- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.021
aynen canım protein cok tuketmek lazımyok be bırakmamda sanırım biraz proteine ağırlık vermem lazım halsiz hissediyorum kendimi..... ondan ötürü yani...
sasır diye geliyorum
25 kg basına 1 lt hesabı yapabilirsin
bende 36 bedenim beende yanlarım var diye sikayet ediyom bana da satassanakızı canından bezdirdin uzun diye yakında bacaklardan kesmeye baslıycak
kız o pagaca ne !!! dukan usulu bile olsa aksam 8 de tiramisu neeee!!! sana yeme derken karnım doyuyo valla
Canım sende ona laf söyletmem buna laf söyletmem ne olcak böyle :)Dukan usulü tiramisuma laf söyletmeeeeem
ama bu tatlı diyetimi bozmuyor bu birCanım sende ona laf söyletmem buna laf söyletmem ne olcak böyle :)
Vayy maşalllahhh64 lahmacun
59 çilek
aradakileri bulamadım henüz.....
58 de pasta olsun bee..........
canım hakkında hayırlısı olsun. Hayatında iyi kararlar alman çok güzelgünaydın bu arada kızlar dün baya bi selamsız daldım da misafirlikteydim o yüzden hemen yazayım dedim menümü
muska77 cım dün spor yok su 2 lt kaçamak var puanım 1 bugün onu 3 yapıcam inşallah
arkadaşlar yarın leslie 3 mil ve öğlen yarım saat yürüyüşe başlıyorumböylece spor eksiğimi de kapatıcam.. çok ciddi uyku problemleri çekiyorum 3 gündür hiçbir gece uyuyamadım o kabustan beri işte o yüzden de gün içersinde hiç enerjim olmuyor ve akşam eve geldiğimde kızımla bile hiç ilgilenmiyorum hep yatıyorum baya bi hımbıllaştım lesliyi işe gitmeden yapıp duş alıp gitmeyi düşünüyorum bu benim için çok ciddi bi performans bakalım becerebilecek miyim bi de namaza başlicam arkadaşlar çok radikal kararlar alıyorum bu ara inşallah hepsini yapabilirim lütfen benim için dua edin
Yok bozulmuyorum ya ben de seni boyle sevdim-300 kurtarmıyo bacım emeğe saygı lütfen :)))
bak bozuluyosan takılmiim ::) elime malzeme geçtimi sömürge kuruyorum farkındayım :)))
ay sizin sevişmelerinizi sevsinlerYok bozulmuyorum ya ben de seni boyle sevdim
57 simit olsun malum çok meşhur bizim takımda:)Vayy maşalllahhh
Ayyy çok kötü olmuş allah annene sabır versin..Kızlar msjlariniz için teşekkür ederim.. İyiyim canım gelen misafirlerim saolun birşey yaptirmadilar.. Ama demin annem aradı şuan kasinmakla mesgulum, evi çiyan basmış4 katta dublex eve nasıl çiyan basar anlamadım .. Napcagini şaşırmış kadın.. anne fare olsa geliyim hayvani kosturiyim dedim ama çiyan falan ben gelmem abimi ara dedim.. Varmı evde yasayan varken bu hayvandan kurtulmanın çözümü?!! Bilen varsa bir ömür duacisi olurum
Sağlık olsun kaptanım.:)kızlar maalesef sonuçta hata yapmışız 4. olduk
Kaptanım 1 avuç fıstık kaçamak değildir puanın 3.ekmek yemişin betüşüm
benimde puanım 2 ye düştü 1 avuç çiğ yerfıstığı yedim cuma diye
Canım geçmiş olsun böbrek taşı fenadır. Bir an önce düşürmek için her akşam ısırgan otu çayı iç..Evet guzelim cok yogundum bu hafta. Bizde ayin ilk haftasi nefes alinmiyor maalesef. Birde kontrolum gecmisti onu baslatmak icin hastaneye kosturdum aralarda. Bobrek taşım var onunda agrisi falan derken bitirdik haftayi. Ne spor var ne diyet. Sen neler yaptin alabildin mi randevunu.
Ooooh cozutuğa bak helegünaydın kızlar..
dünkü menüm:
sabak 1 bardak su,1 yumurta bir parça peynir 5 zeytin 1 dlm ekmek
arada 1 elma..
öğle ve akşamı birleştirdim..akşam hiç yemedim ama misafirlikteydim çok çozuttum..
1 dilim kremalı pasta..az pilav üstü tavuk patlıcan salatası..küçücük bir dilim patatesli börek
hava çok yağmurluydu..spor yok..2,5 lt su..
Iıımmmmm şeyyy betüş ben başlayamadım çorba gününe
Bana bak tatlı neyim yiyeceksen kahvaltıda ye tamammı?Kızlar bugunde oruçtum ama regl oldum. Birazdan bişeyler yerim artıkk.Karın ağrısından ölüyorum yineeeee
Canımm kek yüzünden 2 aldın..Kizlaaar bugunde menumu yazayimda sonra kalmasin
sabah
1.5 dilim ekmek
1 dilim peynir
5zeytun
ogle 1dilim kek
Biraz cigkofte
aksam tavuk sote
Su 3 lt
spor
30 dk yuruyus
430 ip atlama 500 yaocaktim kotu olinca biraktim
Daha spor yaparsam yazarim
Spor olmadığı için sana ilk 2ni veriyorum...muska77 @d_mndc kızlar menüm
sabah 2 kayısı 2 bardak ılık su
sabah 1 yk acılı çemen 2yk lor 1 dilim köy ekmeği 2 bardak şekersiz çay
ara sade türk kahvesi 1 incir 1ceviz
öğlen 1 bardak tarçınlı süt 1 elma
ara 1 hurma
akşam 1 kase salata 15 tane kadar hamsi 2 kaşık bamya yemeği 2 kaşık yoğurt 1 dilim tbe
su 2litreyi geçti spor yok dışarda biraz yürüdüm sadece :) ama işin garibi gün geçtikçe tatlıyı özlemiyorum galiba
Zayıflara ölümmmmmmkız şu vak vağın gazına gelip simit yemeyin bacım o kötü karakter (morordek ) bizi kendine uydurmaya çalışan zayıf oo... ama biz şişmanlarız ona ve diğer yiyip yiyip kilo almayanlara karşı birlik olamlıyız.... direnmeliyiz....
Ama en azından 3 puanlık bir gün olmuş tatlımmuska77 @toplight
bu aralar bir spor yapasım yok anlatamam.... söylenerek başlıyorum aman yeter bu kadar maratona mı katılcam diyerek devam ediyorum ohhh çok şükür bitti diye dualar ediyorum.... niye böyle oldu bilmiyoorum eskiden mutlu mutlu yapıyordum şimdi böyle nurella gibi bakıyorum spor aletlerime...... bu ne biçim spor :)))
menüm
sabah -- her şey gayet güzel ve masum başladı
Ilık limonlu su
1 tyumurtada
kıymalı yumurta
1 dilim tb
3 ceviz
1 avuç kuru üzüm
öğlen : hala masum her şey çorba günü aman Allah ım ne kaaa mutluyum
1 kase MercimekÇorbası
saat 3 gibi lanet olsun dostum çorba şahane olmuş bi kase daha mı yesem yo yooo yememeliyim kalın bacaklarını düşün yeme... yemee yemeee.... mutfağa sortiler başlar... buzdolabı sık sık taciz edilir... tacizler 5 dakkada bire düşer derin derin nefes alınır... alınır verilir alını verilir.... derken misafir gelir.... eeee aç mı kocaz insanı
saat 5 misafire kurulan sofradaki salataya dalınır aman Yarabbim nimetlerin ne güzel ne güzelll diyyee diyeeeee -- ayy hala ağzım sulanıyo --- çok güzeldi hiç bitmesin istedim...limonlu limonluuu havuç salatası .......
2 kasede çorba yedim -- hem yiyiyom hem oran orantı yapıyorum bir patatesin kaçta kaçı acaba düşer bu iki kaseye diyeama 2. kaseye geçmemi hiç bir güç engelleyemedi....
+ 3 ceviz
+ bir avuç yer fıstığı
su : 2 lt
spor: 40 dk bisiklet
5 dk trambolin
yani çorba günü olmadı velhasıl... içide çorba olan bir gün oldu sadece....
Benimde öyleydi üzülmemuska77 ben bugun menü yazmayayım, spor yok kaçamak çok sadece sudan dolayı puanım 1
Tam suyu ve sporu soracaktım aşağıda yazmışsın..Cumartesi menüm
Sabah: sucuklu domatesli yumurta + light peynir
Akşam: 1 mayalı poğaça + yarım haşlanmış tavuk göğsü
Akşam 8 gibi: dukan usulü tiramisu + buzlu kahve
Aralarda: 1 sade 1 orta kahve 1 çay
Olsun anasını satayım64 lahmacun
59 çilek
aradakileri bulamadım henüz.....
58 de pasta olsun bee..........
Hadi bakalım allah irade versin.günaydın bu arada kızlar dün baya bi selamsız daldım da misafirlikteydim o yüzden hemen yazayım dedim menümü
muska77 cım dün spor yok su 2 lt kaçamak var puanım 1 bugün onu 3 yapıcam inşallah
arkadaşlar yarın leslie 3 mil ve öğlen yarım saat yürüyüşe başlıyorumböylece spor eksiğimi de kapatıcam.. çok ciddi uyku problemleri çekiyorum 3 gündür hiçbir gece uyuyamadım o kabustan beri işte o yüzden de gün içersinde hiç enerjim olmuyor ve akşam eve geldiğimde kızımla bile hiç ilgilenmiyorum hep yatıyorum baya bi hımbıllaştım lesliyi işe gitmeden yapıp duş alıp gitmeyi düşünüyorum bu benim için çok ciddi bi performans bakalım becerebilecek miyim bi de namaza başlicam arkadaşlar çok radikal kararlar alıyorum bu ara inşallah hepsini yapabilirim lütfen benim için dua edin
Allah kabul etsin canım.Gunaydin canlar bugun orucum 1 saat yuruyus yaptim geldim oliyorum resmen bana dua edin nolur saat 6 cabuk gelsin:))
Allah sabır versin hayatım. Bizde 5 de okunuyordu.Gunaydin canlar bugun orucum 1 saat yuruyus yaptim geldim oliyorum resmen bana dua edin nolur saat 6 cabuk gelsin:))
Keşke 3.olsaydık yaaSağlık olsun kaptanım.
Kızebrusonmez hakkını helal et oruç oruç zıplattık seni ama işe yaramamış üzgünüz
Yok çok şükür tatlı isteğim yok.Canım geçmiş olsun böbrek taşı fenadır. Bir an önce düşürmek için her akşam ısırgan otu çayı iç..
Ooooh cozutuğa bak hele
Pastalar börekler eee bende basarım 1i..
Iıımmmmm şeyyy betüş ben başlayamadım çorba gününe
Pazartesi inşallah.. dünkü menümüde yazmasam sadece sudan 1 puanım var
Bana bak tatlı neyim yiyeceksen kahvaltıda ye tamammı?
Evet gerçekten öyle hiç acıktır mıyor.Kızlar ayran aşımı yaptım yedim şimdi çok güzel oluyormuş beğendim 2kepçe koydum tabağıma yiyemedim hepsini çok doyurucuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?