- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.761
Dogaya pozitif seyler gonder kiz ne o oyle 10 yil sanki 100 kilo fazlan var:)))yok anam yok biz dağılamayız bu kiloları verene kadar 10 yıl geçer
yaa illa kiloları verince konuşmıcazmı demek istedim ben versem bile ayrılmam takımdan nasip olursaDogaya pozitif seyler gonder kiz ne o oyle 10 yil sanki 100 kilo fazlan var:)))
Tabi kendi yedi bitteri seni kutarcak)))
mart geldi ya sendeki rahatlık ondanben yedim rahatladım gerisini siz düşünün :)))
:))) he bede birakmiycam dogru soyluyon pardon:)))yaa illa kiloları verince konuşmıcazmı demek istedim ben versem bile ayrılmam takımdan nasip olursa
Benim 1 yıl oldu daha be..dedim dimi
60la mezun olcam sonrada korumayı sizinle yapayım diye başınıza ekşiyecemyaa illa kiloları verince konuşmıcazmı demek istedim ben versem bile ayrılmam takımdan nasip olursa
aayyy bu çatlaklıkla cuma yarışmaları biter biz daha burda oluruzBenim 1 yıl oldu daha be..
60la mezun olcam sonrada korumayı sizinle yapayım diye başınıza ekşiyecem
Yaşasın kötülük..
Nıhahahaha!!!
Valla bende pizza yedim sabah esim gecen soyledi bende buzluga attim cuma yerim diye sabah yedim:))) oglende cigkofte yaptim oglumla yaparken yedik bi guzel:)) ohhh tabi heryeri batirdi oglum bi tavana yapistirmadigi kaldi kofteleri:)ben yedim rahatladım gerisini siz düşünün :)))
çok severim çif köfteyi aayyy olsada yesekValla bende pizza yedim sabah esim gecen soyledi bende buzluga attim cuma yerim diye sabah yedim:))) oglende cigkofte yaptim oglumla yaparken yedik bi guzel:)) ohhh tabi heryeri batirdi oglum bi tavana yapistirmadigi kaldi kofteleri:)
mart geldi ya sendeki rahatlık ondan
Valla bende pizza yedim sabah esim gecen soyledi bende buzluga attim cuma yerim diye sabah yedim:))) oglende cigkofte yaptim oglumla yaparken yedik bi guzel:)) ohhh tabi heryeri batirdi oglum bi tavana yapistirmadigi kaldi kofteleri:)
diş olan var solucan var solucanları ağzımdan sarkıtırdım dişleri takıp ayna karşısında gülme krizine girerdim :)) ey gidi günler....
Hey masallah öncelikle
Sonralıkla da bu kız nasıl link verebiliyor da ben gecen gün beceremedim
Beni korkuttular hatta yok hesabın kitlerler 1 gün diye. Cık cık cık torpilli Betüş
Ne kadar cahilim, keşke ölsem
@ebrusonmez
Kıııız ebru hopla zıpla bişeyler yap 59,9 ol çabuuuuukkkk...
Kıız soyun dökün cıscıbıl tartıl....
Valla ne yap et 59,9 ol ikinci olacaz sayende gerekirse saçını kes
Amaaan şaka be iç çamaşırlarını çıkarınca görecen zaten 59,9u eminim ben.
:))) bunu ilk duyduğumda gözlerim yerinden fırtladıydı yaşlı başlı teyze söylemişti kalmıştım öyle :))))
Kaac seneler gecti kac seneler gectiiii:))) sarkinin devamini inuttum yediklerini yazda canimiz cekerse kiiii belki ben senden once mezun olurummm cuma yiyelim diyvektimmmmdeeee belli olmaz belkim ben yazarim size:))))Benim 1 yıl oldu daha be..
60la mezun olcam sonrada korumayı sizinle yapayım diye başınıza ekşiyecem
Yaşasın kötülük..
Nıhahahaha!!!
olmaz böyle ellerini arkana koyup yürüyüceğine mırla biraz bulursun o zamanmart gelmiş neyime :))) yarim mi var sanki.... yazın daha bi acıklı oluyo millet kırlarda çayırlarda alt alta üst üste ben beeeleee ellerimi arkamda bağlıyom geziniyom yaşlı neneler gibi...... yapayalnız.......
yapayalnız bir sondur yaklaştığım
akar gider hayallerim boz bulanık
bu sensiz akşamlarda arama beni
bıraktığın yerde değilim artık...........
kimin şiiriydi laa bu kalmış aklımda :))
olmaz böyle ellerini arkana koyup yürüyüceğine mırla biraz bulursun o zaman
Bizimki tv unitesine bile atti mucit olcak oglum yeni buluslar denedi baya:)(aaa asıl tavanda denenir o :)))
süper hele o öğlen yemeğine bayıldım:)Şu araya menümüde sıkıştırayım..
7,45
2 dl ekmek/kıymalı yumurta/1 kk peynir..
13,00
1Kase etli kurufasulye/1 kase pilav/yeşil salata (kaseler küçük çorba kasesi)
15,45
1 kase kuru fasule/yeşil salata
Su 2,5 litre olur
Spor 45+45 dk yürüyüş
Şu araya menümüde sıkıştırayım..
7,45
2 dl ekmek/kıymalı yumurta/1 kk peynir..
13,00
1Kase etli kurufasulye/1 kase pilav/yeşil salata (kaseler küçük çorba kasesi)
15,45
1 kase kuru fasule/yeşil salata
Su 2,5 litre olur
Spor 45+45 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?