Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olur gibi görünüyor

olurda ayran asi yapinca ara ogun yapmana gerek kalmiyo 2saatte bi yemen lazim zaen tika basa doyuyosun yemek iatemiyceksin bile okadar tok tutuyo tatlim

Simit yazsaydi listeye diyetisyenle kanki olurdun sen dimi uyanık ördekim benim
Haftalık simidimi bugun yedim Daha dogrusu yemek zorunda kaldım cunku saat 2'ye dogru dısarıdaydım, acıktım ve bi yere yetismem gerekiyordu. Baktım cevrede neler var diye, fast-foodcular ve bir tane simitci tabi ki tercihim simitten yana oldu, ogleyi bir simit bir cayla kapattım. Misafirlige gidecegiz birazdan, cok cosmayayım diye bi kase corba ictim. Salata falan varsa onlarla gecistirmeyi dusunuyorum da bakalım ne olacak.

simit mi ben yiyemicem bir süre daha simit yiyenleri düşman ilan ediyorum ona göre

Afiyet olsun canım tutarsin kendini diye tahmin ediyorum..

simit mi ben yiyemicem bir süre daha simit yiyenleri düşman ilan ediyorum ona göre
Sana simit lafı etmeyecegim o zaman
Afiyet olsun canım tutarsin kendini diye tahmin ediyorum..
Akşamki misafirlikte benden daha sıkı diyet yapan bir arkadas daha var (erkek kendisi, tamamen kas yapmaya odaklanmıs durumda), o mesela hic karbonhidrat tüketmiyo. Muhtemelen onu görünce kendimden utanıp yemem diye düsünüyorum

evet kas yapmak çok zor çünkü sadece proteinle besleniyorlar

muska77 d_mndc kızlar menüm
sabah 2 kayısı 2 bardak ılık su
sabah 1 yk acılı çemen 2yk lor 1 dilim köy ekmeği 2 bardak şekersiz çay
ara sade türk kahvesi 1 incir 1ceviz
öğlen 1 bardak tarçınlı süt 1 elma
ara 1 hurma
akşam 1 kase salata 15 tane kadar hamsi 2 kaşık bamya yemeği 2 kaşık yoğurt 1 dilim tbe
su 2litreyi geçti spor yok dışarda biraz yürüdüm sadece :) ama işin garibi gün geçtikçe tatlıyı özlemiyorum galiba

Mutlu hafta sonları kacamaksız biter tabi inş

biter deken bitter mi demek istedin acaba :))

Ben açıkçası ölçümler için gitmek istiyorum verdiği listeyi uygulayacağımı sanmıyorum

param fazla geliyo ben yiyemedim diyetisyen bacı yesin diyon yani.....

o ne biçim çorba günüymüş benim bu gün yaptığım gibi :))) niyet çorba günü idi ama az sapıttımsa suç benim mi :))

kız şu vak vağın gazına gelip simit yemeyin bacım o kötü karakter ( morordek ) bizi kendine uydurmaya çalışan zayıf oo... ama biz şişmanlarız ona ve diğer yiyip yiyip kilo almayanlara karşı birlik olamlıyız.... direnmeliyiz....

muska77 toplight

bu aralar bir spor yapasım yok anlatamam.... söylenerek başlıyorum aman yeter bu kadar maratona mı katılcam diyerek devam ediyorum ohhh çok şükür bitti diye dualar ediyorum.... niye böyle oldu bilmiyoorum eskiden mutlu mutlu yapıyordum şimdi böyle nurella gibi bakıyorum spor aletlerime...... bu ne biçim spor :)))

menüm

sabah -- her şey gayet güzel ve masum başladı
Ilık limonlu su

1 tyumurtada
kıymalı yumurta
1 dilim tb
3 ceviz
1 avuç kuru üzüm

öğlen : hala masum her şey çorba günü aman Allah ım ne kaaa mutluyum
1 kase MercimekÇorbası

saat 3 gibi lanet olsun dostum çorba şahane olmuş bi kase daha mı yesem yo yooo yememeliyim kalın bacaklarını düşün yeme... yemee yemeee.... mutfağa sortiler başlar... buzdolabı sık sık taciz edilir... tacizler 5 dakkada bire düşer derin derin nefes alınır... alınır verilir alını verilir.... derken misafir gelir.... eeee aç mı kocaz insanı

saat 5 misafire kurulan sofradaki salataya dalınır aman Yarabbim nimetlerin ne güzel ne güzelll diyyee diyeeeee -- ayy hala ağzım sulanıyo --- çok güzeldi hiç bitmesin istedim...limonlu limonluuu havuç salatası .......
2 kasede çorba yedim -- hem yiyiyom hem oran orantı yapıyorum bir patatesin kaçta kaçı acaba düşer bu iki kaseye diye ama 2. kaseye geçmemi hiç bir güç engelleyemedi....

+ 3 ceviz
+ bir avuç yer fıstığı

su : 2 lt

spor: 40 dk bisiklet
5 dk trambolin

yani çorba günü olmadı velhasıl... içide çorba olan bir gün oldu sadece....

bana öyle çorba günümü olur diyene

öylemi ay 2 saate bir yiyemem ben kız çok gelir sen öylemi yaptın?
Evet canim ozelligi o aslinda bugday yerine bulgur kullanmistim ben ilk yaotigimda 700 gr vermistim bugday kullandigimda 400 karar senin istedigimi kullan bugday (yada bulgur)yesil mercimek nohut hasla koyu ayran yap icine at bunlari nane istersen pulbiner koy bide salatalik rendele ic tatlim

Olur canım ya
Amaç çorba içmek zatenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…