Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlarr iki gündür pek moralsizdim.. iş olayı vardı ya benim olmadı verdikleri cevap tarihe geçicek cinstendi güliyim mi ağlıyım mı bilemedim..
adamlar bana ''sizin eğitiminiz, iş deneyiminiz çok fazla size verdiğimiz ücretten biz utanırız ,biz daha eğitimi düşük biri düşünüyoruz '' dediler .. üstelik ben önerdikleri herşeye de tamam dedim verdikleri ücrete bile gıkım çıkmamıştı .
benim gurur yapacağıma adamlar gurur yaptı iyimi

sorma tatlım yaa .. evi ilaçlatıcaklar bu bahaneyle tatile gidicekler sanırım .. abimde ben de kalıcak ..kadıncağız eşyaları bile evden atmayı göze almış uyuyamıyorum gece korkudan dedi..

cok iyiymis karikatur
İnşallah hayatım.Benim bugun bol kaçamaklı olacak.Ama yarından itibaren sıkı bi şekilde devam edeceğiö.
Bugun +600 çıktım. Ama reglden diye önemsemedim.
Regldendir canim, bugun benim de kacamakli bir gün daha olacak ama aynen senin gibi hafta ici sıkı tutayim diyorum. Kapisalim senle rakibem iyi oluyor rekabet olunca :))
Yaaa benim rakibeme mi karışıyorlarrr...
Kızarım size ayağınızı denk alınn
Kız bunlara rakibem, aldilar beni aralarina oynuyorlar benle

Buna benzer bir sey bi arkadaşımın başına gelmişti, bazi firmalar böyle gururlu oluyor demek ki

Buna benzer bir sey bi arkadaşımın başına gelmişti, bazi firmalar böyle gururlu oluyor demek ki

adamlar bunu bana söylediğinde hani iki sevgili ayrılırken derler yaa ''sende bir sorun yok bütün sorun bende, ben seni haketmiyorum '' repliği aklıma geldi dedim buda iş hayatına yansıtılmış versiyonu herhalde

Evet bayağı ilginçmişş. Adamlara bakk

Regldendir canim, bugun benim de kacamakli bir gün daha olacak ama aynen senin gibi hafta ici sıkı tutayim diyorum. Kapisalim senle rakibem iyi oluyor rekabet olunca :))
Tamm canım.Geçen hafta sporu geçiştirdim hep ama bu hafta sıkı tutmayı düşünüyorum. Kapışalımmm.Ben hazırımm. P.tesi miladımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…