- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.641
Hey masallah öncelikle
ölme kızz sonra ankaradaki simitçiler batarHey masallah öncelikle
Sonralıkla da bu kız nasıl link verebiliyor da ben gecen gün beceremedim
Beni korkuttular hatta yok hesabın kitlerler 1 gün diye. Cık cık cık torpilli Betüş
Ne kadar cahilim, keşke ölsem
Ben de sizleri seviyorum şekerlerim, kızmıom zaten hoşuma gidiyoCanım vak vakcım seni seviyoruzda takılıyoruz kıııız
Bu haftaki simidimi yemedim farkındaysanızölme kızz sonra ankaradaki simitçiler batar
ee yarın kaçmaz deseneBu haftaki simidimi yemedim farkındaysanız
Dimi neyse ya sevgiden sevgiden..Şekerim benden kacacagınızı mı sandınız, 500 kusur mesaj varken bile yakalamıs insanım, bunları mı göremicem
İlber Hocam? Sendemi zayıflamak istiyon yaw...Hey masallah öncelikle
Sonralıkla da bu kız nasıl link verebiliyor da ben gecen gün beceremedim
Beni korkuttular hatta yok hesabın kitlerler 1 gün diye. Cık cık cık torpilli Betüş
Ne kadar cahilim, keşke ölsem
Dimi neyse ya sevgiden sevgiden..
İlber Hocam? Sendemi zayıflamak istiyon yaw...
Yarın sabah da yemicem de pazara insallahee yarın kaçmaz desene
Evet onun da kilo vermesi lazım ya, onu temsilen burdayımİlber Hocam? Sendemi zayıflamak istiyon yaw...
Geçen Teke Tek de pastaları gömüyodu valla.Yarın sabah da yemicem de pazara insallah
Evet onun da kilo vermesi lazım ya, onu temsilen burdayım
helal vallahi
hep öyle kurabiye yiyiyor her programda yayılıyor birde çok rahat bi adam ama bazen ne dediğini anlayamıyorum...Geçen Teke Tek de pastaları gömüyodu valla.
baktın mı ne yemiş aaaayyyyy kilo ne çirkin duruyor gerçektenevet neler yediğine bakıp kopya çekelim....
hep öyle kurabiye yiyiyor her programda yayılıyor birde çok rahat bi adam ama bazen ne dediğini anlayamıyorum...
hep öyle kurabiye yiyiyor her programda yayılıyor birde çok rahat bi adam ama bazen ne dediğini anlayamıyorum...
Ben bayılırım İlber Hocaya bide yanındaki Celal Hoca varya çok tatlı anlatıyorlar en sıkıcı seyi bile..ben seviyom onu ama yaa :) doğal yani rol kesmiyo olduğu gibi :))
Hadi bakalım sen iyi alıştın kilo vermeyeÖyle oldu hahaa tartılar bile duramadı irademin karşısında vazgeçtiler:)
solucan doğal protein ....
Yedik kafayı açlıktannn...Ben bayılırımmmm.
Vee yedim bile çok mutluyum oh be doydum..
Bende varım
Kızlar farkındamısınız bizim takım deli mıknatısı gibi yaa
kaça kadar çıkmıştın şekerim sen bakalım benim niyetim 1 ayı tamamlamakyok bir ayı tamamlayamadım araya grip girince bıraktım... gene başlıyim diyorum bu akşam.....
iyi 69,4 ü gördünse kapıdadır o... kaçamak fikrini unut bence bir süre.... çaklıtıda eşine mi yedirirsin naparsın bilmem birine kakala....
4. takım yazmıs ortak alana, baya iyiler yalnıııız
Hadi bakalım insallah görürsün :)
şu an 4. takımla % lerimiz eşit ama belki ebru ilerleyen saatlerde 100 gr dahi verse 2. oluruz
Sendeher öğün farklı bi çorba yaparsın.Evet ya herkes ayrı bi alem
btlbetul ben corba olayına katılamam sanırım, 2 gün aynı seyi yemek hic bana göre degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?