- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.041
İnşallah faydasını gorurum sabah tartıdaEvet gerçekten öyle hiç acıktır mıyor.
Amin canim ya bide yuruyuse ciktim kotu oldunAllah sabır versin hayatım. Bizde 5 de okunuyordu.
Gorursun mutlaka canimİnşallah faydasını gorurum sabah tartıda
Siz zayiflayinca size de ölüm o zamanayıflara ölümmmmmm
İnşallah hayatım.Benim bugun bol kaçamaklı olacak.Ama yarından itibaren sıkı bi şekilde devam edeceğiö.İnşallah faydasını gorurum sabah tartıda
Evet oruçken insanın koluna kaldırası gelmiyor. Çabucak geçer zamanın inşallahAmin canim ya bide yuruyuse ciktim kotu oldun
Yaaa benim rakibeme mi karışıyorlarrr...Siz zayiflayinca size de ölüm o zaman
Ins canim ya zaman bi an once gecseEvet oruçken insanın koluna kaldırası gelmiyor. Çabucak geçer zamanın inşallah
SisLiktir canim gider merak etmeİnşallah hayatım.Benim bugun bol kaçamaklı olacak.Ama yarından itibaren sıkı bi şekilde devam edeceğiö.
Bugun +600 çıktım. Ama reglden diye önemsemedim.
sorma tatlım yaa .. evi ilaçlatıcaklar bu bahaneyle tatile gidicekler sanırım .. abimde ben de kalıcak ..kadıncağız eşyaları bile evden atmayı göze almış uyuyamıyorum gece korkudan dedi..Ayyy çok kötü olmuş allah annene sabır versin..
Sağlık olsun kaptanım.
Kızebrusonmez hakkını helal et oruç oruç zıplattık seni ama işe yaramamış üzgünüz
Kaptanım 1 avuç fıstık kaçamak değildir puanın 3.
Regldendir canim, bugun benim de kacamakli bir gün daha olacak ama aynen senin gibi hafta ici sıkı tutayim diyorum. Kapisalim senle rakibem iyi oluyor rekabet oluncaİnşallah hayatım.Benim bugun bol kaçamaklı olacak.Ama yarından itibaren sıkı bi şekilde devam edeceğiö.
Bugun +600 çıktım. Ama reglden diye önemsemedim.
Kız bunlara rakibem, aldilar beni aralarina oynuyorlar benleYaaa benim rakibeme mi karışıyorlarrr...
Kızarım size ayağınızı denk alınn
selam kızlarr iki gündür pek moralsizdim.. iş olayı vardı ya benim olmadı verdikleri cevap tarihe geçicek cinstendi güliyim mi ağlıyım mı bilemedim..
adamlar bana ''sizin eğitiminiz, iş deneyiminiz çok fazla size verdiğimiz ücretten biz utanırız ,biz daha eğitimi düşük biri düşünüyoruz '' dediler .. üstelik ben önerdikleri herşeye de tamam dedim verdikleri ücrete bile gıkım çıkmamıştı .
benim gurur yapacağıma adamlar gurur yaptı iyimi
Buna benzer bir sey bi arkadaşımın başına gelmişti, bazi firmalar böyle gururlu oluyor demek ki
Aynen yaabize böyle bişey lazım kesin çözüm
Evet bayağı ilginçmişş. Adamlara bakkselam kızlarr iki gündür pek moralsizdim.. iş olayı vardı ya benim olmadı verdikleri cevap tarihe geçicek cinstendi güliyim mi ağlıyım mı bilemedim..
adamlar bana ''sizin eğitiminiz, iş deneyiminiz çok fazla size verdiğimiz ücretten biz utanırız ,biz daha eğitimi düşük biri düşünüyoruz '' dediler .. üstelik ben önerdikleri herşeye de tamam dedim verdikleri ücrete bile gıkım çıkmamıştı .
benim gurur yapacağıma adamlar gurur yaptı iyimi
Ayy çok zor bi durum.sorma tatlım yaa .. evi ilaçlatıcaklar bu bahaneyle tatile gidicekler sanırım .. abimde ben de kalıcak ..kadıncağız eşyaları bile evden atmayı göze almış uyuyamıyorum gece korkudan dedi..
Tamm canım.Geçen hafta sporu geçiştirdim hep ama bu hafta sıkı tutmayı düşünüyorum. Kapışalımmm.Ben hazırımm. P.tesi miladımız olsun.Regldendir canim, bugun benim de kacamakli bir gün daha olacak ama aynen senin gibi hafta ici sıkı tutayim diyorum. Kapisalim senle rakibem iyi oluyor rekabet olunca:))
adamlar bunu bana söylediğinde hani iki sevgili ayrılırken derler yaa ''sende bir sorun yok bütün sorun bende, ben seni haketmiyorum '' repliği aklıma geldi dedim buda iş hayatına yansıtılmış versiyonu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?