- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.921
Ne çorbası yaptın kız mis gibide kokmuşmuş:)
Oyle diyetisyene can kurband_mndc canım cok gecmis olsun hem sana hem annenlere
diyetisyene ben en son gittigimde gunde 9 dilim beyaz ekmek ye demisti
Tabi canm haklısınYok kiz bunlarla tutmuycaktimda gece kalkamadim zaten yarin ins ben sahur yapmadan oruc titamam bebegimde varya kotu olursam diye korkuyorum
Acaba yalış mı anşlamış.Kilo almak isteğini sandı herhalded_mndc canım cok gecmis olsun hem sana hem annenlere
Gecmis olsun canim dinlenirsin birazKızlar bugunde oruçtum ama regl oldum. Birazdan bişeyler yerim artıkk.Karın ağrısından ölüyorum yineeeee
teşekkür ederim canım..Sen nasılsın.Oruç nasıl gidiyor. Dayanabiliyor musun?Gecmis olsun canim dinlenirsin biraz
Vugun oruc degilim canim gece kalkamadim demistimya sahursuz dayanamamteşekkür ederim canım..Sen nasılsın.Oruç nasıl gidiyor. Dayanabiliyor musun?
Hımm anladım canmVugun oruc degilim canim gece kalkamadim demistimya sahursuz dayanamam
Biraz öyleeOooo kuzularin sessizligi hakim resmen:)))
Ben açıkçası ölçümler için gitmek istiyorum verdiği listeyi uygulayacağımı sanmıyorumd_mndc canım cok gecmis olsun hem sana hem annenlere
Simit yazsaydi listeye diyetisyenle kanki olurdun sen dimi uyanık ördekim benimOyle diyetisyene can kurban
anladık anladık çiğköfte yapıyosunda gözümüze sokmasan olmazmı :)Kizlaaar bugunde menumu yazayimda sonra kalmasin
sabah
1.5 dilim ekmek
1 dilim peynir
5zeytun
ogle 1dilim kek
Biraz cigkofte
aksam tavuk sote
Su 3 lt
spor
30 dk yuruyus
430 ip atlama 500 yaocaktim kotu olinca biraktim
Daha spor yaparsam yazarim
Afiyet olsun cnm keşke aksam daha hazmı kolay birşey yeseydin öğlen yediklerini dengeleri ama genel olarak güzel menüKizlaaar bugunde menumu yazayimda sonra kalmasin
sabah
1.5 dilim ekmek
1 dilim peynir
5zeytun
ogle 1dilim kek
Biraz cigkofte
aksam tavuk sote
Su 3 lt
spor
30 dk yuruyus
430 ip atlama 500 yaocaktim kotu olinca biraktim
Daha spor yaparsam yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?