Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaça kadar çıkmıştın şekerim sen bakalım benim niyetim 1 ayı tamamlamak

şu an 4. takımla % lerimiz eşit ama belki ebru ilerleyen saatlerde 100 gr dahi verse 2. oluruz

en çok 78 dim düşün aç çıplak halim bu.... 1-2 kg fazla sı da oldu da o zamanlar tartılmıyodum.... sonra geçen ocak ayında diyetisyene gittim bi dünya para verdim 70 e kadar indim... sonra para yetiştirememeye başlayınca bıraktım ve geri aldım....76 ya çıktım sonra 4. takımda 68 e indim sonra takım bayramda dağalınca bende bıraktım diyeti :) tekrar 75,9 oldum ve kendim yapayım dedim tek başıma kendi sayfamda yazarkene muska beni tuttu getirdi buraya... bakın bayramdan sonra dağalacaksanız bana haber verin ben etkileniyorum :) psikolojimi bozmayın benim :))

Kimse bi yere gitmiyoda Kaptanın sorduğu squatta en son kaça kadar çıktığın

Ayyyy bende pek severim kolaliya bayilirim:)))) esimde dun almis bana diyoki benzin solmus azcik sundan ye yemem dedim tarti gunu var sabah ye dedi aldim sakladim valla yemedim daha))

tııı yeme cidden direk kilo yapıyormuş sığır jelatininden yapılıyormuş vs vs.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…