- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.961
bende zayıfım yaaaaMorördek be kız biraz uzun bide az kilosu varya tefe koydular..
Neyse blanche geldi ördek artık yanlız değil....
Kızı afaroz edecekler neredeyse tatlım..
Amanda zayıfmıymış...bende zayıfım yaaaaama kendimi tefe koydurmam sismandım ben ama bizim ordek blanche ye uymasın, blanche yi tanıdıgımdan beri kilo vermiyo :)))))))
hımm önemli dikkat etmek lazım o zamanSüt ile Beraber Yenmemesi Gereken Yiyecekler
Yasaklanan bir diğer gurup da bugün proteinli gıdalar dediğimiz gıdaların bir arada yenmemesidir. Sütle balığı, sütle yaş peyniri, sütle yumurtayı, sütle yoğurdu yememek gerekir. Sütle hiçbir ekşi gıda beraber yenmez. Süt ve şarabı aynı gün tüketmek de istenmeyen bir durumdur. Özellikle gut hastalığına neden olur.@_simurg_muska77
valla blanchecim alınmasın ama ben face de fotolarını gordum, aynı hala, sıkılastıysa da pek belli olmuyoKızı afaroz edecekler neredeyse tatlım..
Amanda zayıfmıymış...
Blanche sıkılaştım diyo kız vuracam o hatunu incecik gezip kilo vermem lazım diyo yaaaa...
hoşgeldin tatlım yaa dünki foton neydi öyle tırmanmışsın demirlere esnedin iyice sen sporlahello kizlar :)
ben dondum, nabersiniz bakiyim. Bahar geldi, diyete devam mi?
Valla bende pek bi degisiklik yok, sporla iyice sikilasmak disinda ama kilom hla 59larda zayiflamaliyim uhuhu.
Nisanda en yakin arkimin dugunu var 54-55 gormek istiyorum plis help mee!!!
Bende 60 olmadan bırakmıycam kızvalla blanchecim alınmasın ama ben face de fotolarını gordum, aynı hala, sıkılastıysa da pek belli olmuyozayıflasınlar azcık, ben 51 olmadan bırakmam bu isin pesini
Ah ah az sabırlı olsan sende 90lı kilolarda olacaktın cadıama muskam morördek benim yarı kilomda yani.. biz yan yana dursak ben 150 gibi kalırım yanında
Kaçtı bu leyleğin boyu ya?
hatırlamıyom :))) uzunmuştu kızmıştık :))
168 di galiba
Çok uzun değilmiş be benden bir cm uzun kiymayin ordege
Siz böyle hatırlamaya devam edin hanımlar, eger aforoz edilmeme engel olacaksaama muskam morördek benim yarı kilomda yani.. biz yan yana dursak ben 150 gibi kalırım yanında
Aaa Ankara'daysan bana beklerim, ben sana demleyeyim yeşil yeşil çayselam kızlar iki gundur ankaradayım 800 mesaj var gecmisi okumayım idare edin bu seferlik, onemli bisey olduysa bi yazıverin hayrına, bu gece donuyorum eve, nenemin yemekleri yedim, ne durmda kilom bilmiyorumameliyatttan once gormek istedim hemen karar verip geldik ankaraya :) musait olunca yszarım yine optum sizi
Aha, yalnız degil miyim? Yaşasın, taşları tek başıma kaldıramıyordumMorördek be kız biraz uzun bide az kilosu varya tefe koydular..
Neyse blanche geldi ördek artık yanlız değil....
Yok kız takılıyorum sanaaşk olsun ciddimi :)
59'dayım demiş de boy kaç da 59'a cok demis bilemedimbende zayıfım yaaaaama kendimi tefe koydurmam sismandım ben ama bizim ordek blanche ye uymasın, blanche yi tanıdıgımdan beri kilo vermiyo :)))))))
Ooooo güzel eksiler gör bacım..Kizlar menum
sabah
2 dilim tb ekmk
1 haslanm8s yumurta
1dilim peynir
salatslik domates
12.30 ayran asi
14.30 ayean asi
16.30 ayran asi dahada yemiycem
su 2lt daha iciyrm
spor 30 dk yuruyus
Bulamam sandın demiiiii1.72Ama dövmeyin ne olur. Ben mayıs ayında hamilelik düsünüyorum, o yuzden verebildigim kadar vereyim ki hamilelikte zaten alacagım baya
Geçmiş olsun kaptanım.Umarım hep zararsız olurlar.kızlar öğletin gene 7 km yürüdüm canım çıktı ama dünün acısını çıkardım
bu aradaebrusonmez canım iyi huylu ama kontrol altında heran niyetlerini bozup kötü huylu olabilirlermiş
Teşekkür ederim.Allah kabul etsin gülüm
Teşekkür ederim canımAllah kabul etsin canim orucunuda
Hoş geldinn... Uzun zamndır yoktun.Nereden geldik aklınahello kizlar :)
ben dondum, nabersiniz bakiyim. Bahar geldi, diyete devam mi?
Valla bende pek bi degisiklik yok, sporla iyice sikilasmak disinda ama kilom hla 59larda zayiflamaliyim uhuhu.
Nisanda en yakin arkimin dugunu var 54-55 gormek istiyorum plis help mee!!!
Merakta bıraktın bizi annnende olmasa haberimiz olmıcakselam kızlar iki gundur ankaradayım 800 mesaj var gecmisi okumayım idare edin bu seferlik, onemli bisey olduysa bi yazıverin hayrına, bu gece donuyorum eve, nenemin yemekleri yedim, ne durmda kilom bilmiyorumameliyatttan once gormek istedim hemen karar verip geldik ankaraya :) musait olunca yszarım yine optum sizi
helal bize beee fit fit olcazBende 60 olmadan bırakmıycam kız
ankaradayım tatlım ama 21.00 da donuyoruz eskisehire :)Arkadas arkamdan konusuyosunuz bari etiketleyin, kaçak göcek olmuyo böyle
Siz böyle hatırlamaya devam edin hanımlar, eger aforoz edilmeme engel olacaksaSimdi gercek boyumu tekrar yazma gafletine düsüp şimşekleri üzerime çekemeyecegim, gecmiste bulursanız ne ala Topluca ilgili mesajları alıntılayıp cevabımı vereyim dedim
Aaa Ankara'daysan bana beklerim, ben sana demleyeyim yeşil yeşil çay
Aha, yalnız degil miyim? Yaşasın, taşları tek başıma kaldıramıyordum
Yok kız takılıyorum sana
59'dayım demiş de boy kaç da 59'a cok demis bilemedimDaha ne verecek acaba? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?