- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.981
Heee iyi o zamnben karadenizliyim hamsinin bayatı dokunmaz bana
bitter mi yeme yeme bitter bitter aklına gelmesin bitter mi dedimyimedim sus aklıma getirme... damak gece sebzeliğin altında patatesin arkasında
Yaparım tabiiiaay yap kız postala çiğköftenin bayatıda dokunmaz herhal
bitter mi yeme yeme bitter bitter aklına gelmesin bitter mi dedim
Ama oruçken bu seferde çok susuyorum.Cok iyi
bana kargocuları dövdürücen ebruYaparım tabiii
Ama kargocular yemesinn.
Kıza iyce kin güttün yaa kıskanççç
helaaaallll gelsin tabi lahmacun nede olsa kaçamak sayılmıyooopüff lahmacun de bana :) geliyo lahmacun :)
Kalmadı canımm.bizim takımda normal olan varmı ki
ama haklı hem uzun hem zayıf gelde gıcık olmaKıza iyce kin güttün yaa kıskanççç
O benim rakibem karışma ona
bence gelen zaten ayarsız geliyo hacı hacıyı mekkede deli deliyi 5. takımda bulurmuşKalmadı canımm.
Gelen 1 haftada yiyo kafayı
Şşşşşş kimseye söyleme yeriniiyimedim sus aklıma getirme... damak gece sebzeliğin altında patatesin arkasında
Yerlerse bizde döverizzzbana kargocuları dövdürücen ebru
bence gelen zaten ayarsız geliyo hacı hacıyı mekkede deli deliyi 5. takımda bulurmuş
:) evet tatlim fasulye canin istedi galiba kiz seninyok kız çeşit çeşit ya ondan ben seninkinden yapıcam fasulyesiz dimi şekerim
Benim netim az kaldi bide ona ragmen anlatiyom daha bana inanmiyoda nete inaniyo ben napiyiminterneti kıskandı :)))) tripte son nokta :))))
Kocam halinden memnun kiz:)bana çorba için böyle trip atan kocasına neler yapıyordur ayyy yazıkkk
Patatesin arkasina niye koydun kiz korkuyo sanki bitter swnden:)))yimedim sus aklıma getirme... damak gece sebzeliğin altında patatesin arkasında
Ayyy orucken en cok korktugum kolasiz kalmakti 2.5 lt alir saklardim sanki kim kacircaksa evde herkes oruc zati bende akil iste simdi bakalim neyi ariycam iki gundur mideyi depoladim oyuzden:)Ama oruçken bu seferde çok susuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?