- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.941
Olur gibi görünüyorkızlar nabersiniz hafta sonu olduğu için yoğunum çocuklar eşim bugun aldırdım eşime buğday yeşil mercimek ayran aşı çorbası yapıcam 2 gün çorba günü yapıcam ama kahvaltı ve ara öğün yapıcam sadece öğlen ve akşam yiyicem çorba olur dimi kızlar:)
olurda ayran asi yapinca ara ogun yapmana gerek kalmiyo 2saatte bi yemen lazim zaen tika basa doyuyosun yemek iatemiyceksin bile okadar tok tutuyo tatlimkızlar nabersiniz hafta sonu olduğu için yoğunum çocuklar eşim bugun aldırdım eşime buğday yeşil mercimek ayran aşı çorbası yapıcam 2 gün çorba günü yapıcam ama kahvaltı ve ara öğün yapıcam sadece öğlen ve akşam yiyicem çorba olur dimi kızlar:)
Canim napiyim esim yemiyo e benden baskada yiyvek kisi yok emegim copemi gitsin az az yedim bitti zaten:)anladık anladık çiğköfte yapıyosunda gözümüze sokmasan olmazmı :)
Yemek olaak onu yaoinca bende yedim biraz canim az yedim zatenAfiyet olsun cnm keşke aksam daha hazmı kolay birşey yeseydin öğlen yediklerini dengeleri ama genel olarak güzel menü
Haftalık simidimi bugun yedimSimit yazsaydi listeye diyetisyenle kanki olurdun sen dimi uyanık ördekim benim
simit mi ben yiyemicem bir süre daha simit yiyenleri düşman ilan ediyorum ona göreHaftalık simidimi bugun yedimDaha dogrusu yemek zorunda kaldım cunku saat 2'ye dogru dısarıdaydım, acıktım ve bi yere yetismem gerekiyordu. Baktım cevrede neler var diye, fast-foodcular ve bir tane simitci tabi ki tercihim simitten yana oldu, ogleyi bir simit bir cayla kapattım. Misafirlige gidecegiz birazdan, cok cosmayayım diye bi kase corba ictim. Salata falan varsa onlarla gecistirmeyi dusunuyorum da bakalım ne olacak.
öylemi ay 2 saate bir yiyemem ben kız çok gelir sen öylemi yaptın?olurda ayran asi yapinca ara ogun yapmana gerek kalmiyo 2saatte bi yemen lazim zaen tika basa doyuyosun yemek iatemiyceksin bile okadar tok tutuyo tatlim
Afiyet olsun canım tutarsin kendini diye tahmin ediyorum..Haftalık simidimi bugun yedimDaha dogrusu yemek zorunda kaldım cunku saat 2'ye dogru dısarıdaydım, acıktım ve bi yere yetismem gerekiyordu. Baktım cevrede neler var diye, fast-foodcular ve bir tane simitci tabi ki tercihim simitten yana oldu, ogleyi bir simit bir cayla kapattım. Misafirlige gidecegiz birazdan, cok cosmayayım diye bi kase corba ictim. Salata falan varsa onlarla gecistirmeyi dusunuyorum da bakalım ne olacak.
Sana simit lafı etmeyecegim o zamansimit mi ben yiyemicem bir süre daha simit yiyenleri düşman ilan ediyorum ona göre
Akşamki misafirlikte benden daha sıkı diyet yapan bir arkadas daha var (erkek kendisi, tamamen kas yapmaya odaklanmıs durumda), o mesela hic karbonhidrat tüketmiyo. Muhtemelen onu görünce kendimden utanıp yemem diye düsünüyorumAfiyet olsun canım tutarsin kendini diye tahmin ediyorum..
evet kas yapmak çok zor çünkü sadece proteinle besleniyorlarSana simit lafı etmeyecegim o zaman
Akşamki misafirlikte benden daha sıkı diyet yapan bir arkadas daha var (erkek kendisi, tamamen kas yapmaya odaklanmıs durumda), o mesela hic karbonhidrat tüketmiyo. Muhtemelen onu görünce kendimden utanıp yemem diye düsünüyorum
Mutlu hafta sonları kacamaksız biter tabi inş
Ben açıkçası ölçümler için gitmek istiyorum verdiği listeyi uygulayacağımı sanmıyorum
kızlar nabersiniz hafta sonu olduğu için yoğunum çocuklar eşim bugun aldırdım eşime buğday yeşil mercimek ayran aşı çorbası yapıcam 2 gün çorba günü yapıcam ama kahvaltı ve ara öğün yapıcam sadece öğlen ve akşam yiyicem çorba olur dimi kızlar:)
simit mi ben yiyemicem bir süre daha simit yiyenleri düşman ilan ediyorum ona göre
bana öyle çorba günümü olur diyenemuska77 toplight
bu aralar bir spor yapasım yok anlatamam.... söylenerek başlıyorum aman yeter bu kadar maratona mı katılcam diyerek devam ediyorum ohhh çok şükür bitti diye dualar ediyorum.... niye böyle oldu bilmiyoorum eskiden mutlu mutlu yapıyordum şimdi böyle nurella gibi bakıyorum spor aletlerime...... bu ne biçim spor :)))
menüm
sabah -- her şey gayet güzel ve masum başladı
Ilık limonlu su
1 tyumurtada
kıymalı yumurta
1 dilim tb
3 ceviz
1 avuç kuru üzüm
öğlen : hala masum her şey çorba günü aman Allah ım ne kaaa mutluyum
1 kase MercimekÇorbası
saat 3 gibi lanet olsun dostum çorba şahane olmuş bi kase daha mı yesem yo yooo yememeliyim kalın bacaklarını düşün yeme... yemee yemeee.... mutfağa sortiler başlar... buzdolabı sık sık taciz edilir... tacizler 5 dakkada bire düşer derin derin nefes alınır... alınır verilir alını verilir.... derken misafir gelir.... eeee aç mı kocaz insanı
saat 5 misafire kurulan sofradaki salataya dalınır aman Yarabbim nimetlerin ne güzel ne güzelll diyyee diyeeeee -- ayy hala ağzım sulanıyo --- çok güzeldi hiç bitmesin istedim...limonlu limonluuu havuç salatası .......
2 kasede çorba yedim -- hem yiyiyom hem oran orantı yapıyorum bir patatesin kaçta kaçı acaba düşer bu iki kaseye diyeama 2. kaseye geçmemi hiç bir güç engelleyemedi....
+ 3 ceviz
+ bir avuç yer fıstığı
su : 2 lt
spor: 40 dk bisiklet
5 dk trambolin
yani çorba günü olmadı velhasıl... içide çorba olan bir gün oldu sadece....
Evet canim ozelligi o aslinda bugday yerine bulgur kullanmistim ben ilk yaotigimda 700 gr vermistim bugday kullandigimda 400 karar senin istedigimi kullan bugday (yada bulgur)yesil mercimek nohut hasla koyu ayran yap icine at bunlari nane istersen pulbiner koy bide salatalik rendele ic tatlimöylemi ay 2 saate bir yiyemem ben kız çok gelir sen öylemi yaptın?
bana öyle çorba günümü olur diyene
Olur canım yakızlar nabersiniz hafta sonu olduğu için yoğunum çocuklar eşim bugun aldırdım eşime buğday yeşil mercimek ayran aşı çorbası yapıcam 2 gün çorba günü yapıcam ama kahvaltı ve ara öğün yapıcam sadece öğlen ve akşam yiyicem çorba olur dimi kızlar:)
Bende çok güzeel yaparım.Bigün gelinde sizede yapayımmm.anladık anladık çiğköfte yapıyosunda gözümüze sokmasan olmazmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?