Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o saatte su bile içilmezdi .....

3 ay olmuş.... evet yaa bu gün çok riskli aksi gibi çok feci yiyesim var... neyseki şimdilik yulaf ezmemi kemirmekle yetiniyorum :))ama yarın 66 gene de gelebilir....

toplight kaptanım.Geçmiş olsun.Kistler iyi huylu değil mi??
Artış oluyor mu? Bi tedavisi var mı??
kızlar öğletin gene 7 km yürüdüm canım çıktı ama dünün acısını çıkardım
bu arada ebrusonmez canım iyi huylu ama kontrol altında heran niyetlerini bozup kötü huylu olabilirlermiş

Allah kabul etsin gülüm
İnşallah canım..
Kızda kafa göz kalmadı ya.

Olur canim niye olmasin tok tutuyo

atın şu vak vağı yaa.... mor leylek........ işi gücü hava yok uzunmuş yok 36 da oluyomuş yok o beyenmiyomuş.. bu bizi gıcık etmeye gelmiş bence hee muska77
Kaçtı bu leyleğin boyu ya?
Yazık gencecik..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tam-362-kilo-verdi.909470/
Kızlar buna bi bakınn. Şaşkınlıktan ölüyorum.Hayatımda gördüğüm en şişman insan teyzemdi..
Ayyy bu neymiş böyle ?????

Ah Seval ah!
Tamam duzeltirim.

Allah korusun ya!
bırakmaam 3 dilim pasta ne demekk hımmm ne de meeekkkk.... ben tadına bile bakmamışken hemi de o gün....
Yooo hakediyo sadece komik geldi.

insan çocuğuna da dikkat etçek demek ki 15 yaşında bile olsa her şeyini bilicek....
Tabiki bebeleri boslamamak lazım.
Hoşgeldin kız!
İyi valla devam...
Bi izne ayrıldım listeye dönme cabasindayim

Tabiki bebeleri boslamamak lazım.

Hoşgeldin kız!
İyi valla devam...
Bi izne ayrıldım listeye dönme cabasindayim
ay sende mi muskacim, valla ben de bugunden itibaren menulerimi yazacagim :)
bu ara cok uykusuz kaldim ama biraz sorunlarim vs oldu; duzeldi neyse ki artik.

menumu yaziyim:

sabah :
yok

ogle:
sulu kofte
2 yk bulgur pilavi

aksam:
biftekli salata yerim

spor:
6 km yuruyus en az :)

Hadi bakalım bu sefer verelim bitsin yaaa!

selam kızlar iki gundur ankaradayım 800 mesaj var gecmisi okumayım idare edin bu seferlik, onemli bisey olduysa bi yazıverin hayrına, bu gece donuyorum eve, nenemin yemekleri yedim, ne durmda kilom bilmiyorum ameliyatttan once gormek istedim hemen karar verip geldik ankaraya :) musait olunca yszarım yine optum sizi

Sorun olmaz tatlım ozledik kız seni önemli bisey olmadı.

ameliyat ne zaman olmadın mı oldun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…