- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.321
Bence iyi kaptanım.Akşamkiler olmasaymış daha iyiymiş ama sonuçta doğal şeyler.Aşırıda etkilemez diye düşünüyorum.menüm
sabah 1,5 dilim ekmek
yumurta
peynir domates
öğle
1 kepce çorba
1/2 tabak güveç
ara
1 yemek kaşığı yaban mersini
akşam
2 kaşık güveç
1 kaşık pilav
salata yoğurt
facia kısmı
1,5 kuru incir
1 çay kaşığı tahin pekmez
su 2,5 lt
spor
50 zıplama
105 squat
15 dk yürüyüş
1 mil henüz yapmadım
puanım 1 bencemuska77 sence kaç
Valla ben bugunu sporsuz kapatacagım kaptanım. Gün icinde yürüyüs yaptım ama 30 dk olmadı sanırım, hiç saymadım da.. 20-25 dk olmustur en fazlamavişim bende merak etmiştim seni iyi olda ama arada ığra
ördeğim benimde hiç halim yok sadece 15 dk yürüdüm 105 squatla leslie 1 mil yapmak istiyom ama bilmiyom bugün akşama kadar iyi idi menüm ama akşam cozuttum neyse menümde görürsünüz
mavişim bende merak etmiştim seni iyi olda ama arada ığra
ördeğim benimde hiç halim yok sadece 15 dk yürüdüm 105 squatla leslie 1 mil yapmak istiyom ama bilmiyom bugün akşama kadar iyi idi menüm ama akşam cozuttum neyse menümde görürsünüz
menüm
sabah 1,5 dilim ekmek
yumurta
peynir domates
öğle
1 kepce çorba
1/2 tabak güveç
ara
1 yemek kaşığı yaban mersini
akşam
2 kaşık güveç
1 kaşık pilav
salata yoğurt
facia kısmı
1,5 kuru incir
1 çay kaşığı tahin pekmez
su 2,5 lt
spor
50 zıplama
105 squat
15 dk yürüyüş
1 mil henüz yapmadım
puanım 1 bencemuska77 sence kaç
bu arada yeme işi 5.30 da bitti
muska77
Sabah 1 bardak limonlu ılık su, 1 kuru incir, 1 ceviz ici
Kahvaltı: 1 haslanmıs yumurta, domates, salatalık, 1 kk beyaz peynir, 2 dilim kadar kepekli ekmek, 4 yesil zeytin, 1 cay kasıgı bal ve tereyagı
Ogle: 1 kase ezogelin corbası, 1 tabak yogurtlu ıspanak, 1 kase salata,1 kücük dilim ekmek
Ara: 1 probiyotik yogurt ve 1 yulaflı muzlu kurabiye
Aksam: 3 yk yulaf, 1 kucuk muz ve biraz süt ile lapa yapıp yedim. Bi de 1 fincan yarım yaglı süt içtim
Su: 2 lt
Spor: gün icinde yürüyüsler yaptım ama max 20-25 dk eder, bugunluk sporumdan kesin puanı
1 fincan yeşil çay içtim, birazdan da icerim 1 fincan daha
Bak hemen atlamıs bi piranha :))kurabiye nasıldı güzelmiydi bize kurabiye yeme duygusunu anlatsana :)
Bak hemen atlamıs bi piranha :))
Yulaf kepegi ve muz var icinde sadece, normal kurabiye degil yani :) Diyete uygun oldugu icin yaptım. Muz biraz tat verse de genel olarak tatsız tuzsuz bi sey
Bu anlattıgım sekilde şu anda da yiyebilirsin ki?zayıfliim ben de yicem ki....
bizde seni seviyoz kiiCanim bu haftalik boyle oldu affedin lütfen. İs yerinde islerfen evde islerden birde hasyane falan derken firsat bulamiyorum yazmak icin. Sizleri seviyorum.
zaten yemekten sonra sı facia günlerdir tatlı yemiyotdum çok suçlu hissettim krndimiBence iyi kaptanım.Akşamkiler olmasaymış daha iyiymiş ama sonuçta doğal şeyler.Aşırıda etkilemez diye düşünüyorum.
kahvaltıda bile yememki ben çocuklar için yapmıştım şeytana ıydumhadi hadi 1 mil leslie yapılır :)
tahin pekmez sağlıklı ama kahvaltıda tercih et ayrıca menün gayet güzel....
aferim...
Bu anlattıgım sekilde şu anda da yiyebilirsin ki?
bizde seni seviyoz kii
zaten yemekten sonra sı facia günlerdir tatlı yemiyotdum çok suçlu hissettim krndimi
kahvaltıda bile yememki ben çocuklar için yapmıştım şeytana ıydum
Şeytana uymak dedigin böyle olsun kaptanımkahvaltıda bile yememki ben çocuklar için yapmıştım şeytana ıydum
Tarcın da olabilir aslında tat vermesi icin, bidahakine öyle yapayım bari. Ben tatlısız pek yapamıyorum da o yüzden her türlü kucuk fırsatı degerlendiriyorumtııııı yimezler :) ilerde tatlı krizim tutarsa değerlendiririm bu fikri... şu an hiiiiiç istemiyorum bile........
Şeytana uymak dedigin böyle olsun kaptanımBen şeytana uyunca pek hoş şeyler çıkmıyor ortaya
Tarcın da olabilir aslında tat vermesi icin, bidahakine öyle yapayım bari. Ben tatlısız pek yapamıyorum da o yüzden her türlü kucuk fırsatı degerlendiriyorum
betüşüm seni mi kırcam 1 mili yaptım üstüne de 20 üçgen yaptımtam uyulcak şey bulmuşun sen uy imama....
Bana yedirip geccen beni dimi:)))Azıcık bişey etmez. Cuma günü yersin.Akşama da yoğurt dengeler.
Evet o da mantıklıymısmuzun üstüne kakao serpip yiyebiliirsiniz demişti şu sayarak ye diyen diyetisyen....ayşe bilmemneydi adı....
Cidden persembe aksamına hic yakısmayan bir menü. Yarın eksi çıkmazsan hiiiiiç ağlamaHiç iyi bir menü vermicem şimdi. Hele bide perşembe günü yapılmayacak iş yaptım. Regle sığıncam ama resmen doymak bilmedim
Kahvaltı
2 yumurtadan peynirli omlet
Öğle
Tavuklu salata
Akşam
İşte olay burda başlıyor.
Turşu ve kıymalı makarna. dolu dolu bi tabaktı hemde:/
Ve salata
Spor:1 saat yürüyüş
Birazdan 30 dk kadar hulahoop çevircem suçumu affettirmez ama hiç yoktan iyidir.
Su: 2.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?