Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyiyim canım bugün sabah tembellik için vaktim vardı azıcık keyif yapıyorum .. Sen nasılsın tatlım ? yoğundun bu hafta baya..
Evet guzelim cok yogundum bu hafta. Bizde ayin ilk haftasi nefes alinmiyor maalesef. Birde kontrolum gecmisti onu baslatmak icin hastaneye kosturdum aralarda. Bobrek taşım var onunda agrisi falan derken bitirdik haftayi. Ne spor var ne diyet. Sen neler yaptin alabildin mi randevunu.

Yok cnm alamadım is başvurusu için kosturdum o gün gelemedim. Haftaya komsumla gelicem o da bebeği için uğramak istiyordu beraber gelicez inşallah.. Ckalede her yer kalabalık ne yazıkki ama sizin çalıştığınız is alanı daha kalabalık oluyor maalesef..

günaydın kızlar nasılsınız? rakibem hayırdır ne randevusu alıcaktın d_mndc ?
annenden ne haber ev ne durumdaymış senin keyfin nasıl oldu?
Diyetisyen için randevu alacaktım tatlım..
Annemler napsinlar evdeler ..eşim gitti baktı aksam .. Anne çiyan insana gelmez ama terliksiz dolasmayin bende ilaçlama şirketi buluyim demiş.. Aksamdan beri vukuat yok çok şükür 3 gün bende kalacaklar ilaçlama olduğu zaman..ben daha iyiyim düne gore -1000 :) tartı dun boyle gosterseydi ne olurdu sanki

Cok gecmis Olsun canim

Günaydın hanımlar, mutlu hafta sonları..
Evde iki çocuk ve teyzem( bu hafta bizde kaldı) hasta ve bu sabah benim de burnum ve boğazım yanmaya başladı. Hemen yarım limon içine gripin döktüm içtim. Biraz da ilaç ve bitki çayı takviyesi ile İnşallah kötü olmadan atlatırım.
Yeşil çayımı yudumlarken geçmişe bakem birazcık, bugün annemlere gidiyoruz.

günaydın kızlar..
dünkü menüm:
sabak 1 bardak su,1 yumurta bir parça peynir 5 zeytin 1 dlm ekmek
arada 1 elma..
öğle ve akşamı birleştirdim..akşam hiç yemedim ama misafirlikteydim çok çozuttum..
1 dilim kremalı pasta..az pilav üstü tavuk patlıcan salatası..küçücük bir dilim patatesli börek
hava çok yağmurluydu..spor yok..2,5 lt su..

deryacım listede degilken kimse sana bisey demedi, ama artık listedesin lutfen 80 altına da dustun daha dikkatli ol lutfen, hem pilav hem pasta hem borek bi aksam ogununde yenmez! spora baslıycam diyodun 80in altına inince baslayabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…