- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.721
Umarım gönlünce olurBayramda mutlu oluyozda ondan gerci ben kac bayramdir kotu gecirdim bayramlari....bayramdan nefret etcek dereceye getirdiler bakalim bu bayram nasil gecicek
ibeSaç kurtarmazsa biraz bacaklardan keserizz
Mmmmm kac kurgar kendini muska yiycek valla seni sacta kurtarmazsa:)Saç kurtarmazsa biraz bacaklardan keserizz
Nayıırrr kesememmmm..Haydi ebru haydi ebru haydiiii
Kes saçını kes saçını şimdiiiii
Hunimi getirin...
Allahtan yanlızım çok güldüm biri olsa deli olduğumu anlardı mazallah..
mdGonlumde bayrama dair hicbisey kalmadi canim ins guzel gecer herkes icinUmarım gönlünce olur
Amaaan şaka be iç çamaşırlarını çıkarınca görecen zaten 59,9u eminim ben.Nayıırrr kesememmmm..
Onlar benim evlatlarım sayılırlar.Bu yaşa kadar buyuttüm besledim.
HahahaahhRak
ibe
Mmmmm kac kurgar kendini muska yiycek valla seni sacta kurtarmazsa:)
Nayıırrr kesememmmm..
Onlar benim evlatlarım sayılırlar.Bu yaşa kadar buyuttüm besledim.
Bendee :))Amaaan şaka be iç çamaşırlarını çıkarınca görecen zaten 59,9u eminim ben.
Seni kim hayatttan soğuttuGonlu
mdGonlumde bayrama dair hicbisey kalmadi canim ins guzel gecer herkes icin
Açlık tetikliyorsa demekebruş kısmen normaldi onu da kaybettik :))
GörüşürüzzGuzel nazik kibar bi okadarda deli hatunlar ben kacar biraz yarim saate yine gelirimmm kendinize cici bakin:)))
Ananemin bir lafı var ama buraya yazarsam ya kazen yada mune beni banlar en az bir hafta..Bendee :))
Ama hani 59.8 defena olmaz dı
Baş baaaş..Guzel nazik kibar bi okadarda deli hatunlar ben kacar biraz yarim saate yine gelirimmm kendinize cici bakin:)))
Ananemin bir lafı var ama buraya yazarsam ya kazen yada mune beni banlar en az bir hafta..
Baş baaaş..
Evlendigimden beri esimin ailesiyle bayramlarda hep bi kavga gurultumuz oldu oyuzden bayram yaklasirken bile korkuyorum yine ne cikcak diyeSeni kim hayatttan soğuttu
Az sonra çatlayacam gülmekten
Merak ettiydim kızz..Ananemin bir lafı var ama buraya yazarsam ya kazen yada mune beni banlar en az bir hafta..
Baş baaaş..
He gi azcik deyiver bemde takildim kaldim sizeAnanemin bir lafı var ama buraya yazarsam ya kazen yada mune beni banlar en az bir hafta..
Baş baaaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?