- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.961
Bencede çok tok tutuyor bende yarın yapayımm.olurda ayran asi yapinca ara ogun yapmana gerek kalmiyo 2saatte bi yemen lazim zaen tika basa doyuyosun yemek iatemiyceksin bile okadar tok tutuyo tatlim
sen ne koyucaksın içine ebru? fasulyede koyayım mı ben hiç yapmadımBencede çok tok tutuyor bende yarın yapayımm.
Bana artık 3 litre az geliyor. 4 e tamamlıyom.kızlar bugun televizyonda duydum diyetisyenden bir insanın su ihtiyacı kilo başına 30cc imiş ben hesapladın 2.5 litre güzlük su ihtiyacım doğruysa
Hayatım hamsi taze miydi.Yanında yoğurt yemişsin.Bişey olmadı demi??@muska77 @d_mndc kızlar menüm
sabah 2 kayısı 2 bardak ılık su
sabah 1 yk acılı çemen 2yk lor 1 dilim köy ekmeği 2 bardak şekersiz çay
ara sade türk kahvesi 1 incir 1ceviz
öğlen 1 bardak tarçınlı süt 1 elma
ara 1 hurma
akşam 1 kase salata 15 tane kadar hamsi 2 kaşık bamya yemeği 2 kaşık yoğurt 1 dilim tbe
su 2litreyi geçti spor yok dışarda biraz yürüdüm sadece :) ama işin garibi gün geçtikçe tatlıyı özlemiyorum galiba
ben karadenizliyim hamsinin bayatı dokunmaz banaHayatım hamsi taze miydi.Yanında yoğurt yemişsin.Bişey olmadı demi??
temel fıkraları gibi olduben karadenizliyim hamsinin bayatı dokunmaz bana
aay yap kız postala çiğköftenin bayatıda dokunmaz herhalBende çok güzeel yaparım.Bigün gelinde sizede yapayımmm.
:))) ben baya bi sure yemem galibaaa:))(Bende çok güzeel yaparım.Bigün gelinde sizede yapayımmm.
Diyet seninde kafayi bozmus kiz:)))ben karadenizliyim hamsinin bayatı dokunmaz bana
Cok iyiBana artık 3 litre az geliyor. 4 e tamamlıyom.
Ben sana anlatiyom iste kiz bide gidip netten mi bakiyon ask olsun git sen ona inanda oyke yap ozaman hihhben internetten baktım sadece nohut ve buğday var
bizim takımda normal olan varmı kiDiyet seninde kafayi bozmus kiz:)))
yok kız çeşit çeşit ya ondan ben seninkinden yapıcam fasulyesiz dimi şekerimBen sana anlatiyom iste kiz bide gidip netten mi bakiyon ask olsun git sen ona inanda oyke yap ozaman hihh
yok kız çeşit çeşit ya ondan ben seninkinden yapıcam fasulyesiz dimi şekerim
interneti kıskandı :)))) tripte son nokta :))))
Sankimki bide bitter yemiştinn@muska77 @toplight
bu aralar bir spor yapasım yok anlatamam.... söylenerek başlıyorum aman yeter bu kadar maratona mı katılcam diyerek devam ediyorum ohhh çok şükür bitti diye dualar ediyorum.... niye böyle oldu bilmiyoorum eskiden mutlu mutlu yapıyordum şimdi böyle nurella gibi bakıyorum spor aletlerime...... bu ne biçim spor :)))
menüm
sabah -- her şey gayet güzel ve masum başladı
Ilık limonlu su
1 tyumurtada
kıymalı yumurta
1 dilim tb
3 ceviz
1 avuç kuru üzüm
öğlen : hala masum her şey çorba günü aman Allah ım ne kaaa mutluyum
1 kase MercimekÇorbası
saat 3 gibi lanet olsun dostum çorba şahane olmuş bi kase daha mı yesem yo yooo yememeliyim kalın bacaklarını düşün yeme... yemee yemeee.... mutfağa sortiler başlar... buzdolabı sık sık taciz edilir... tacizler 5 dakkada bire düşer derin derin nefes alınır... alınır verilir alını verilir.... derken misafir gelir.... eeee aç mı kocaz insanı
saat 5 misafire kurulan sofradaki salataya dalınır aman Yarabbim nimetlerin ne güzel ne güzelll diyyee diyeeeee -- ayy hala ağzım sulanıyo --- çok güzeldi hiç bitmesin istedim...limonlu limonluuu havuç salatası .......
2 kasede çorba yedim -- hem yiyiyom hem oran orantı yapıyorum bir patatesin kaçta kaçı acaba düşer bu iki kaseye diyeama 2. kaseye geçmemi hiç bir güç engelleyemedi....
+ 3 ceviz
+ bir avuç yer fıstığı
su : 2 lt
spor: 40 dk bisiklet
5 dk trambolin
yani çorba günü olmadı velhasıl... içide çorba olan bir gün oldu sadece....
Ben yarım çay bardağı yeşil mercimek-Yarım çay bardağı nohut ve 1 çay bardağı döğme koydum. Çok güzel olmuştu. Fasulye bırakmadım.sen ne koyucaksın içine ebru? fasulyede koyayım mı ben hiç yapmadım
Sankimki bide bitter yemiştinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?