Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ooo manken hoş geldin

benden de 1 cm kısa
Kızı afaroz edecekler neredeyse tatlım..
bende zayıfım yaaaa ama kendimi tefe koydurmam sismandım ben ama bizim ordek blanche ye uymasın, blanche yi tanıdıgımdan beri kilo vermiyo :)))))))
Amanda zayıfmıymış...
Blanche sıkılaştım diyo kız vuracam o hatunu incecik gezip kilo vermem lazım diyo yaaaa...

hımm önemli dikkat etmek lazım o zaman

Amanda zayıfmıymış...
Blanche sıkılaştım diyo kız vuracam o hatunu incecik gezip kilo vermem lazım diyo yaaaa...
valla blanchecim alınmasın ama ben face de fotolarını gordum, aynı hala, sıkılastıysa da pek belli olmuyo zayıflasınlar azcık, ben 51 olmadan bırakmam bu isin pesini

hoşgeldin tatlım yaa dünki foton neydi öyle tırmanmışsın demirlere esnedin iyice sen sporla

Arkadas arkamdan konusuyosunuz bari etiketleyin, kaçak göcek olmuyo böyle

Kaçtı bu leyleğin boyu ya?
hatırlamıyom :))) uzunmuştu kızmıştık :))
Çok uzun değilmiş be benden bir cm uzun kiymayin ordege
benden de 1 cm kısa
ama muskam morördek benim yarı kilomda yani.. biz yan yana dursak ben 150 gibi kalırım yanında
Siz böyle hatırlamaya devam edin hanımlar, eger aforoz edilmeme engel olacaksa Simdi gercek boyumu tekrar yazma gafletine düsüp şimşekleri üzerime çekemeyecegim, gecmiste bulursanız ne ala Topluca ilgili mesajları alıntılayıp cevabımı vereyim dedim

Aaa Ankara'daysan bana beklerim, ben sana demleyeyim yeşil yeşil çay

Morördek be kız biraz uzun bide az kilosu varya tefe koydular..
Neyse blanche geldi ördek artık yanlız değil....
Aha, yalnız degil miyim? Yaşasın, taşları tek başıma kaldıramıyordum

aşk olsun ciddimi :)
Yok kız takılıyorum sana

bende zayıfım yaaaa ama kendimi tefe koydurmam sismandım ben ama bizim ordek blanche ye uymasın, blanche yi tanıdıgımdan beri kilo vermiyo :)))))))
59'dayım demiş de boy kaç da 59'a cok demis bilemedim Daha ne verecek acaba? :))

Hoş geldinn... Uzun zamndır yoktun.Nereden geldik aklına

Merakta bıraktın bizi annnende olmasa haberimiz olmıcak

Bende 60 olmadan bırakmıycam kız
helal bize beee fit fit olcaz

ankaradayım tatlım ama 21.00 da donuyoruz eskisehire :)
blanche de 160 kusur du ama tam hatırlamıyorum

toplight kaptanım cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…