Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence iyi kaptanım.Akşamkiler olmasaymış daha iyiymiş ama sonuçta doğal şeyler.Aşırıda etkilemez diye düşünüyorum.

Valla ben bugunu sporsuz kapatacagım kaptanım. Gün icinde yürüyüs yaptım ama 30 dk olmadı sanırım, hiç saymadım da.. 20-25 dk olmustur en fazla
Bence menünde cok asırı facia da yok, kuru incir pekmez karbonhidrat olsa da asırı saglıksız seyler degil, o yüzden bi günden bi sey olmaz diye düsünüyorum

muska77
Sabah 1 bardak limonlu ılık su, 1 kuru incir, 1 ceviz ici

Kahvaltı: 1 haslanmıs yumurta, domates, salatalık, 1 kk beyaz peynir, 2 dilim kadar kepekli ekmek, 4 yesil zeytin, 1 cay kasıgı bal ve tereyagı

Ogle: 1 kase ezogelin corbası, 1 tabak yogurtlu ıspanak, 1 kase salata,1 kücük dilim ekmek

Ara: 1 probiyotik yogurt ve 1 yulaflı muzlu kurabiye

Aksam: 3 yk yulaf, 1 kucuk muz ve biraz süt ile lapa yapıp yedim. Bi de 1 fincan yarım yaglı süt içtim

Su: 2 lt

Spor: gün icinde yürüyüsler yaptım ama max 20-25 dk eder, bugunluk sporumdan kesin puanı

1 fincan yeşil çay içtim, birazdan da icerim 1 fincan daha

hadi hadi 1 mil leslie yapılır :)

tahin pekmez sağlıklı ama kahvaltıda tercih et ayrıca menün gayet güzel....

bu arada yeme işi 5.30 da bitti

aferim...

kurabiye nasıldı güzelmiydi bize kurabiye yeme duygusunu anlatsana :)

kurabiye nasıldı güzelmiydi bize kurabiye yeme duygusunu anlatsana :)
Bak hemen atlamıs bi piranha :))
Yulaf kepegi ve muz var icinde sadece, normal kurabiye degil yani :) Diyete uygun oldugu icin yaptım. Muz biraz tat verse de genel olarak tatsız tuzsuz bi sey

Canim bu haftalik boyle oldu affedin lütfen. İs yerinde islerfen evde islerden birde hasyane falan derken firsat bulamiyorum yazmak icin. Sizleri seviyorum.
bizde seni seviyoz kii
Bence iyi kaptanım.Akşamkiler olmasaymış daha iyiymiş ama sonuçta doğal şeyler.Aşırıda etkilemez diye düşünüyorum.
zaten yemekten sonra sı facia günlerdir tatlı yemiyotdum çok suçlu hissettim krndimi
hadi hadi 1 mil leslie yapılır :)

tahin pekmez sağlıklı ama kahvaltıda tercih et ayrıca menün gayet güzel....

aferim...
kahvaltıda bile yememki ben çocuklar için yapmıştım şeytana ıydum

kahvaltıda bile yememki ben çocuklar için yapmıştım şeytana ıydum
Şeytana uymak dedigin böyle olsun kaptanım Ben şeytana uyunca pek hoş şeyler çıkmıyor ortaya
tııııı yimezler :) ilerde tatlı krizim tutarsa değerlendiririm bu fikri... şu an hiiiiiç istemiyorum bile........
Tarcın da olabilir aslında tat vermesi icin, bidahakine öyle yapayım bari. Ben tatlısız pek yapamıyorum da o yüzden her türlü kucuk fırsatı degerlendiriyorum

muzun üstüne kakao serpip yiyebiliirsiniz demişti şu sayarak ye diyen diyetisyen....ayşe bilmemneydi adı....

Hiç iyi bir menü vermicem şimdi. Hele bide perşembe günü yapılmayacak iş yaptım. Regle sığıncam ama resmen doymak bilmedim

Kahvaltı
2 yumurtadan peynirli omlet

Öğle
Tavuklu salata

Akşam
İşte olay burda başlıyor.
Turşu ve kıymalı makarna. dolu dolu bi tabaktı hemde:/
Ve salata

Spor:1 saat yürüyüş
Birazdan 30 dk kadar hulahoop çevircem suçumu affettirmez ama hiç yoktan iyidir.

Su: 2.5 lt

muzun üstüne kakao serpip yiyebiliirsiniz demişti şu sayarak ye diyen diyetisyen....ayşe bilmemneydi adı....
Evet o da mantıklıymıs
Cidden persembe aksamına hic yakısmayan bir menü. Yarın eksi çıkmazsan hiiiiiç ağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…