- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.001
Bende regl bitince devam edeceğim.En çok kahve ve su istiyor benim canm.Ayyy orucken en cok korktugum kolasiz kalmakti 2.5 lt alir saklardim sanki kim kacircaksa evde herkes oruc zati bende akil iste simdi bakalim neyi ariycam iki gundur mideyi depoladim oyuzden:)
Kahveyi ben cok aramiyorum sekersiz icmek iskence geliyo resmen ya hala alisamadim cay icerken cok nadir iciyorum artik kasigi batiriyorum ondan cay icince menume yaziyorum sekersiz icsem yazmam:)Bende regl bitince devam edeceğim.En çok kahve ve su istiyor benim canm.
Ben çayı şekersiziçiyordum zaten ama kahveye yeni yeni alıştım.Hatta bağımlılık yaptı.Kahveyi ben cok aramiyorum sekersiz icmek iskence geliyo resmen ya hala alisamadim cay icerken cok nadir iciyorum artik kasigi batiriyorum ondan cay icince menume yaziyorum sekersiz icsem yazmam:)
Ben size simit yiyin demiyorum ki arkadas. Sen nasıl bitter seviyosan ben de simit seviyorum, sen bitter deyince milleti bitter yemeye mi teşvik etmiş oluyosun mesela? Gecen gün bi de jelibon sayıklıyodun. Benim simidim bunların yanında cok masum bi kerekız şu vak vağın gazına gelip simit yemeyin bacım o kötü karakter (morordek ) bizi kendine uydurmaya çalışan zayıf oo... ama biz şişmanlarız ona ve diğer yiyip yiyip kilo almayanlara karşı birlik olamlıyız.... direnmeliyiz....
Heh bugunku lafını da attın, -300 gr gitmistir senden
Sagol rakibem benimKıza iyce kin güttün yaa kıskanççç
O benim rakibem karışma ona
Sen de mi Brütüs?ama haklı hem uzun hem zayıf gelde gıcık olma
Patatesin arkasina niye koydun kiz korkuyo sanki bitter swnden:)))
btlbetul 64 ne gülüm.Pizza mı
helaaaallll gelsin tabi lahmacun nede olsa kaçamak sayılmıyoooşaka bir yana ben sana güveniyorum haftaya 64 olucaksın
Ben size simit yiyin demiyorum ki arkadas. Sen nasıl bitter seviyosan ben de simit seviyorum, sen bitter deyince milleti bitter yemeye mi teşvik etmiş oluyosun mesela? Gecen gün bi de jelibon sayıklıyodun. Benim simidim bunların yanında cok masum bi kere
Heh bugunku lafını da attın, -300 gr gitmistir senden
Sagol rakibem benim
Sen de mi Brütüs?
sasır diye geliyorum
25 kg basına 1 lt hesabı yapabilirsinkızlar bugun televizyonda duydum diyetisyenden bir insanın su ihtiyacı kilo başına 30cc imiş ben hesapladın 2.5 litre güzlük su ihtiyacım doğruysa
bende 36 bedenim beende yanlarım var diye sikayet ediyom bana da satassana
kız o pagaca ne !!! dukan usulu bile olsa aksam 8 de tiramisu neeee!!! sana yeme derken karnım doyuyo vallaCumartesi menüm
Sabah: sucuklu domatesli yumurta + light peynir
Akşam: 1 mayalı poğaça + yarım haşlanmış tavuk göğsü
Akşam 8 gibi: dukan usulü tiramisu + buzlu kahve
Aralarda: 1 sade 1 orta kahve 1 çay
sasır diye geliyorum
25 kg basına 1 lt hesabı yapabilirsin
bende 36 bedenim beende yanlarım var diye sikayet ediyom bana da satassanakızı canından bezdirdin uzun diye yakında bacaklardan kesmeye baslıycak
kız o pagaca ne !!! dukan usulu bile olsa aksam 8 de tiramisu neeee!!! sana yeme derken karnım doyuyo valla
az kaldı jillian dememe :)ondan sonra jillianı sal üstüme dimi yemezler...
btlbetul sporu bırakırsan iki elim yakanda haberin olsun !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?