 1 bardak süt -1 kase yoğurt - 1 tatlı kaşığı reçel
1 kase yayla çorbası -5 kaşık bamya- 1 mini turta
Su: 2 litre Spor: 30 dk hafif tampoda yürüyüş
Puanım 2
İnşallah canım..Hadi bakalım gözünaydın. 65,1'i de sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Benim de artık pantalonlarımdan göbegim pırtlamıyor, ama evlenmeden önce aldıgım bi pantalon var, ona girmeyi başardıgım an ben olmuşum dicem
65.9'u gördün ya hemen bitter di mi.. Cık cık cık
Kaptanım umarım ciddi bir durum degildir, bu meme kistleri artık cogu kadının korkulu rüyası maalesef
Girersin sen bu hafta, bi sey kalmamıs muskacık
Rakibem kız nerelerdesin? Sesin solugun cıkmıyor, ozledim seni
Dünkü sporun sana göre az kalmıs, sen normalde kaptırıp giderdin :)
Kızda kafa göz kalmadı ya.eee zevki orda :)) yiyenlerin burnundan getirmiceksek ne işimiz var burda :)) ben 2 parça bitter yedim diye 3 dilim pasta yiyen bağzıkollontai ler bana jillian yaptırdı böbreğem dalağım döküldü ses etmedim :))
Olur canim niye olmasin tok tutuyoMaşallah canım jillian çok zormuş yaa
Yaptıktan sonraki bel ağrısı zor olan. Maşallah diyorum.Saygıyla selamlıyorum.
Hastayı kaybettiikkk
Vahh vahh iyi ama tontiş bi insandı.
Tabii bu konuşmamış halinizmi 170 mesaj okudum yaa. Halada bitmrdi.
Laflara bak yaa
Vayyy sonundaaa
Kocaman kocaman tebriklerrr
Bende iftarda yapsam olur mu? Yoksa 2 saat arayla yenmezse olmuyor mu?
Evet canım bırakmayacağız. Hedefimize gelene kadar bırakmak yok.
36 bedene gireceğizz.Başka yolu yok
Hemen şımarma kız 65.1 olunca birlikte şımarırız
Aaaa
Çok üzüldümmm..
Evet canim daha guzel dururBenim fikrim parça elbiseden se butun bi elbise daha zayıf gösteriyor.
Allah kabul etsin canim orucunudaEvet abiye tarzı daha güzel duruyor.Uzunda gösteriyor hem
Allah kabul etsin gülüm
İnşallah canım..
Kızda kafa göz kalmadı ya.
Kaçtı bu leyleğin boyu ya?atın şu vak vağı yaa.... mor leylek........ işi gücü hava yok uzunmuş yok 36 da oluyomuş yok o beyenmiyomuş.. bu bizi gıcık etmeye gelmiş bence heemuska77
Yazık gencecik..
Ayyy bu neymiş böyle ?????http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tam-362-kilo-verdi.909470/
Kızlar buna bi bakınn. Şaşkınlıktan ölüyorum.Hayatımda gördüğüm en şişman insan teyzemdi..
Kaçtı bu leyleğin boyu ya?
Yazık gencecik..
Ayyy bu neymiş böyle ?????
Kaçtı bu leyleğin boyu ya?
Yazık gencecik..
Ah Seval ah!muskam dün bana kaç puan verdinkaç verdiysen 1 puan olacak benim dünn düzeltiver bi zahmet
menim dün bildirdiğime ek su hiç içmedimakşam 2 dl kızarmış ekmek yedim spor yarım saat yürüyüş (tek puanım )
Allah korusun ya!kızlar öğletin gene 7 km yürüdüm canım çıktı ama dünün acısını çıkardım
bu aradaebrusonmez canım iyi huylu ama kontrol altında heran niyetlerini bozup kötü huylu olabilirlermiş
Yooo hakediyo sadece komik geldi.bırakmaam 3 dilim pasta ne demekk hımmm ne de meeekkkk.... ben tadına bile bakmamışken hemi de o gün....
Tabiki bebeleri boslamamak lazım.insan çocuğuna da dikkat etçek demek ki 15 yaşında bile olsa her şeyini bilicek....
Hoşgeldin kız!hello kizlar :)
ben dondum, nabersiniz bakiyim. Bahar geldi, diyete devam mi?
Valla bende pek bi degisiklik yok, sporla iyice sikilasmak disinda ama kilom hla 59larda zayiflamaliyim uhuhu.
Nisanda en yakin arkimin dugunu var 54-55 gormek istiyorum plis help mee!!!
ay sende mi muskacim, valla ben de bugunden itibaren menulerimi yazacagim :)Tabiki bebeleri boslamamak lazım.
Hoşgeldin kız!
İyi valla devam...
Bi izne ayrıldım listeye dönme cabasindayim
Hadi bakalım bu sefer verelim bitsin yaaa!ay sende mi muskacim, valla ben de bugunden itibaren menulerimi yazacagim :)
bu ara cok uykusuz kaldim ama biraz sorunlarim vs oldu; duzeldi neyse ki artik.
menumu yaziyim:
sabah :
yok
ogle:
sulu kofte
2 yk bulgur pilavi
aksam:
biftekli salata yerim
spor:
6 km yuruyus en az :)
Sorun olmaz tatlım ozledik kız seni önemli bisey olmadı.selam kızlar iki gundur ankaradayım 800 mesaj var gecmisi okumayım idare edin bu seferlik, onemli bisey olduysa bi yazıverin hayrına, bu gece donuyorum eve, nenemin yemekleri yedim, ne durmda kilom bilmiyorumameliyatttan once gormek istedim hemen karar verip geldik ankaraya :) musait olunca yszarım yine optum sizi
selam kızlar iki gundur ankaradayım 800 mesaj var gecmisi okumayım idare edin bu seferlik, onemli bisey olduysa bi yazıverin hayrına, bu gece donuyorum eve, nenemin yemekleri yedim, ne durmda kilom bilmiyorumameliyatttan once gormek istedim hemen karar verip geldik ankaraya :) musait olunca yszarım yine optum sizi
Yanlış hatirlamiyorsam iki haftası var betus..ameliyat ne zaman olmadın mı oldun mu?
168 di galibaKaçtı bu leyleğin boyu ya?
Yazık gencecik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?