- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.941
Çok uzun değilmiş be benden bir cm uzun kiymayin ordege168 di galiba
Yanlış hatirlamiyorsam iki haftası var betus..
Yok ananesinin yemeklerini ozlemis.heee ben ameliyat oldu ondan yok burlarda sanıyom...
aksam varayım evime yarın yine sizinleyim :) sizi kim gıcık ettti kıız anlamadım bu boy muhabbetiniSorun olmaz tatlım ozledik kız seni önemli bisey olmadı.
17 marttaameliyat ne zaman olmadın mı oldun mu?
Morördek be kız biraz uzun bide az kilosu varya tefe koydular..aksam varayım evime yarın yine sizinleyim :) sizi kim gıcık ettti kıız anlamadım bu boy muhabbetini
17 martta
atlama her şeye....
aşk olsun ciddimi :)Ben onun yüzünden artık kacamaklarımla ilgili bi sey demeye korkar oldum
Geçmiş olsun kaptanım. Aman takip et ne olur ne olmaz. Gerçi ben korkmuyorum bu rahatsızlıktan artık uygun tedavileriyle çok çabuk iyileştiriyorlar. Ama tedbirsiz olmaz.kızlar öğletin gene 7 km yürüdüm canım çıktı ama dünün acısını çıkardım
bu arada @ebrusonmez canım iyi huylu ama kontrol altında heran niyetlerini bozup kötü huylu olabilirlermiş
OnuGeçmişi okurken aklıma takıldı sütle yoğurdu beraber yemeyin demişsiniz.
Ama biz ev yoğurdumuzu hatta süzme olunca taa tatlı.. Üzerine süt ekleyip yeriz. Çok severim. Zararlı demişsinizde..
Ananemler onların ananenleri bizim köyde yoğurt sütsüz getirilmez sofraya. Maşaallah yaşlılarımızın da ömrü hep sağlıklı ve uzundur. inanmak istemiyorum zararınaHiç işime gelmedi çok seviyorum tadını ama yaaa
17 sinde demişti galiba..Yanlış hatirlamiyorsam iki haftası var betus..
zararlı derken yoğurdun içindeki bakteriler sütü kesiyor yoğurt yapmak için şişkinlik yapar rahatsız eder yoksa başka bişey yok yani:)Onunilsub dedi canım bende ilk defa duydum..
ama oda kaşınıyor uzunum diye :)Çok uzun değilmiş be benden bir cm uzun kiymayin ordege
tamam o zaman. Bana zararları yok uğraşsın onlarzararlı derken yoğurdun içindeki bakteriler sütü kesiyor yoğurt yapmak için şişkinlik yapar rahatsız eder yoksa başka bişey yok yani:)
afiyet olsun o zaman sana....tamam o zaman. Bana zararları yok uğraşsın onlar
hello kizlar :)
ben dondum, nabersiniz bakiyim. Bahar geldi, diyete devam mi?
Valla bende pek bi degisiklik yok, sporla iyice sikilasmak disinda ama kilom hla 59larda zayiflamaliyim uhuhu.
Nisanda en yakin arkimin dugunu var 54-55 gormek istiyorum plis help mee!!!
Çok uzun değilmiş be benden bir cm uzun kiymayin ordege
hahahah yaşa sen uzunu diye dolanıyor ortalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?