- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.681
Afiyet olsun hayatım.Bana arkadaşlık mı edicenn.Sbende varim bende ben bugunnnnnn iyice doyurdum karnimi yarinda oruc tutcam simdiden depoladim ohhh be gozumde doydu karnimda sabahta yedimmmm ohhh sefam olsun:))))))
Heee bak öyle deneyeyim.Kıız soyun dökün cıscıbıl tartıl....
Canım bugunu de normal diyet günü gibi gecireyim dedim, yarın sabah da olmaz ama pazar sabahına yiyecegimKız bugun haketmiştin yeseydin ya
Sen sus cahil tanıman sen onları
Sen daha şabanı tanımıyon
Bana müsade o zamn2 zıpla wc'ye git kız, iner o
Allah sana ne diyeyim giyinikmi tartılıyon..Heee bak öyle deneyeyim.
Eksi olmadan gelmeBana müsade o zamn
Hımmm...Bari simitten vaz geç o zamnCanım bugunu de normal diyet günü gibi gecireyim dedim, yarın sabah da olmaz ama pazar sabahına yiyecegimCunkum yarın aksam bi arkadasa davetliyiz, kacamakların âlâsını yapıcam
İç çamaşırlarla tartılıyom.Ama onlarıda çıkarayım bariAllah sana ne diyeyim giyinikmi tartılıyon..
TamamEksi olmadan gelme
Bakalım yarın akşamki performansıma baglıHımmm...Bari simitten vaz geç o zamn
Valla ne yap et 59,9 ol ikinci olacaz sayende gerekirse saçını kesHımmm...Bari simitten vaz geç o zamn
kaça kadar çıkmıştın şekerim sen bakalım benim niyetim 1 ayı tamamlamak
şu an 4. takımla % lerimiz eşit ama belki ebru ilerleyen saatlerde 100 gr dahi verse 2. oluruz
Bize hergun bayramda cuma da milli bayramimiz olsunnn:)))))Afiyet olsun cumaları bayram ilan ediyoruuum
Kızzz yeminlen seni elimdesopa kovalarımm.
65 olmadan nefes bile almak yasak sannnaaaa
Kimse bi yere gitmiyoda Kaptanın sorduğu squatta en son kaça kadar çıktığınen çok 78 dim düşün aç çıplak halim bu.... 1-2 kg fazla sı da oldu da o zamanlar tartılmıyodum.... sonra geçen ocak ayında diyetisyene gittim bi dünya para verdim 70 e kadar indim... sonra para yetiştirememeye başlayınca bıraktım ve geri aldım....76 ya çıktım sonra 4. takımda 68 e indim sonra takım bayramda dağalınca bende bıraktım diyeti :) tekrar 75,9 oldum ve kendim yapayım dedim tek başıma kendi sayfamda yazarkene muska beni tuttu getirdi buraya... bakın bayramdan sonra dağalacaksanız bana haber verin ben etkileniyorum :) psikolojimi bozmayın benim :))
Az önce aklıma geldi yaaaValla ne yap et 59,9 ol ikinci olacaz sayende gerekirse saçını kes
Ayyyy bende pek severim kolaliya bayilirim:)))) esimde dun almis bana diyoki benzin solmus azcik sundan ye yemem dedim tarti gunu var sabah ye dedi aldim sakladim valla yemedim daha))
Kız resmen yok olmuşşş..
Yazıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?