- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.741
eee ama merak ettik ucundan deyiver biz anlarız :)
Merak ettiydim kızz..
....sını buldunda .....sını arıyon derdi...He gi azcik deyiver bemde takildim kaldim size
Googlede arattım yaa :))....sını buldunda .....sını arıyon derdi...
Ay vbu bendende deli..Googlede arattım yaa :))
....sını buldunda .....sını arıyon derdi...
Bende aynenn bakakalmıştım ananemin yüzüne..:))) bunu ilk duyduğumda gözlerim yerinden fırtladıydı yaşlı başlı teyze söylemişti kalmıştım öyle :))))
aa bende çok severim dinlerimde osmanlı hakkında bilmediği yoktur:)ben seviyom onu ama yaa :) doğal yani rol kesmiyo olduğu gibi :))
Ben bir hafta boyunca kacamak hayaliyle dayandım, ödülümü almazsam olmaz. Devam edemem, ödül şart.yapma o kaçamakların sonu hep pişmanlık....
Tabi kendi yedi bitteri seni kutarcak)))Ben bir hafta boyunca kacamak hayaliyle dayandım, ödülümü almazsam olmaz. Devam edemem, ödül şart.
hiçte bilemKizzz kedi uzanamadigi ete mindar dermis:))) seninkide o hesap:))))
ne yap yap zayıfla yani9.takım genel ortalama: 1.139
Ohaaaa yani!ebrusonmez yetismemiz icin ne gerekiyorsa yapıyosun, artık bacagını mı kesersin göbegini mi bilemicem
Yuklenmeyin benim rakibeme zavallim kilo vermek icin oruc tutuyo daha napsin:))) hemde tek ogunle ebru gibi yapaydik bizde simdi birinciydik9.takım genel ortalama: 1.139
Ohaaaa yani!ebrusonmez yetismemiz icin ne gerekiyorsa yapıyosun, artık bacagını mı kesersin göbegini mi bilemicem
İç çamaşırlarla tartılıyom.Ama onlarıda çıkarayım bari
yok anam yok biz dağılamayız bu kiloları verene kadar 10 yıl geçeren çok 78 dim düşün aç çıplak halim bu.... 1-2 kg fazla sı da oldu da o zamanlar tartılmıyodum.... sonra geçen ocak ayında diyetisyene gittim bi dünya para verdim 70 e kadar indim... sonra para yetiştirememeye başlayınca bıraktım ve geri aldım....76 ya çıktım sonra 4. takımda 68 e indim sonra takım bayramda dağalınca bende bıraktım diyeti :) tekrar 75,9 oldum ve kendim yapayım dedim tek başıma kendi sayfamda yazarkene muska beni tuttu getirdi buraya... bakın bayramdan sonra dağalacaksanız bana haber verin ben etkileniyorum :) psikolojimi bozmayın benim :))
Doğru diyon vurun abalıya yaptık resmen.Yuklenmeyin benim rakibeme zavallim kilo vermek icin oruc tutuyo daha napsin:))) hemde tek ogunle ebru gibi yapaydik bizde simdi birinciydik
Şşşşt ağzından yel alsın ne 10 yılı??yok anam yok biz dağılamayız bu kiloları verene kadar 10 yıl geçer
ay çatlak duymadınmıda googlede arattınGooglede arattım yaa :))
yok anam yok biz dağılamayız bu kiloları verene kadar 10 yıl geçer
dedim dimibenim 2011 den beri 5 yılı geçmiş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?