- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.781
Çocuk adet yerini bulsun demiş..Valla bende pizza yedim sabah esim gecen soyledi bende buzluga attim cuma yerim diye sabah yedim:))) oglende cigkofte yaptim oglumla yaparken yedik bi guzel:)) ohhh tabi heryeri batirdi oglum bi tavana yapistirmadigi kaldi kofteleri:)
Şşşşt topla kendini bacım peşinden koşacaklar az daha sabır..mart gelmiş neyime :))) yarim mi var sanki.... yazın daha bi acıklı oluyo millet kırlarda çayırlarda alt alta üst üste ben beeeleee ellerimi arkamda bağlıyom geziniyom yaşlı neneler gibi...... yapayalnız.......
yapayalnız bir sondur yaklaştığım
akar gider hayallerim boz bulanık
bu sensiz akşamlarda arama beni
bıraktığın yerde değilim artık...........
kimin şiiriydi laa bu kalmış aklımda :))
Heh heh vaz geçmemmm.şaka yaaa diyo ama gene de vazgeçmiyo
Kaçta mezun olucan?Kaac seneler gecti kac seneler gectiiii:))) sarkinin devamini inuttum yediklerini yazda canimiz cekerse kiiii belki ben senden once mezun olurummm cuma yiyelim diyvektimmmmdeeee belli olmaz belkim ben yazarim size:))))
Bende bayıldımsüper hele o öğlen yemeğine bayıldım:)
Hepinizi imana davet ediyorum hanımlar! Haftaya birinciyiz!Yuklenmeyin benim rakibeme zavallim kilo vermek icin oruc tutuyo daha napsin:))) hemde tek ogunle ebru gibi yapaydik bizde simdi birinciydik
He valla ya, siteden atılıcam diye ödüm koptuydu
Muskama bak bee cuma deyip kacamak yapmamıs!Şu araya menümüde sıkıştırayım..
7,45
2 dl ekmek/kıymalı yumurta/1 kk peynir..
13,00
1Kase etli kurufasulye/1 kase pilav/yeşil salata (kaseler küçük çorba kasesi)
15,45
1 kase kuru fasule/yeşil salata
Su 2,5 litre olur
Spor 45+45 dk yürüyüş
Fazla cozutmamışım demigayet hoş maşallah....
Hepinizi imana davet ediyorum hanımlar! Haftaya birinciyiz!
Eee pilav kaçamaktı...Muskama bak bee cuma deyip kacamak yapmamıs!
Gel bacim yiyeklim kendi ellerimle yaptim yok bide ayagimla yapcaktim sanki ayyy ben gercekten delirdimmm kendi kendime guluyom bide :)çok severim çif köfteyi aayyy olsada yesek
Fazla cozutmamışım demi
Eee pilav kaçamaktı...
Gel bacim yiyeklim kendi ellerimle yaptim yok bide ayagimla yapcaktim sanki ayyy ben gercekten delirdimmm kendi kendime guluyom bide :)çok severim çif köfteyi aayyy olsada yesek
Çocuk adet yerini bulsun demiş..
Şşşşt topla kendini bacım peşinden koşacaklar az daha sabır..
Heh heh vaz geçmemmm.
Kaçta mezun olucan?
Bende bayıldım
Sağol daatluuumhiç cozutmamışsın...... gayet güzel menü....
bence abartma arada yiyebilirsin.... o kadar zararlı bulmuyorum ben pilavı.....
Heee görürüm o zamanamaan piss erkeklerle mi uğraşçam batar bana evimde dolaşan erkek :)))
57 mezin olcamda 55 duscem ama 57 ye pay kalsin diyeÇocuk adet yerini bulsun demiş..
Şşşşt topla kendini bacım peşinden koşacaklar az daha sabır..
Heh heh vaz geçmemmm.
Kaçta mezun olucan?
Bende bayıldım
Hımm az kalmış sen benden önce mezun olursun..57 mezin olcamda 55 duscem ama 57 ye pay kalsin diye
Ton balıklı salata ye...
Eee pilav kaçamaktı...
Betul de demis, bence de arada yedigin pilav kacamak sayılmazhiç cozutmamışsın...... gayet güzel menü....
bence abartma arada yiyebilirsin.... o kadar zararlı bulmuyorum ben pilavı.....
Ton balıklı salata ye...
O zaman kaçamak yapayım hemenBetul de demis, bence de arada yedigin pilav kacamak sayılmaz
Karnabahar kaldıysa karnabaharlı omlet yap..ay öğlen bi de light ton balığı yedim onu unutmuşumsen diyince geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?