Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dukan usulü tiramisuma laf söyletmeeeeem

Canım sende ona laf söyletmem buna laf söyletmem ne olcak böyle :)
ama bu tatlı diyetimi bozmuyor bu bir ikincisi ben bunu yerken (hem de 3-4 kaşık yiyebildim sadece) bi doğum günündeydim ve yaş pastalar çilekli turtalar cezeryeler tuzlu tatlı kurabiyeler ve mayalı poğaçalar havalarda uçuşuyordu ve de üçüncüsü poğaçaya laf söylettim mesela

günaydın bu arada kızlar dün baya bi selamsız daldım da misafirlikteydim o yüzden hemen yazayım dedim menümü

muska77 cım dün spor yok su 2 lt kaçamak var puanım 1 bugün onu 3 yapıcam inşallah

arkadaşlar yarın leslie 3 mil ve öğlen yarım saat yürüyüşe başlıyorum böylece spor eksiğimi de kapatıcam.. çok ciddi uyku problemleri çekiyorum 3 gündür hiçbir gece uyuyamadım o kabustan beri işte o yüzden de gün içersinde hiç enerjim olmuyor ve akşam eve geldiğimde kızımla bile hiç ilgilenmiyorum hep yatıyorum baya bi hımbıllaştım lesliyi işe gitmeden yapıp duş alıp gitmeyi düşünüyorum bu benim için çok ciddi bi performans bakalım becerebilecek miyim bi de namaza başlicam arkadaşlar çok radikal kararlar alıyorum bu ara inşallah hepsini yapabilirim lütfen benim için dua edin

canım hakkında hayırlısı olsun. Hayatında iyi kararlar alman çok güzel
İnşallah uygulayabilirsin de

Ayyy çok kötü olmuş allah annene sabır versin..
:)kızlar maalesef sonuçta hata yapmışız 4. olduk
Sağlık olsun kaptanım.
Kız ebrusonmez hakkını helal et oruç oruç zıplattık seni ama işe yaramamış üzgünüz

ekmek yemişin betüşüm
benimde puanım 2 ye düştü 1 avuç çiğ yerfıstığı yedim cuma diye
Kaptanım 1 avuç fıstık kaçamak değildir puanın 3.

Canım geçmiş olsun böbrek taşı fenadır. Bir an önce düşürmek için her akşam ısırgan otu çayı iç..
Ooooh cozutuğa bak hele
Pastalar börekler eee bende basarım 1i..

Iıımmmmm şeyyy betüş ben başlayamadım çorba gününe
Pazartesi inşallah.. dünkü menümüde yazmasam sadece sudan 1 puanım var

Kızlar bugunde oruçtum ama regl oldum. Birazdan bişeyler yerim artıkk.Karın ağrısından ölüyorum yineeeee
Bana bak tatlı neyim yiyeceksen kahvaltıda ye tamammı?

Kizlaaar bugunde menumu yazayimda sonra kalmasin
sabah
1.5 dilim ekmek
1 dilim peynir
5zeytun
ogle 1dilim kek
Biraz cigkofte
aksam tavuk sote
Su 3 lt
spor
30 dk yuruyus
430 ip atlama 500 yaocaktim kotu olinca biraktim
Daha spor yaparsam yazarim
Canımm kek yüzünden 2 aldın..
Spor olmadığı için sana ilk 2ni veriyorum...
Zayıflara ölümmmmmm
Ama en azından 3 puanlık bir gün olmuş tatlım

muska77 ben bugun menü yazmayayım, spor yok kaçamak çok sadece sudan dolayı puanım 1
Benimde öyleydi üzülme
Cumartesi menüm

Sabah: sucuklu domatesli yumurta + light peynir

Akşam: 1 mayalı poğaça + yarım haşlanmış tavuk göğsü

Akşam 8 gibi: dukan usulü tiramisu + buzlu kahve

Aralarda: 1 sade 1 orta kahve 1 çay
Tam suyu ve sporu soracaktım aşağıda yazmışsın..
64 lahmacun
59 çilek

aradakileri bulamadım henüz.....

58 de pasta olsun bee..........
Olsun anasını satayım
Hadi bakalım allah irade versin.
Gunaydin canlar bugun orucum 1 saat yuruyus yaptim geldim oliyorum resmen bana dua edin nolur saat 6 cabuk gelsin:))
Allah kabul etsin canım.

Yok çok şükür tatlı isteğim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…