Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar öğletin gene 7 km yürüdüm canım çıktı ama dünün acısını çıkardım
bu arada @ebrusonmez canım iyi huylu ama kontrol altında heran niyetlerini bozup kötü huylu olabilirlermiş
Geçmiş olsun kaptanım. Aman takip et ne olur ne olmaz. Gerçi ben korkmuyorum bu rahatsızlıktan artık uygun tedavileriyle çok çabuk iyileştiriyorlar. Ama tedbirsiz olmaz.

Geçmişi okurken aklıma takıldı sütle yoğurdu beraber yemeyin demişsiniz.
Ama biz ev yoğurdumuzu hatta süzme olunca taa tatlı.. Üzerine süt ekleyip yeriz. Çok severim. Zararlı demişsinizde..
Ananemler onların ananenleri bizim köyde yoğurt sütsüz getirilmez sofraya. Maşaallah yaşlılarımızın da ömrü hep sağlıklı ve uzundur. inanmak istemiyorum zararına Hiç işime gelmedi çok seviyorum tadını ama yaaa

Onu nilsub dedi canım bende ilk defa duydum..

Süt ile Beraber Yenmemesi Gereken Yiyecekler
Yasaklanan bir diğer gurup da bugün proteinli gıdalar dediğimiz gıdaların bir arada yenmemesidir. Sütle balığı, sütle yaş peyniri, sütle yumurtayı, sütle yoğurdu yememek gerekir. Sütle hiçbir ekşi gıda beraber yenmez. Süt ve şarabı aynı gün tüketmek de istenmeyen bir durumdur. Özellikle gut hastalığına neden olur.@_simurg_ muska77

ooo manken hoş geldin

Çok uzun değilmiş be benden bir cm uzun kiymayin ordege

benden de 1 cm kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…