- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.661
Vooaavvv3.Takım ortalaması : % 0,921
Demiştim sizeeee! Utanmasalar 1 yapacaklarmıs ortalamayı
şu an 4. takımla % lerimiz eşit ama belki ebru ilerleyen saatlerde 100 gr dahi verse 2. oluruz
Götürür tosunumGeçen Teke Tek de pastaları gömüyodu valla.
Kızzz yeminlen seni elimdesopa kovalarımm.bu gün de bitter yedim çok pişmanım yeaaa
Bende iftarda yerimm kııızzo zaman yarına başlıyoruz kahvaltı hiç önemli değil, o gidiyo zaten cozutmadıktan sonra.... bende zaten yumurta yerim dicektim :))
Ayyyy bende pek severim kolaliya bayilirim:)))) esimde dun almis bana diyoki benzin solmus azcik sundan ye yemem dedim tarti gunu var sabah ye dedi aldim sakladim valla yemedim dahadiş olan var solucan var solucanları ağzımdan sarkıtırdım dişleri takıp ayna karşısında gülme krizine girerdim :)) ey gidi günler....
Yok kız onlar cesetlerini yakıyorlarr..Aşkolsun o Rusları Ukraynalıları gömüyolar da beni mi gömemeyecekler
Gelip gidip tartılıyorum ama oynamıyor.ebrusonmez
Kıııız ebru hopla zıpla bişeyler yap 59,9 ol çabuuuuukkkk...
Tabii siz çekiştirin rakibemiiiHee tamam o zaman..
Olaar..
Anaaam kızlar yakalandık vak vaka
Kız resmen yok olmuşşş..
Kız bugun haketmiştin yeseydin yaBu haftaki simidimi yemedim farkındaysanız
Kıız soyun dökün cıscıbıl tartıl....Gelip gidip tartılıyorum ama oynamıyor.
Vayy hain tartıı vayyy
Yaa bunlar kimki???Ben bayılırım İlber Hocaya bide yanındaki Celal Hoca varya çok tatlı anlatıyorlar en sıkıcı seyi bile..
Afiyet olsun cumaları bayram ilan ediyoruuumSbende varim bende ben bugunnnnnn iyice doyurdum karnimi yarinda oruc tutcam simdiden depoladim ohhh be gozumde doydu karnimda sabahta yedimmmm ohhh sefam olsun:))))))
ayy inşallahhhh kaptanımm.kaça kadar çıkmıştın şekerim sen bakalım benim niyetim 1 ayı tamamlamak
şu an 4. takımla % lerimiz eşit ama belki ebru ilerleyen saatlerde 100 gr dahi verse 2. oluruz
Sen sus cahil tanıman sen onlarıYaa bunlar kimki???
Tv cahiliyim yaa
Kizzz kedi uzanamadigi ete mindar dermis:))) seninkide o hesap:))))aaaaa sen bilmiyon mu zaten kızz bizde derler uzun tavuk kart bodur tavuk piliç görünür
2 zıpla wc'ye git kız, iner oGelip gidip tartılıyorum ama oynamıyor.
Vayy hain tartıı vayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?