- 29 Temmuz 2009
- 418
- 1.110
- 638
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.901
Gorusemedik epeydir canım nasılsın iyi misin?Günaydın tatlım
İyiyim canım bugün sabah tembellik için vaktim vardı azıcık keyif yapıyorum .. Sen nasılsın tatlım ? yoğundun bu hafta baya..Gorusemedik epeydir canım nasılsın iyi misin?
Evet guzelim cok yogundum bu hafta. Bizde ayin ilk haftasi nefes alinmiyor maalesef. Birde kontrolum gecmisti onu baslatmak icin hastaneye kosturdum aralarda. Bobrek taşım var onunda agrisi falan derken bitirdik haftayi. Ne spor var ne diyet. Sen neler yaptin alabildin mi randevunu.İyiyim canım bugün sabah tembellik için vaktim vardı azıcık keyif yapıyorum .. Sen nasılsın tatlım ? yoğundun bu hafta baya..
Diyetisyen için randevu alacaktım tatlım..günaydın kızlar nasılsınız? rakibem hayırdır ne randevusu alıcaktınd_mndc ?
annenden ne haber ev ne durumdaymış senin keyfin nasıl oldu?
Yok bu hafta vukuat olmiycak inşallah.. Bu hafta kararliyim 84 ileri gorucem belki 83olsun üzülme haftaya hadi bakalım sıkı tut geçerim yoksa seni:)
Hehe çok beklersiniz bugün cozutma havamdayımGunaydın hanımlaar
Bugun yogun bir gün olacak benim icin, dısarıda işlerim var, o yüzden pek bakamayacagım buraya. Cozutmayın haa
vaayyyy vaayyy yandık deseneYok bu hafta vukuat olmiycak inşallah.. Bu hafta kararliyim 84 ileri gorucem belki 83
kimse konuşmasım martımızın işi varGunaydın hanımlaar
Bugun yogun bir gün olacak benim icin, dısarıda işlerim var, o yüzden pek bakamayacagım buraya. Cozutmayın haa
Yandık o zaman. En az 500 mesaj okurum artık :)))Hehe çok beklersiniz bugün cozutma havamdayım
Estagfurullah canım konusun da abartmayın diye sey ettimdikimse konuşmasım martımızın işi var
Yandık o zaman. En az 500 mesaj okurum artık :)))
Estagfurullah canım konusun da abartmayın diye sey ettimdi
Cok gecmis Olsun canimDiyetisyen için randevu alacaktım tatlım..
Annemler napsinlar evdeler ..eşim gitti baktı aksam .. Anne çiyan insana gelmez ama terliksiz dolasmayin bende ilaçlama şirketi buluyim demiş.. Aksamdan beri vukuat yok çok şükür 3 gün bende kalacaklar ilaçlama olduğu zaman..ben daha iyiyim düne gore -1000 :) tartı dun boyle gosterseydi ne olurdu sanki
Saol tatlım :))Cok gecmis Olsun canim
deryacım listede degilken kimse sana bisey demedi, ama artık listedesin lutfen 80 altına da dustun daha dikkatli ol lutfen, hem pilav hem pasta hem borek bi aksam ogununde yenmez! spora baslıycam diyodun 80in altına inince baslayabildin mi?günaydın kızlar..
dünkü menüm:
sabak 1 bardak su,1 yumurta bir parça peynir 5 zeytin 1 dlm ekmek
arada 1 elma..
öğle ve akşamı birleştirdim..akşam hiç yemedim ama misafirlikteydim çok çozuttum..
1 dilim kremalı pasta..az pilav üstü tavuk patlıcan salatası..küçücük bir dilim patatesli börek
hava çok yağmurluydu..spor yok..2,5 lt su..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?