Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben yedim rahatladım gerisini siz düşünün :)))
Valla bende pizza yedim sabah esim gecen soyledi bende buzluga attim cuma yerim diye sabah yedim:))) oglende cigkofte yaptim oglumla yaparken yedik bi guzel:)) ohhh tabi heryeri batirdi oglum bi tavana yapistirmadigi kaldi kofteleri:)

mart geldi ya sendeki rahatlık ondan

mart gelmiş neyime :))) yarim mi var sanki.... yazın daha bi acıklı oluyo millet kırlarda çayırlarda alt alta üst üste ben beeeleee ellerimi arkamda bağlıyom geziniyom yaşlı neneler gibi...... yapayalnız.......

yapayalnız bir sondur yaklaştığım
akar gider hayallerim boz bulanık
bu sensiz akşamlarda arama beni
bıraktığın yerde değilim artık...........

kimin şiiriydi laa bu kalmış aklımda :))

Valla bende pizza yedim sabah esim gecen soyledi bende buzluga attim cuma yerim diye sabah yedim:))) oglende cigkofte yaptim oglumla yaparken yedik bi guzel:)) ohhh tabi heryeri batirdi oglum bi tavana yapistirmadigi kaldi kofteleri:)

aaa asıl tavanda denenir o :)))

diş olan var solucan var solucanları ağzımdan sarkıtırdım dişleri takıp ayna karşısında gülme krizine girerdim :)) ey gidi günler....

ay benimde favorim solucan

harbiden yaa btlbetul cevap bekleniyor sen nasıl link paylaştın kız

ben de bu morordek kızımızı korkuttum da korkuttum

@ebrusonmez
Kıııız ebru hopla zıpla bişeyler yap 59,9 ol çabuuuuukkkk...

Kıız soyun dökün cıscıbıl tartıl....

Valla ne yap et 59,9 ol ikinci olacaz sayende gerekirse saçını kes

Amaaan şaka be iç çamaşırlarını çıkarınca görecen zaten 59,9u eminim ben.

şaka yaaa diyo ama gene de vazgeçmiyo

:))) bunu ilk duyduğumda gözlerim yerinden fırtladıydı yaşlı başlı teyze söylemişti kalmıştım öyle :))))

ay ben de kıpkırmızı da değil mosmor olmuştum resmen bi abladan duymuştum ben de

Benim 1 yıl oldu daha be..

60la mezun olcam sonrada korumayı sizinle yapayım diye başınıza ekşiyecem
Yaşasın kötülük..
Nıhahahaha!!!
Kaac seneler gecti kac seneler gectiiii:))) sarkinin devamini inuttum yediklerini yazda canimiz cekerse kiiii belki ben senden once mezun olurummm cuma yiyelim diyvektimmmmdeeee belli olmaz belkim ben yazarim size:))))

olmaz böyle ellerini arkana koyup yürüyüceğine mırla biraz bulursun o zaman

süper hele o öğlen yemeğine bayıldım:)

gayet hoş maşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…